Ἄχχχχχ Ἀλέξη….!!!

                                              

Δεν θα πω πολλά! Δεν θέλω!
Κάτι τέτοιες ειδήσεις με ηδονίζουν ..με κάνουν να ανυπομονώ να δω τον Αλεξ και την παρέα του στην εξουσία!
Αν δεν ήμουν βαρέως αλλεργική στους ανθέλληνες Τουρκόσκοπιανολάγνους,μπορεί και να τους ψήφιζα, έτσι για να τους δω να κάνουν τα «τρελλά» τους από κυβερνητικής καρέκλας!
Αχχ Αλέξη….αχχχχ πότε θα σε δω πρωθυπουργό;;!!!  Αν δεν στο είπα ποτέ, στο λέω τώρα…i love you  ..keep walking… έτσι ακριβώς όπως το πας…. και η τύχη μας δουλεύει!!!

YΓ. Αλέξη μου…κοίτα εδώ άλλο ένα δείγμα διάλυσης παιδείας,υγείας και πολιτείας…

Γρήγορα ο Αλβανός αυτός να πάει στο σχολείο…….αρκεί να σταματήσεις τις καταλήψεις στα σχολεία και πανεπιστήμια ναι;; Θέλουμε μορφωμένους και υγιείς Αλβανούς στην χώρα αυτή!!

…………………………………………

«Δολοφόνος» κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!

Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι … δολοφόνος!

Έτσι μιλάει για ”δολοφονία αλλοδαπού” για την οποία ευθύνεται η … διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) “και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής” καταλήγει η ανακοίνωση.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!

Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;

Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply