Ὁ Σαμαράς ἔκανε τὴν ΝΔ τὸ franchise τῆς Siemens στὴν Ἑλλάδα!

netakias

Η αταβιστική αντιπολίτευση της ΝΔ με τα εμφυλιοπολεμικά συνθήματα της Δεξιάς και της Αριστεράς το ’40 στον 21°μΧ Αιώνα (!) μας αναγκάζει να αναμοχλεύσουμε κι εμείς το…παρελθόν.

Και μόνο να κοιτάξουμε το πόρισμα της Zήμενς από τα κόμματα, ακόμα γελάνε στο Vilabaho.

Δυστυχώς για Εμάς, για την Χώρα μας, το τελευταίο πράγμα που έκανε η Κυβέρνηση Παπαδήμου, Σαμαρά, Βενιζέλου  είναι ξεπλύνει όλα τα εγκλήματα της Siemens με ένα μικρό πρόστιμο, λες και παραβιάσε τον ΚΟΚ!

Στην εξεταστική;

Εγινε ανταλλαγή ονομάτων…

από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κ.α. και μετά τίποτα!

Όχι, ότι όλοι φταίνε!  Αλλά δικάστηκαν;

Για να αθωωθούν οι αθώοι και να τιμωρηθούν οι ένοχοι;

Ε; Τίποτα; Ετσι διασύρουν του αθώους και αθωώνουν τους ενόχους…..

Οσοι μάλιστα αντιτάχθηκαν ανοιχτά στις μεθοδεύσεις της Siemens, αλλά και γενικά στην ελίτ των νταβατζήδων που μας κυβερνά με Μνημόνια,  είτε τελικά διεγράφησαν όπως ο Πάνος Καμμένος, είτε εξαφανίστηκαν διαπαντός από την πολιτική ζωή όπως ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος

Και τον Ακη ακόμη τον έκλεισαν για τα Υποβρύχια κι όχι για την Siemens…Την Siemens ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ!

ΤΥΧΑΙΟ;

Εριξαν τα ονόματα :

ΝΔ – Κ. Σημίτη, Αν. Μαντέλη, Α. Τσοχατζόπουλου , Ι. Παπαντωνίου, Ν. Χριστοδουλάκη, Χρ. Βερελή

ΠΑΣΟΚ – Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Βερελής, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Λιάπης, Αλογοσκούφης, Βουλγαράκης, Πολύδωρας, Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκη.

ΛΑΟΣ – προτείνει Προανακριτική για Σημίτη, Μαντέλη, Ντ. Μπακογιάννη, Κυρ. Μητσοτάκη.

Ο Σαμαράς όμως έβαλε στα ψηφοδέλτια όλα τα Ονόματα της ατζέντας του Χριστοφοράκου !

Γιατί; Δείτε στο τέλος

Ποιους εννοεί ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος, όταν στην Εξεταστική της βουλής για το c4i της Siemens, καταθέτει στην επιστολή παραίτησης του στο κ.Κ.Καραμανλή;

“η πλειοψηφία των αξίων και ικανών και των εντίμων πολιτών και πολιτικών εξακολουθεί να καταδυναστεύεται από την μειοψηφία των κάθε λογής επιτηδείων, οι οποίοι, ελισσόμενοι και συναλλασσόμενοι καταλλήλως στους διαδρόμους αυτού του συστήματος εξουσίας,”

Οσο για την επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Ντόρα, τα ημερολόγια του Χριστοφοράκου ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens στο εγχώριο πολιτικό σύστημα. (http://www.axortagos.gr/)

Τον Μάιο του 2003 ο Μ. Χριστοφοράκος υποδέχεται τον μετέπειτα χρήσιμο άνθρωπο για τα όσα έγιναν μεταξύ Εφετείου και Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου για τη μη παράδοσή του στην Ελλάδα. Στο σχεδιάγραμμα του δείπνου προς τιμήν του Dr. Baumann (προέδρου του εποπτικού συμβουλίου της Siemens Α.G.), ο Μιχάλης Χριστοφοράκος βάζει ανάμεσα σε εκείνον και στον υψηλό προσκεκλημένο την Ντόρα Μπακογιάννη. (http://www.axortagos.gr/)

Τελικά τι έγινε με την Siemens;

Ο Χριστοφοράκος είναι στην Γερμανία

Ο Καραβέλας είναι στην Λατινική Αμερική

Ο Γιούνγκ διέφυγε στην Γερμανία.

Κι ο Σαμαράς συμπλήρωσε τα Ψηφοδέλτια !

KAI TA ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

ΖΗΜΕΝΣ ΝΔ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

“Μιλά η αντιπρόσωπος της Siemens!”Πίσσα και πούπουλα στους σκανδαλιάρηδες της ΖήμενςΣπηλιωτόπουλος αδειάζει Μαρκογιαννάκη και αφήνει υπαινιγμούς για ΚαραμανλήSiemens ξανά; Ρώτα τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.Οι «γαλάζιες» αποφάσεις της παραλαβής του C4Ιanti-ntp.net Στον Σαμαρά- φερτε πίσω τα κλεμένα της siemens

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply