Ντροπὴ Bild!

Προκλητική η Bild ξεχνάει ότι :

  1.  Από την εποχή της Βαυαροκρατίας η Γερμανία έχει φροντίσει να υπάρχουν μέσα στους πολιτικούς μας και καραγκιόζηδες οι οποίοι έχουν σπουδάσει σε Γερμανικά Πανεπιστήμια με υποτροφία της Γερμανικής κυβερνήσεως!
  2. Κατ’ επάγγελμα απατεώνες Γερμανοί μεγαλοεπιχειρηματίες σε αγαστή συνεργασία με τους παραπάνω «καραγκιόζηδες» πολιτικούς έβγαλαν από τα Ελληνικά ταμεία πολλά δις παράνομο κέρδος.
  3. Κατά την συνένωση της Ανατολικής & Δυτικής Γερμανίας, η Ελλάδα προσέφερε τα δικά της δις για να γίνει το ενιαίο Ελληνικό Κράτος και
  4. Από τα φημολογούμενα δις, η Γερμανία θα δανείσει την Ελλάδα (άρα θα τα επιστρέψουμε και με τοκογλυφικό τόκο) μόλις 27 δις ευρώ, ενώ μόνον κατά την τελευταία διετία το μεν Γερμανικό Δημόσιο κατά ομολογία του έχει κερδίσει τουλάχιστον 50 δις ευρώ, ενώ η Γερμανική ιδιωτική οικονομία έχει κερδίσει τουλάχιστον 45 δις ευρώ.
  5. Για να μην αναφερθώ και στην ληστεία του Αρχαιολογικού μας πλούτου.

Άρα είναι κατά πολύ περισσότερα τα δικά μας δις βρίσκονται στα Γερμανικά μηχανήματα ανάληψης των τραπεζών.
Ως εκ τούτου κύριοι της bild υπάρχει μόνον δύο λέξεις που σας αρμόζουν:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Ιωάννης Δέμος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply