Οἱ τοῦ ΛΑΟΣ στὴν ΝΔ, καὶ οἱ τῆς ΝΔ στὴν Χ.Α.

Τς μεταγραφς τ κάγκελον γίνεται πάλι!
Θυμστε πού πρό καιρο σύσσωμες ο ΣΠΙΘΕΣ προσωροσαν τήν μία στό κόμμα το Καμμένου, τήν λλην στό κίνημα το λογιστοκόμη καί κάποιες φορές προσδιορίζονταν ς νένταχτες;
τώρα πνε ατά!
Τώρα θέλουν ν στηρίζουν κόμματα πο εναι μέσα στν βολή!
Μάζεψε ντωνάκης μέ τό Datsun του λους τος σκόρπιους γύφτους κα ο νεοδημοκράτες ἐλάκισαν!
Κατ Μιχαλολικο τραβον!

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Φανουρίου πρόσφατα προσχώρησε σύσσωμη στην Χρυσή Αυγή. 

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν χαρακτηριστικά: 

“Πιστέψαμε σε ένα δεξιό κόμμα που θα πήγαινε κόντρα στους εχθρούς της πατρίδας μας και τους υπερασπιστές των τοκογλύφων του μνημονίου και της Μέρκελ. Αντί γι’ αυτά διαπιστώσαμε συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές πλεύσης στην πολιτική της, τις γνωστές “κωλοτούμπες” του αρχηγού της παράταξης και των στελεχών της.

Διαπιστώσαμε παράλληλα ότι οι ιδέες που παραδοσιακά μας εκφράζουν ως ενεργά πολιτικοποιημένα μέλη του κόμματος, εκφράζονται με σαφήνεια, ειλικρίνεια και καθαρότητα από το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα που παρ όλες τις ύβρεις που δέχεται, εκφράζει διαχρονικά ένα σαφή πολιτικό λόγο ενάντια τόσο στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας όσο και στην κατοχή από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Καλούμε όλους τους φίλους που πίστεψαν για χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν στο εξής τον τίμιο, εθνικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό Αγώνα του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή”. (πηγή)

ῥὲ γλέντια ποχουμε πάλι ν ζήσουμε!
περίγραπτα!

Φιλονόη. 

Υ.Γ. χασα κα τος ντι-κάτι… Καί τώρα ποιός θά ορλιάζ γιά τά φασισταριά, τος πρώην νεοδημοκρτες; 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply