Ἐπιστολή ὄνειδος Κρεμαστινοῦ στήν βουλή

 

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο “ΒΑΡΩΝΟΣ” ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Οργή και αγανάκτηση στους πραγματικά πένοντες των λαικών τάξεων και πολλά ερωτήματα προκαλεί η επιστολή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στην οποία αφού υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι βουλευτές πένονται». Αποκαλεί μάλιστα «λαϊκιστές» τους συναδέρφους του που δεν δέχτηκαν να παραλάβουν τα βουλευτικά αυτοκίνητα που τους χορηγεί η Βουλή, ή να λαμβάνουν έξτρα οικονομική αποζημίωση ύψους 150 ευρώ για τη συμμετοχή τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές.

 

Να πάς να το παραδώσεις και συ κύριε Κρεμαστινέ, καθηγητή Καρδιολογίας, που έχεις διαφεντεύσει με την παρουσία σου εδώ και 30 χρόνια τα δημόσια νοσοκομεία. Για τα φακελάκια των γιατρών ξέρεις κάτι κυριε Κρεμαστινέ; Γι αυτά πρέπει να μιλήσεις στους μαθητές σου και στον ελληνικό λαό και να καλέσεις τους συναδέρφους σου να μην τα παίρνουν και να μην εκβιάζουν τους πολίτες. Kαί όχι να κάνεις δημόσιο κήρυγμα για τον υποτιθέμενο λαικισμό των ΜΜΕ. Καλά κάνουν τα ΜΜΕ. Φράγκο δεν έπρεπε να παίρνατε και έπρεπε να είστε βουλευτές τζάμπα αφού δεν κάνετε απολύτως τίποτα και καταστρέψατε τον λαό και την πατρίδα. Και όποτε θέλεις το συζητάμε. Τι πρόσφερες και εσύ και οι συνάδερφοί σου στη πατρίδα.

Και για πες μας κάτι ακόμα κύριε Καθηγητά που κάνεις βόλτες στο Αττικό Νοσοκομείο και επιβλέπεις εαν οι συνάδερφοί σου γιατροί δουλευουν σωστά πάνω από 20 ώρες την μέρα χωρίς υπερωρίες και νυχτερινά και εφημερίες: Την γυναίκα σου την Τζένη Κρεμαστινού εσύ την έβαλες στο ΚΕΕΛΠΝΟ; Αμοίβεται; Απάντα.

 

Επιπλέον ο ευνούμενος των Παπανδρέου αναφέρει σε επιστολή-πρόκληση  ότι”αυτή η ιστορία των περικοπών του 20, ή 30 ή 40% των αποδοχών γελοιοποιεί όχι μόνο τον θεσμό του βουλευτή, αλλά το ίδιο το κοινοβουλευτικό πολίτευμα”.

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της επιστολής του προτείνει αντί για βουλευτική αποζημίωση και επιπλέον αμοιβή για τις επιτροπές, οι βουλευτές να λαμβάνουν το μισθό του δικαστικού, κάτι δηλαδή που ήδη ισχύει. Δηλαδή να παντελονιάζουν οι βολευτές πάνω από 8-10 χιλιάρικα το μήνα.

Στην επιστολή του ο κ. Κρεμαστινός αφήνει σαφείς αιχμές για τους συναδέρφους του και υποστηρίζει ότι «υπό τη συνεχή πίεση των ΜΜΕ, ορισμένοι αποποιούνται τα αυτοκίνητό τους, τη βουλευτική τους αποζημίωση ή την αμοιβή τους από τις επιτροπές. Σημεία δηλαδή ανεπίτρεπτου λαϊκισμού, που σηματοδοτούν ότι αυτοί οι βουλευτές ή είναι οικονομικά ανεξάρτητοι ή έχουν οικονομικούς προστάτες.»

Ντροπή κύριε Κρεμαστινέ. Τόσα χρόνια στο ΕΣΥ με υπουργικές θέσεις τι έκανες για τον φτωχό πολίτη;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply