Μά γιατί μόνο τόν κ. Ἰωάννη Στουρνάρα; Βάλτε καὶ τὰ μέλη τοῦ ΙΟΒΕ σὲ ὑπουργικούς θώκους!

 

Μά γιατί μόνο τόν κ. Ἰωάννη Στουρνάρα; Βάλτε καὶ τὰ μέλη τοῦ ΙΟΒΕ σὲ ὑπουργικούς θώκους!1netakias.wordpress.com

Εγκαίρως είχα ενημερώσει ότι η επαναφορά της Ντόρας δεν ήταν μόνο λόγω της Πανστρατειάς, αλλά είχε κι άρωμα…Siemens. εδώ κι εδώ

  Αλλιώς γιατί να μην υπάρχει κι άλλη προσέγγιση με τα εξωκοινοβουλευτικά ΛΑΟΣ, ΔΡΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

  Σήμερα έχει πρωτοσέλιδο η olympia (εμείς θα επανέλθουμε)

Ακούγεται έντονα (e-go.gr) το όνομα του κυρίου Στουρνάρα ως φαβορί για συμμετοχή στο νέο υπουργικό σχήμα.

Λογικό. Ο κύριος Στουρνάρας και το ΙΟΒΕ έπεσε διάνα στις προβλέψεις του, για τις ευεργετικές συνέπειες του μνημονίου στην πραγματική οικονομία.

Στις 20/09/2010 δήλωνε: “Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αποφυγή της στάσης πληρωμών, που θα είχε ολέθριες επιπτώσεις στην ευημερία των πολιτών της”, επισημαίνει  το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία.

Έκτοτε βέβαια, όχι μόνο δεν είδαμε τις αγορές, αλλά κινδυνεύσαμε καμμιά πενηνταριά φορές με στάση πληρωμών και επιστροφή στην δραχμή.

Λεπτομέρειες…

Όσο για την ευημερία των πολιτών; Γεγονός. Μόνο ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Κατά τα άλλα, οι Έλληνες πολίτες έχουν φτάσει το επίπεδο ευημερίας των Φινλανδών (στις αυτοκτονίες). Προφανώς λόγω της αύξησης των πωλήσεων CD των HIM με το Best Seller “Join me in Death”.

Λεπτομέρειες.

Το μυστικό της επιτυχίας όμως δεν είναι ο κύριος Στουρνάρας, αλλά τα εκλεκτά μέλη του ΙΟΒΕ τα οποία εισηγούμεθα να αξιοποιηθούν άμεσα στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Είναι δυνατόν τέτοια διαμάντια να πηγαίνουν χαμένα;

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply