Τῆς πατρίδος μου ἡ σημαία…

Τις τελευταίες ημέρες, κάνει την εμφάνιση της στο διαδίκτυο, αυτή η φωτογραφία, με τον τίτλο «Ελληνίδες Μαινάδες» και συγκεντρώνει πολλά likes και αναδημοσιεύσεις.

Δεν θα σταθώ στον σκοπό της φωτογράφισης,γιατί οτιδήποτε δείχνει σημάδια αντίστασης και αντίδρασης, είναι καλό να συμβαίνει  και ειδικώς την δεδομένη στιγμή.
Θα σταθώ όμως στο αποκρουστικό της φωτογραφίας,γιατί προσωπική μου άποψη είναι ότι η φωτογραφία αυτή, έτσι όπως είναι στημένη, δεν δημιουργεί καθόλου καλά συναισθήματα στον θεατή, Ελληνα ή ξένο που θα την δει.

Μια γυμνή ημιθανής γυναίκα ,που υποτίθεται παριστάνει την Ελλάδα, να κρατάει μια τσαλακωμένη ματωμένη Ελληνική σημαία! Τι καλό μπορεί να αποκομίσει ο θεατής από κάτι τέτοιο;
Οχι λοιπόν αγαπητοί!
Η Ελληνική σημαία,το τιμημένο ηρωικό σύμβολο του έθνους μας,δεν μπορεί και δεν πρέπει να βρίσκεται σε μια σκοτεινή φωτογραφία που αποπνέει  ήττα,θάνατο,μιζέρια.

Η σημαία αυτή,είναι σύμβολο της Ελλάδος!ΕΛ ΛΑΣ  = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

Γη του Ηλιου και του ανέμου..
Γη των ιδεωδών και της Ολυμπιακής φλόγας.
Αυτή η σημαία,αυτής εδώ της χώρας,δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση!!

ΜΟΝΟ έτσι μπορεί να εμφανίζεται…Να κυματίζει περήφανα,κάτω από τον λαμπερό,εκτυφλωτικό  Ελληνικό ήλιο,τον ήλιο του Απόλλωνα και τον καταγάλανο ουρανό της χώρας μας!

Αυτή είναι η Ελλάδα..η πραγματική Ελλάδα των πραγματικών Ελλήνων κι έτσι θα πρέπει να βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας!!!

Μαρία Τριανταφύλλου.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply