Θαυμᾶστε …«συμμάχους» κι ἡνωμένη Εὐρώπη…


Αυτοί εδώ που βλέπετε να μιλάνε τόσο απαξιωτικά για εμάς,είναι οι αιώνιοι  <<σύμμαχοί>> μας.


-Εκ των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων, που έφεραν μετά την δική μας επανάσταση του 1821,ξενόφερτο βασιλιά να μας διοικήσει..προφανώς γιατί από τότε μας θεωρούσαν αποικία τους!!

-Αυτοί που μας άφησαν ξεκρέμαστους,60 χλμ ανατολικά της Αγκυρας,με τους Τσέτες του Κεμάλ να προελαύνουν,διότι τα βρήκαν κάτω από το τραπέζι με τους Τούρκους, για τα πετρέλαια της Μοσούλης.

-Αυτοί που μας έβαλαν στον β’παγκόσμιο πόλεμο,αφού πρώτα έβγαλαν από την μέση τον Μεταξά,με ……”οξεία αμυγδαλίτιδα”,κερασμένη σε πορτοκαλάδα στο σπίτι γνωστού μέχρι και σήμερα εκδότη!

-Αυτοί που έφεραν τον εμφύλιο στην μεταπολεμική Ελλάδα..

-Αυτοί που ευθύνονται για την διχοτόμηση της Κύπρου.. Δικό τους δημιούργημα είναι η διχοτομημένη Κύπρος και τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την εισβολή των Τούρκων!


-Αυτοί που έχουν γεμίσει την χώρα τους με ότι ακραίο σε Ισλαμιστή φονταμελιστή υπήρχε στην Ανατολή!
Που περπατάς στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου και βλέπεις παντού τσαντόρ και  ”μαύρους”…Πακιστανούς,Ινδούς  κτλ
κι αναρωτιέσαι αν σίγουρα περπατάς στην Oxford Street ή στην Τεχεράνη!!

-Αυτοί λοιπόν,έρχονται τώρα να μας πουν,ότι σε περίπτωση που πτωχεύσουμε,θα κλείσουν τα σύνορά τους για τους Ελληνες,διότι είναι ανεπιθύμητοι στην Βρετανία!

Tα έργα των Ελλήνων όμως,είναι επιθυμητά στην Βρετανία….έτσι δεν είναι κ.Κάμερον;

Κι αναφέρομαι σε εκείνο το μεγάλο κτίριο με τα εκθέματα στην περιοχή της Russell Square, εκείνο ντε…με την αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική,που έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο,που όμως δεν έρχονται να δουν,ούτε τα εκθέματα από την Λατινική Αμερική ,ούτε των νησιών του Πάσχα!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑ,αυτά που κλέψατε και που παρ’ολίγον να καταστρέψετε γιατί δεν ξέρατε να τα συντηρήσετε!

Που για να δουν των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑ επαναλαμβάνω, αφήνουν χιλιάδες λίρες κάθε μέρα στο ”μαγαζάκι” σας,γιατί η αισχροκέρδειά σας είναι ασύλληπτη!!

Ενα μπουκαλάκι με νερό το πουλάτε 1 λίρα,δηλαδή 1.5 € !!!!


Αφού λοιπόν στην χώρα σας,δεν επιθυμείτε Ελληνες,τότε το δίκαιον,σαν πολιτισμένο και Ευρωπαϊκό κράτος που διατείνεστε  πως είστε ,είναι να επιστρέψετε κι όσα ανήκουν στους Έλληνες, που παρανόμως οικειοποιείστε πάνω από 2 αιώνες! 

Κλείστε λοιπόν τα σύνορά σας σε κάθε τι Ελληνικό,να κλείσουμε κι

εμείς τα σύνορά μας,στους βανδάλους,στις αδερφές  και στις πόρνες σας, (γιατί αυτό εξάγετε ως χώρα ) που κατακλύζουν και μολύνουν (χωρίς εισαγωγικά το ”μολύνουν” ) κάθε χρόνο τα Ελληνικά  νησιά μας, προκαλώντας  του κόσμου τα προβλήματα!!

Τι λέτε;;
Δεν είναι καλή ιδέα να αντιπροτείνουμε,μπας και αντιδράσουμε κάποια στιγμή στις προσβολές που δεχόμαστε συνεχώς ως λαός κι αρχίζουμε να συνηθίζουμε επικινδύνως; 

Μαρία Τριανταφύλλου.

…………………………………………………….

Κάμερον:”Προετοιμαζόμαστε να κλείσουμε τα σύνορα για τους Έλληνες σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας”

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply