Φωτογραφία ποὺ ἀποτυπώνει τὴν περιστροφὴ τῆς Γῆς!

Φωτογραφία ποὺ ἀποτυπώνει τὴν περιστροφὴ τῆς Γῆς!
Γι
τν κρίβεια δν εναι μία φωτογραφία. 
Εναι πάρα πολλς φωτογραφίες στν δίαν πεικόνισιν, τραβηγμένες μία πίσω π τν λλην, σ διάρκεια ρκετν ρν.
Εναι μία θαυμασία πεικόνισις πο νομίζω πς μοιά της δν χουμε δε… 
Κα εναι ποτυπωμένη μ τέτοιον τρόπο, ς τ ν τν ντιλαμβάνονται ο ασθήσεις μας. 

Φιλονόη.  

 

 Απίστευτη φωτογραφία από την περιστροφή της γης

Η συγκεκριμένη εικόνα δεν έχει υποστεί επεξεργασία, είναι ακριβώς όπως τη βλέπετε! Η Φωτογραφία τραβήχτηκε στην Αυστραλία για να δείξει την περιστροφή της γης.
Την εικόνα τράβηξε ο Άντριου Μπρουκς, ερασιτέχνης φωτογράφος, τη στιγμή που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού ενός φίλου του στην περιοχή Denial Bay, που βρίσκεται στην άκρη του Great Australian Bight.

Ο φωτογράφος εκμεταλλεύτηκε τη φυσική περιστροφή της γης εξ ου και οι κύκλοι στην εικόνα που δημοσίευσε η Telegraph. Η κάθε φωτογραφία χρειάστηκε 36 λεπτά για να ολοκληρωθεί με το κλείστρο της κάμερας να είναι ανοιχτό για 18 λεπτά.

«Πήγα έξω ένα βράδυ κοίταξα στον ουρανό και έμεινα άφωνος από το πόσο ξάστερος ήταν. Τοποθέτησα την κάμερα, άνοιξα τα παντζούρια, έφτιαξα ένα τσάι και παρακολούθησα έναν αγώνα ποδοσφαίρου μέχρι να τραβηχτούν οι φωτογραφίες. Στη συνέχεια επέστρεψα και έμεινα έκθαμβος με τις εικόνες», είπε ο 42χρονος φωτογράφος.

Η κοντινότερη μεγαλύτερη πόλη απέχει από το σημείο 800 χιλιόμετρα κάτι που σημαίνει πως ο ουρανός δεν δέχεται την επίδραση από τα φώτα της μεγαλούπολης.

Επιπλέον, τη συγκεκριμένη μέρα η γη βρισκόταν σε τέτοια θέση που ήταν τέλεια για την αποτύπωση της εικόνας (πηγή)

(Visited 10 times, 1 visits today)
Leave a Reply