Ὁ Σαμαρᾶς ἔχει τὴν «Ἄδεια» τῆς Siemens γιά νά γίνῃ Πρωθυπουργός; Τὴν ῥώτησε;

netakias

Καλές οι Πανστρατιές, αλλά το να πάρεις την Μπακογιάννη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και να την βάλεις μάλιστα στην ΠΡΩΤΗ (!) θέση, όταν οι δικοί σου άνθρωποι του antinews την έχουν “κρεμάσει στα μανταλάκια” δεν πάει κάτω με τίποτα!

Τι σχέσει έχει η Μπακογιάννη με την Siemens; Δεν θα σας πω εγώ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙNEWS 16/6/2010

(Τι σχέση έχει κι Σαμαράς με την Siemens δείτε την αποκάλυψη του Χίου και του Κοριού στο τέλος του άρθρου)

antinews 16/6/2010 (http://www.antinews.gr/2010/06/16/50055/)

Έγγραφο 1 (4-2-2004, 22.15). Η υπεύθυνη για θέματα επικοινωνίας της Siemens, Σίλκε Πανορίου στη Γερμανία, προς τον Εμπερχαρντ Ντόμπεκ: «Η κ.Λάϊντμαν έχει εγκρίνει την ομιλία και την παρουσίαση της Δημάρχου (σ.σ. κ.Μπακογιάννη) σε συνεργασία με τη γραμματέα του κ.Γκάνσβιντ. Η κ.Εμπντινγκ μας έστειλε σήμερα την ηλεκτρονική υπογραφή του κ.Γκάνσβιντ. Η εισήγηση του κ.Σπανουδάκη έχει αλλάξει λίγο στην τελευταία παράγραφο. Κατά τα άλλα είναι ίδια με της κ.Μπακογιάννη. Η κ.Λάϊντμαν με παρακάλεσε να ελέγξουμε μαζί αν όλα ισχύουν, αλλά χρειάζομαι και το δικό σου ΟΚ προκειμένου να προωθήσουμε τις ομιλίες (σ.σ. υπήρχε και άλλη μία)».

 

Έγγραφο 2. Πάλι στις 4-2-2004 η Πανορίου στέλνει μήνυμα στην  κ. Τσακάλου που της λέει ότι έχει πληροφορηθεί ότι οι δημοσιογράφοι θα κάνουν ερωτήσεις κυρίως στον Σπανουδάκη και για αυτό της ζητάει να συνεννοηθεί με τον Χριστοφοράκο ώστε αυτός “να ετοιμάσει τον Σπανουδάκη για τυχόν ερωτήσεις” (Αν είναι δυνατόν. Ακόμα και το τι θα απαντήσει ετοίμαζαν).

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ : 

(Visited 17 times, 1 visits today)
Leave a Reply