Ἄν τὲ ῥὲ παιδιά… Ὀργανωθεῖτε νὰ κάνετε μία προβοκάτσια τῆς προκοπῆς!!

Αν δεν ήταν σοβαρά τα πράγματα, θα ήταν για γέλια!
Για τρελλά γέλια μάλιστα..
Οι τύποι,έχουν σκοπούς και μάλιστα σκοτεινούς..θεοσκότεινους για την ακρίβεια!
Και βιάζονται.. βιάζονται πολύ.Κι όποιος  βιάζεται σκοντάφτει,που λέει κι ο θυμόσοφος λαός!

 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Αλλά ας δούμε καλλίτερα τα γεγονότα..
Περίπτωση Νο1 
Στην αρχή, ήταν τέσσερις (ή πέντε;;)Αιγύπτιοι μετανάστες στην Ελλάδα, σε κάποια συνοικία του Πειραιά.
Ψαράδες στο επάγγελμα.
Και ξαφνικά,εκεί που κοιμούντο τα ξημερώματα, μπήκαν μέσα  στο σπίτι τους κάποιοι μαυροφορεμένοι» και τους έσπασαν στο ξύλο!! Έτσι,στα ξαφνικά και στα καλά καθούμενα,τους έστειλαν στο νοσοκομείο!
 Ο κύριος Αχμέτ περιγράφει στο Newsit τη μάχη που έδωσε με τους κουκουλοφόρους για να μη μπουν μέσα στο σπίτι του. Καταγγέλει επίσης πως ένας από τους δράστες φορουσε μπλούζα που έγραφε με άσπρα γράμματα  Χρυσή Αυγή.
Χμμμ μάλιστα..
Δηλαδή, όχι μόνο πήγαν αναίτια να πλακώσουνκαι να στείλουν στο νοσοκομείο κάποιους τυχαίους μετανάστες,σε συγκεκριμένο σημείο και τόπο,αλλά το έκαναν και με μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής!
Δηλαδή έκαναν το έγκλημα,βάλανε και την υπογραφή τους από κάτω!!!…. «Λογικό»…δεν μπορείς να πεις;;
Περίπτωση Νο2 (μέχρι τώρα)
πατηστε στην εικονα
Κι εκεί που καθόταν ήσυχα ήσυχα και έκαναν την συγκέντρωσή τους τα μέλη του ΚΚΕ, πλάκωσαν κάτι τύποι με μαύρα (πάντα) κι ένα πίτ μπουλ σκυλί κι άρχισαν να τους βρίζουν…»κομμούνια θα πεθάνετε»…(κάτι πιο πρωτότυπο δεν βρήκατε να πείτε;;)
Κάποιος πήγε να ζητήσει εξηγήσεις και αυτοί έβγαλαν σιδηρογροθιά και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!!
«Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, οι δύο αυτοί άντρες προέρχονται από το χώρο της Χρυσής Αυγής, καθώς το ανέφεραν οι ίδιοι.»
(!!!!!!!!!)
Δηλαδή κάπως έτσι;
Γειά σας…είμαστε της Χρυσής Αυγής και ήρθαμε να σας πλακώσουμε..παρακαλώ εγέρθητΩ όλοι!!!
Ή όπως είπε και ο καλός φίλος Γιάννης Φραγκούλης :Κι εκεί που με βάραγε (λέει) με την σιδερογροθιά, απόρησα πώς ένας δικός μας βαράει έναν δικό του. –Τί λέτε κύριε; Εξηγείστε μας καλύτερα. — Με βάραγε κι έλεγε συνέχεια «Φακώφ, Φακώφ». Ρώσος ήτανε, ο Φακώφ. Αυτόν τον πουλημένο να κυνηγήσετε. (Αμίμητο!!) 
Έχουμε και λέμε δηλαδή:
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, με τα όσα προηγήθηκαν με τον Κασιδιάρη κι ενώ δεν έχει κοπάσει ακόμα ο κουρνιαχτός, όχι μόνο πήγαν αναίτια, να πλακώσουνκαι να στείλουν στο νοσοκομείο κάποιους τυχαίους μετανάστες και συγκεντρωμένους του ΚΚΕ, αλλά το έκαναν και με μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής, αλλά κι όταν δεν τα φορούσαν,δήλωσαν την ταυτότητά τους σε αυτούς που έδερναν!
Πόση …αυνανίαση παίζει να σας  δέρνει, να το πω απλά και στην καθομιλουμένη;
Μα έλεος πια..Για πόσο χαϊβάνια περνάτε τον κόσμο;
Εντάξει,τα σημάδια τα βλέπουμε,ξερουμε ήδη που το πάτε το πράγμα και θα το δούν άπαντες σύντομα,αλλά ‘ντάξει ρε παιδιά,μην υποτιμάτε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την νοημοσύνη μας….οργανωθείτε να κάνετε μια προβοκάτσια της προκοπής…μισερά πράγματα μια ζωή κάνετε!!
Ας ελπίσουμε η επόμενη «επίθεση» να μην ….μπάζει από παντού,γιατί μέχρι στιγμής ΔΕΝ μας πείσατε!!Ξαναπροσπαθείστε!!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply