Δῶσε κι ἄλλο πολυπολιτισμό!!



Αλήθεια αναρωτιέμαι,γιατί μας κάνει κατάπληξη η είδηση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που τέλεσαν εν ψυχρώ, οι εκπρόσωποι του πολυπολιτισμού στην Ελλάδα;

Όταν σκοτώνουν για ένα μικροποσό ή για ένα μικροαντικείμενο, στην μέση του δρόμου χωρίς κανέναν δισταγμόκάποιον αθώο, δίχως τύψεις;

Τι άτομα νομίζετε πως μας έφεραν και κυκλοφορούν στους δρόμους και στις γειτονιές μας ελεύθεροι;
Ανθρωποι, που μεγάλωσαν υπό φυσιολογικές συνθήκες, όπως εμείς;

Οταν εμείς μεγαλώναμε σε μια οικογένεια, με τους δεσμούς της Ελληνικής οικογένειας, με τα ήθη, τα έθιμα, την κουλτούρα και όλα όσα συνθέτουν την ανθρώπινη Ελληνική υπόστασή μας ,αυτοί μεγάλωναν σε μια κοινωνία, που η αξία της ανθρώπινης ζωής, δεν …αξίζε τίποτα!!
Δεκάρα τσακιστή!
Γι’αυτούς, το να δολοφονούνται άνθρωποι στην μέση του δρόμου ήταν και είναι καθημερινό φαινόμενο! Δεν τους προκαλεί καμμία εντύπωση!
Το να ρίξεις οξύ σε ένα κορίτσι που θέλει να πάει σχολείο και να του καταστρέψεις την ζωή, είναι μέρος της κουλτούρας τους.
Το να δολοφονείς εν ψυχρώ την μάνα ή την αδερφή σου, επειδή έχεις υποψία πως έκανε κάποιο «θανάσιμο» αδίκημα, όπως η μοιχεία, είναι κάτι όχι μόνο αποδεκτό αλλά και επιβεβλημένο!
Το να αποκεφαλίζεις ανθρώπους δημοσίως, λες και βρισκόμαστε στον μεσαίωνα, και να καταγράφεις το θέαμα με το κινητό, για να έχεις κάτι να βλέπεις και αναπολείς τις κρύες νύχτες του χειμώνα ,είναι φυσιολογικότατο! Αλλού βλέπουν καμιά ταινία στο dvd…αυτοί βλέπουν αποκεφαλισμούς γυναικών…τι να κάνουμε;

Όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο για να γίνουμε άνθρωποι, αυτοί εκπαιδεύονταν από τους Ταλιμπάν για να αποκτηνωθούν εντελώς!

Οπότε γιατί μας κάνει εντύπωση που ο τύπος που έμενε στο διπλανό σπίτι από το δικό μας, σκότωσε έναν πατέρα για μια κάμερα στον δρόμο ή ένα 30χρόνο παλικάρι για ένα σκυλί;;
Πάρτε πολυπολιτισμό λοιπόν…
Μαρία Τριανταφύλλου.
………………………………….σ.σ Το βίντεο δυστυχώς έχει αφαιρεθεί,γιατί μάλλον δεν κάνει να μαθαίνει ο κόσμος για το είδος των ατόμων που γεμίζουν τις χώρες της Ευρώπης. Λες και δεν ξέραμε!
Δεν πειράζει, από την περιγραφή του κειμένου,μπορείτε να καταλάβετε τι θα βλέπατε!
Μεγάλες στιγμές χαρούμενου πολυπολιτισμικού χάπενινγκ από πολυπολιτισμικούς Αφγανιώτες.
Ο σύζυγος υποπτεύεται οτι η σύζυγος τον απάτησε.
Και αποφασίζει να δράσει έτσι όπως μόνο οι χαρωποί πολυπολιτισμικοί πολυμουσουλμάνοι ξέρουν.
Ένα μεγάλο πλήθος παρακολουθεί επευφημώντας τον σύζυγο και φωνάζοντας οτι “ο Αλλάχ είναι μεγάλος” και οτι “ο Αλλάχ απαγορεύει τη μοιχεία”
Δώσ’της κι άλλο πολυπολιτισμό ρε!
πηγη:

Afghan woman publicly executed near Kabul από newsview

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply