«Ἐὰν κυβερνήσουμε θὰ καταστρέψουμε τὴν Ἑλλάδα!»

Κυττᾶξτε, τὸ παρακάτω τὸ γνωρίζουμε.
Τὸ ἐνδιαφέρον εἶναι στὸ ὅ,τι τὸ ὁμολογεῖ καὶ τὸ καταγγέλλει μέλος τους, ὑποψήφιος βο(υ)λευτής, ποὺ ὅμως ἀπεχώρησε.
Καθῶς ἐπίσης γνωρίζουμε καὶ τὶς γενικότερες θέσεις τοῦ τΣΥΡΙΖΑ, ποὺ δὲν εἶναι ἀκριβῶς θέσεις, ἀλλὰ …ἀντιθέσεις. Σκέτο!
Δίχως συνείδησιν σχεδιάζουν, δίχως ἐθνικὴ ταὐτότητα, δίχως ὄραμα γιὰ τὴν διάσωσιν τῆς Ἑλλάδος..
Μοναδικό τους μέλημα ἡ ἐξουσία…
Ὅπως καὶ τόσων ἄλλων φυσικά…
Μόνον ποὺ οὐδεῖς τολμᾶ νὰ μιλήσῃ ἀνοικτά…

Ναί, δὲν βαριέσαι ἀδελφέ… Ἄς τοὺς δοκιμάσουμε κι αὐτούς, δὲν χάλασε ὁ κόσμος…
Ὁ κόσμος δὲν χάλασε…
Ἁπλῶς αὐτοὶ εἶναι σάπιοι κι ὁ κόσμος σαπίζει μαζύ τους…
Δῆλα δὴ μία σαπίλα ἔχουμε…
Πόσο χειρότερα θά μποροῦσαν νά γίνουν;
Κατὰ πῶς τὰ λέει ὁ πρώην ὑποψήφιος, μᾶλλον πολὺ χειρότερα.

Φιλονόη.

Νίκος Χανιάς υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: «Αν κυβερνήσουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα»

Επιστολή-βόμβα φέρεται να έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μία ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα: «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι… τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Και καταλήγει, κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

imerisia.gr 

Σ.Σ. Ε ΡΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ !!!

Ὁ κ.Χανιάς είναι συνταξιούχος πυροσβέστης από τους πρωταγωνιστές στην κατάσβεση των πυρκαγιών του 2007. Ήταν συνδικαλιστής, με το ΠΑΣΟΚ, αλλά προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ. (πηγή)

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply