Μία καλὴ δικαστικὴ ἀπόφασις ποὺ καθυστέρησε!

Τὴν εἴδησιν μᾶς φέρνει ὁ φίλος τοῦ ἱστολογίου Νικόλαος, τὸν ὁποῖον φυσικὰ κι εὐχαριστοῦμε, κι ἀφορᾷ στὴν ἀποκατάστασιν τοῦ δικαίου ὑπὲρ τῆς Χαρᾶς Νικοπούλου. 
Οἱ περιπέτειες  τῆς Χαρᾶς στὸ Μεγάλο Δέρειο ἦταν ἐξαιρετικὰ ἐπίπονες μὲ ἀποκορύφωμα τὴν συκοφαντικὴ δυσφήμισιν ποὺ ὑπέστῃ ἀπὸ τὸν πρώην δήμαρχο Ὀρφέως (νῦν Σουφλίου) Εὐάγγελο Πουλιλιό.
Διότι, ἄλλο εἶναι νὰ σὲ πολεμᾶ ὁλόκληρον τουρκικὸν προξενεῖον κι ἄλλο νὰ σὲ πολεμοῦν οἱ «συνέλληνές» σου. Ἐκεῖ εἶναι ποὺ σὲ τσακίζει!
Ἔχουμε νὰ ἀναδείξουμε ἀκόμη πολλὰ σκουπίδια, σὰν κι ἐτοῦτο…
Ὑπομονὴ νὰ ἔχουμε κι ἀπὸ σκουπίδια γεμάτο τὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστάν!

Φιλονόη.  

Υ.Γ. Εἶναι πάρα πολλά τά λεφτά; Πάρα πάρα πολλά… Ἀπλῶς ὑπάρχουν ἀκόμη κάποιοι ποὺ παλεύουν! Σὲ αὐτοὺς βασίζεται  ὅλος ὁ λαός μας!

Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της δασκάλας του Μ.Δερείου ο Ευάγγελος Πουλιλιός με ποινή φυλάκισης 10 μηνών

Καταδικάστηκε σήμερα από το Moνομελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός ύστερα από έγκληση, που κατέθεσε εναντίον του η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή είχε πει ο πρώην Δήμαρχος Ορφέα (και νυν Σουφλίου) στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευάγγελος Πουλιλιός θέλησε να παρέμβει στο ALTER κατά την μετάδοση της σχετικής εκπομπής «Αθέατος Κόσμος», που ήταν αφιερωμένη στην Χαρά Νικοπούλου, την δασκάλα του Δερείου, την οποία επισκέφθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και κατέγραψε τη ζωή της στο ξυλόσπιτο του δασαρχείου, αλλά και την αγάπη με την οποία την περιέβαλαν οι κάτοικοι και τα παιδιά των Πομάκων της περιοχής.

Στην εκπομπή είχε μιλήσει νωρίτερα ο σύζυγος της Χαράς Νικοπούλου, που δήλωσε ότι αν και ξεκίνησαν με όνειρα να μείνουν για πάντα στο Δέρειο, αναγκάστηκαν να φύγουν. Μίλησε για το καθεστώς τρομοκρατίας που βίωσαν, για τα μαύρα κονδύλια που πέφτουν στην περιοχή (προφανώς από το τουρκικό προξενείο), μίλησε για τις απειλές στους Πομάκους που δεν δέχονται να ταυτιστούν με την τουρκική πολιτική.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος Ορφέα και νυν δήμαρχος Σουφλίου κ. Πουλιλιός να κάνει έξωση στη Χαρά Νικοπούλου από τη μικρή ξύλινη μονοκατοικία, που της παραχωρήθηκε ως «σπίτι του δασκάλου», καθώς επίσης και βίντεο στο οποίο ο κ. Ελευθεριάδης έδειχνε ιδιόχειρο σημείωμα του Δημάρχου που ζητούσε χάρη από τη Χαρά Νικοπούλου (ο πατέρας της ήταν πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου). Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Ελευθεριάδη, η μη προώθηση της “χάρης” έφερε το μένος του Δημάρχου. Στο βίντεο ο Δήμαρχος έλεγε ότι την επόμενη ημέρα θα έκανε μήνυση στον κ. Ελευθεριάδη, όμως όπως αποδείχθηκε στην εκπομπή ουδέποτε προέβη σε τέτοια κίνηση.

Ο άλλοτε Δήμαρχος Ορφέα κ. Πουλιλιός στην προσπάθειά του να κατηγορήσει την δασκάλα δήλωσε ότι η κ. Νικοπούλου έκανε μήνυση στους μαθητές και στους γονείς τους και ζητούσε 30.000 ευρώ από τον κάθε μαθητή!

Τότε η δασκάλα παρενέβη στην εκπομπή για να διαψεύσει κατηγορηματικά τον Δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Οι μόνες αγωγές που έκανα ήταν εις βάρος του μουσουλμάνου που μου έσπασε το χέρι και εναντίον τουρκικών εφημερίδων της Θράκης που με συκοφαντούσαν συντονισμένα ένα χρόνο αργότερα».

Ο κ. Πουλιλιός έλεγε ότι θα στείλει με φαξ την αγωγή στο κανάλι, κάτι που επαναλάμβανε διαρκώς, αλλά σε λίγο επανεμφανίστηκε για να αλλάξει τα ίδια του τα λεγόμενα και να πει ότι εννοούσε ότι η Χαρά Νικοπούλου μήνυσε τον μουσουλμάνο που χειροδίκησε σε αυτήν, τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Στο μεταξύ η κ. Νικολοπούλου αν και ζητούσε επίμονα να παραμείνει στην περιοχή του Μεγάλου Δερείου, στο οποίο υπηρετούσε για 5 χρόνια, μετατέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται. (πηγή)

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply