Ἕνα δωράκι made in HELLAS !!!

Ποτέ ξανά στα χρονικά της νεότερης κι όχι μόνο ιστορίας, καμία χώρα υποτίθεται πολιτισμένη, Ευρωπαϊκη, δεν προσήλθε να ψηφίσει σε εκλογές, υπό τέτοιες συνθήκες,απόλυτης τρομοκρατίας και προπαγάνδας που θυμίζει άλλες εποχές,όσο η Ελλάδα!
Η απόλυτη πλύση εγκεφάλου μέσω του απροκάλυπτου ψέματος, για ένα μέλλον μαύρο δυσοίωνο ΑΝ δεν ψηφίσουμε αυτούς που ΑΥΤΟΙ θέλουν.«Αν δεν ψηφίσεις «αυτόν» θα βγεις από το ευρώ και μετά θα έρθει η Αποκάλυψη με τους τέσσερις καβαλάρηδες μαζί!!».
Λαμόγια εντός κι εκτός χώρας…

Πολλούς τους πείσατε..πολλούς τους τρομοκρατήσατε ..πολλοί ήδη έχουν πέσει πριν αρχίσει η μάχη..ΑΛΛΑ το κακό είναι ότι, βασικά αυτοί δεν σας ενδιαφέρουν ..
Κρέας στην μηχανή του κιμά είναι για εσάς.
Ενα σας ενδιαφέρει κι εκεί στοχεύετε χρόνια τώρα!Γι’αυτούς είναι ο πόλεμός σας,γι’αυτούς τους λίγους που δεν τιθασεύονται: ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτούς που ότι κι αν κάνετε,δεν θα τους κάμψετε την δύναμη του πνεύματος και την δίψα για ελευθερία.Ακριβώς όπως ήταν οι πρόγονοί τους!
Αυτούς που με την ίδια αυθάδεια κι αλαζονεία,σας κοιτούν κατάματα και άλλη μια φορά σας φωνάζουν:
«ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ εμείς εδώ θα είμαστε μέχρι ενός, τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι».
Γι’αυτούς τους Ελληνες λαμόγια, τώρα αρχίζουν όλα και αυτοί οι Ελληνες, σας στέλνουν ένα δωράκι και βάλτε το όπου εσείς θέλετε και ξέρετε, γιατί με τόσο πόλεμο, τους ενεργοποιήσατε πολλά και σπουδαία μέσα τους!
«Θησαυρούς» κρυμμένους στο dna τους και σας ευγνωμονούν γι’ αυτό…!Δικό σας….με πολύ αγάπη…και να θυμάστε πως το «φοβοῦ τοὺς Δαναούς», πάλι για τους Ελληνες έχει ειπωθεί….!!

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply