Ἀπάντησις στόν «παπποῦ Μανώλη»;;;

Με έκπληξη διεπίστωσα πρόσφατα, πως το κείμενό μου με τίτλο:

«
Ἄκου παπποῦ Μανώλη…»

έκανε αίσθηση και δημιούργησε συζητήσεις στο διαδίκτυο. Μέχρι και σε ανταπάντηση προχώρησαν κάποιοι, έστω αν ήταν άλλα αντί άλλων τα όσα (ήθελαν ) να καταλάβουν και τα όσα απάντησαν!Μάλιστα κάποιοι άλλοι, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, αντιπαραβάλλοντας, αστυνομικά αρχεία της  αστυνομίας της Νέας Υόρκης του 1909 και 1930  (!!!!!!!!!!!)  όταν δηλαδή η Αμερική ακόμα ήταν… Far West, την εποχή της πρώιμης μετανάστευσης… την εποχή του Αλ Καπόνε… του οικονομικού κραχ του ’29 και λοιπών καταστάσεων,όπου απεδείκνυαν ότι οι τότε Έλληνες μετανάστες μαζί με τους Ιρλανδούς και τους Ιταλούς, ήσαν πρώτοι σε παραβατικότητα.

Φυσικά ήσαν αστυνομικά αρχεία συλλήψεων,μιας χώρας που δημιουργούνταν κι όχι μιας υπό διάλυση, όπως η δική μας.

Οπότε η κεντρική ιδέα είναι, ότι καλά κάνουν οι εγκληματίες που μάζεψαν εδώ και μας σφάζουν στον δρόμο, μπαίνουν στα σπίτια των γονιών και  των παππούδων μας, βιάζουν τις 90χρονες γιαγιάδες μας και βασανίζουν μέχρι θανάτου τα γεροντάκια μας για μικροποσά, γιατί κι εμείς κάναμε διάφορα στην Αμερική πριν 100 χρόνια!!


Άρα θα πρέπει να το βουλώσουμε και να ανεχθούμε τα πάντα, εις το όνομα ενός  «ρεβανσισμού» ή μιας ιδιότυπης «δικαιοσύνης» που μόνο αυτοί κατανοούν!
Επιλέγω, να μην το προχωρήσω παραπέρα, γιατί θα πω πολλά και δεν θα αρέσουν καθόλου μα καθόλου τα όσα πω…
Παραθέτω την ανταπάντηση και θα συνεχίσω μετά..

Απάντηση στο “Άκου παππού Μανώλη” του filonoi.gr

Από που να ξεκινησω και που να τελειώσω. Την Αριστερά αγαπητή Μαρία αστην έξω όταν μιλάς για προδοσία. Όλοι ξέρουμε τι ιδεολογίας ήταν οι Χίττες, οι Ταγματασφαλίτες και οι Γερμανοτσολιάδες.

Αν δεν ξέρεις θα σου πω εγώ: Πατριώτες δήλωναν.
Όσο για το νόμιμα εκλεγμένο κόμμα το αφήνω ασχολίαστο.
Επίσης αν θεωρείς λύση στο μεταναστευτικό το μαχαίρωμα φουκαράδων τι να πω κάπου υπάρχει πρόβλημα στην έννοια ανθρωπισμός στο μυαλό σου και στην παιδεία σου κυρίως.
Τις θέσεις της Χρυσης Αυγής τις ξέρεις ή θέλεις να στις κάνω λιανά; Λοιπόν θα στις κάνω.

Μάλλον όχι εγώ αλλά βουλευτής του “νόμιμα εκλεγμένου κόμματος”. Σε συνεντευξή του αναφέρει ότι όλοι, νόμιμοι ή παράνομοι πρέπει να απελαθούν.
Το βίντεο θα το βρεις ΕΔΩ και το εν λόγω απόσπασμα είναι 06:05 εως 06:52. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όταν οι Έλληνες σε διάφορες ας πούμε Ευρωπαϊκές χώρες γίνουν πολλοί θα είναι και ευπρόσδεκτοι;
Η ρατσιστική βία είναι κύκλος. Αν δεν το έμαθες στην ιστορία που προφανώς δεν ξέρεις θα στο μάθω εγώ εδώ και τώρα. Οι υποτιθέμενοι νόμιμοι Έλληνες δεν θά παίρνουν τις εκεί δουλειές από τους γηγενείς; Οι εκεί ακροδεξιές οργανώσεις πώς πιστεύεις ότι θα το δουν;

Μάθε ότι όταν οι Γερμανοί μετά τον 2ο Παγκόσμιο πήγαν μετανάστες στην Βρετανία. Επειδή τα μεροκάματα τους ήταν σαφώς πιο φθηνά από των Βρετανών τους “πήραν” τις δουλειές.
Και μη στα πολυλογώ ξέσπασε ρατσιστικό κύμα κατά των Γερμανών εργατων στη Βρετανία. Βέβαια η εκεί ακροδεξιά δεν τα έβαλε με τα αφεντικά που τους έδιναν λιγότερα για να έχει μεγαλύτερο κέρδος, αλλά φυσικά τα έβαλε με τους εργάτες.
Σκέψου το λίγο δεν είναι δύσκολο.
Επίσης, με τα κατορθώματα των “λεβεντόπαιδων” το human right watch συνέταξε έκθεση που αναφέρει ότι στην Ελλάδα οι ξένοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο και υπάρχει φρενίτιδα ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας.
Ουσιαστικά είναι τα προεόρτια μέχρι ο ΟΗΕ να ισχυριστεί ότι στην Ελλάδα υπάρχει ανθρωπιστική κρίση. Και γιατί να το κάνει ο ΟΗΕ; Γιατί απλά η έρευνα χρηματοδοτείται από τον Τζ. Σώρος, καθώς και η ΜΚΟ human right watch.
Να στο κάνω πιο λιανά μπας και το καταλάβεις τώρα. Ο Σώρος είναι επενδυτής και δεν πετάει τα λεφτά του.

Τα έδωσε στην έρευνα για να τα πάρει πίσω πολλαπλά. Μάθε ότι τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην περιοχή των Βαλκανίων στο real estate. Η Ελλάδα από την άλλη θεωρείται από τραπεζικούς κύκλους failed state. Είναι δηλαδή θέμα χρόνου να αναγνωριστεί και επίσημα failed state και από τον ΟΗΕ.
Όταν γίνει αυτό αν στην περιοχή εντοπιστεί ανθρωπιστική κρίση επίκειται παρέμβαση των στρατευμάτων του ΟΗΕ για την αποφυγή αιματοχυσίας.
Περίπου σαν τα γεγονότα του Κοσσυφοπεδίου ένα πράμα και την βρώμική ιστορία του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας με το φιάσκο της Σρεμπρένιτσα και τον για πολλούς, βρώμικο ρόλο του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ στην περιοχή. Επίσης μην ξεχνάς ότι στην γειτονιά μας σιγοκαίει μια μεγάλη φωτιά, της Συρίας.
Είναι εύκολο να πάρει μια φωτιά ας πούμε στη Θράκη, που πληρεί όλα τα κριτήρια. Το μόνο που λείπει είναι ένας “εθνικός” τσαμπουκάς από προθυμους πολίτες και πολιτικούς και μια προβοκάτσια από την απέναντι πλευρά.
Γκεγκε; Άρα τι καλύτερο να έχει ρίξει κάποιος τα λεφτά του σε μια περιοχή, να την καταστήσει προβληματική, να αγοράσει και την υπόλοιπη κοψοχρονιά και αργότερα να την κάνει ιδιόκτητη με τα μέτρα και τα σταθμά που θέλει ο ίδιος; Μόλις παραπάνω σου απέδειξα ότι η ακροδεξιά ήταν είναι και θα είναι ο υποστηρικτής του μεγάλου υπερεθνικού κεφαλαίου.
Ακριβώς όπως συνδέεται το Ναζιστικό κόμμα του Χίτλερ με το Κραχ του 1929 και τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Δηλαδή την ουσιαστική επανεκκίνηση της καπιταλιστικής οικονομίας.
Α και ξέχασα να σου πω ότι πρωην μέλος της Χρυσής Αυγής ο Κουσουμβρής συγκεκριμένα, όπου κάποτε ήταν υπεύθυνος επί των οικονομικών της οργάνωσης, λέει ότι το προεκλογικό υλικό ερχόταν από τα γραφεία μεγάλου κόμματος (όλη η συνέντευξη και τα λοιπά στοιχεία ΕΔΩ). Άσε λοιπόν τον “παππούλη” να διερωτάται και μάθε τι σημαίνουν τα σημεία των καιρών που διαδραματίζονται μπροστά στον τηλεοπτικό σου δέκτη.

___________________________________________________________

Πρώτα πρώτα

κύριε «αγνωστε Χ»… ξαναδιάβασε το κείμενο μου κι αν κάπου βρείς να αναφέρω, ότι η λύση στο μεταναστευτικό, είναι το μαχαίρωμα των μεταναστών, δείξε το μου κι έλα να το ξανά συζητήσουμε!

Άλλα, μήπως είδες να  αναφέρω πολύ συγκεκριμένα: «Και για να κλείσω να πω, πως δεν ήμουν, ούτε είμαι υπέρ του φαινομένου της βιαιοπραγίας στους μετανάστες. Δεν είναι αυτή η λύση, αντιθέτως θα φέρει πολλά προβλήματα

Καταδεικνύω ότι  το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες αυτοί καθ’ αυτοί, ώστε να διαπράττονται βιαιοπραγίες εις βάρος τους και υποδεικνύω τους υπαιτίους που μάλιστα είναι πολύ συγκεκριμένοι!

Άρα;; Άσχετο και άτοπο ό,τι γράφεις!!

Δεύτερον, εκτός του ότι αναφέρομαι  απλώς σε «νόμιμα εκλεγμένο κόμμα στην βουλή» και η αναφορά μου γίνεται για πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λόγο, πού αλλού φέρομαι υπέρ της Χρυσής Αυγής, ή έστω μιλάω για ΧΑ, ώστε κάθεσαι και κάνεις ολόκληρη ανάλυση για την ΧΑ και τα πεπραγμένα της;;
Που με αφορά εμένα; Δήλωσα πολιτική πεποίθηση και δεν το αντελήφθην;

Εκτός κι ΑΝ, όποιος ομιλεί για λαθρομετανάστες και ότι δεν τους θέλει στην χώρα του, είναι για κάποιον λόγο, που μόνο εσείς αντιλαμβάνεστε, εξ ορισμού Χρυσαυγίτης …Ναζιστής κτλ!

Οπότε «φίλε», με συγχωρείς, αλλά έχουμε να κάνουμε, όσον αφορά σε εσένα και στους ομοϊδάτες σου, με περιπτώσεις ανηκέστου βλάβης και δεν το ξέρετε ακόμα!

Τρίτον. Μιλάμε για λαθρομετανάστευση και θα αφήσουμε έξω την αριστερά;
Αφού αυτή είναι, μαζί με τα αναφερόμενα κόμματα της ΝΔ και του Πασοκ, οι ηθικοί αυτουργοί, αυτού που βιώνουμε σήμερα, όσον αφορά σε  αυτό το θέμα.

Ποιοί τους έχουν «πρώτη μούρη»  στα ψηφοδέλτιά τους;;

Ποιοί ζητούν την άμεση και χωρίς όρους και προϋποθέσεις, απόδοση ιθαγένειας και υπηκοότητας, σε όλους όσους ανεξαιρέτως μπουκάρουν από τα σύνορά μας ;

Ποιοί οργάνωσαν την ΥΠΑΤΙΑ;;

Ποιάς ιδεολογίας είναι οι τύποι με τις ΜΚΟ, που τα παίρνουν χοντρά για να είναι φιλάνθρωποι;;

Και το μακρύ χέρι του $oro$ φίλε, μην το βλέπεις μόνο εκεί που είπες!

Ψάξε να το βρείς αγαπητέ, στις διάφορες ΜΚΟ, που χρηματοδοτούνται αβέρτα,για  να είναι αλληλέγγυοι στους «μετανάστες χωρίς σύνορα»   και ψάξε να το βρεις, στις πάσης φύσεως συνθήκες που κάνουν αυτούς τους ανθρώπους μετανάστες!

Οπότε ποιά αριστερά να αφήσω απ’εξω; Όλοι οι παραπάνω τι είναι;; Εθνικόφρονες;

Και όσον αφορά τις διάφορες προβοκάτσιες που αναφέρεις, κάτσε ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά και σκέψου:
Γιατί έχουν γεμίσει την χώρα μας, με Ισλαμιστές άνδρες, ηλικίας 20-45, σε μάχιμη ηλικία δηλαδή και για ποιό λόγο, κάτι υποκόμματα που τα ψηφοδέλτιά τους βρίθουν αλλοδαπών, (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις ανύπαρκτες δεν θίγουμε) ανθελληνικά εώς το μεδούλι,τους έχουν από κοντά και τους σιγοντάρουν σε όλα;;

Και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση και το χάος που επικρατεί,η προβοκάτσια που λες,γιατί να έρθει από κάποιον ”εθνικό τσαμπουκά” κι όχι ας πούμε από κανένα  …«σκισμένο κοράνι» πάλι;;
Μήπως θα βόλευε ένα σκισμένο κοράνι, για να ξεσπάσουν οι μουσουλμανόπαιδες της Θράκης, μιας και την ανέφερες;;

Για σκέψου λίγο….δεν είναι δύσκολο!

Και αν θες να μιλήσουμε για προδοσία και τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της αριστεράς …be my guest «αγνωστε Χ»…όποτε θέλεις!

Εχω να σου αναφέρω πολλά,από εποχής Μικρασιατικής καταστροφής ακόμα και ποιός χάρηκε που ηττηθήκαμε και δεν θα γινόμασταν  Μεγάλη Ελλάδα!
Εχω να σου αναφέρω πολλά για τους χιλιάδες σφαγιασθέντες Ελληνες, τους ταξικούς εχθρούς του ΕΑΜ και για το ποιοί κι από πότε πρόδιδαν την ιστόρικότητα της Μακεδονίας κτλ .

Και στο κάτω κάτω,να σου πω κάτι; Ούτε που με νοιάζει ποιός είσαι και τι πρεσβεύεις!

Θες μεγάλε μου ανθρωπιστή, τους  λαθροταλιμπάν γύρω σου, να τους βλέπεις και να φτιάχνεσαι; Μαγκιά σου!

Πάρ’τους σπίτι σου ή ακόμα καλλίτερα, πήγαινε να ζήσεις στις προοδευτικές πατρίδες τους, να μιλήσεις εκεί για ανθρωπισμό και αλτρουϊσμό! Θα σε καταλάβουν, είμαι σίγουρη!

Είναι μέρος της παιδείας τους και της θρησκείας τους η αγάπη και όλα αυτά τα ευγενικά και λουλουδάτα,που πρεσβεύετε ΔΗΘΕΝ όλοι εσείς της «ανθρωπιστικής»  κουλτούρας!

ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΤΕ!!!!!

Στην πραγματικότητα,δεκάρα τσακιστή δε δίνετε για κανέναν από αυτούς τους άμοιρους,που τα «μακρυά χέρια» που λέγαμε πρίν,τους φέρνουν εδώ με την υπόσχεση μιας άλλης ζωής,αλλά που ο σκοπός είναι η διάλυση της δικής μας εθνικής υπόστασης.

Ολος ο ανθρωπισμός και η …ψυχοπονίασή σας, εξαντλείται σε κάποια ανεύ ουσίας ποσταρίσματα στο facebook, σε κάποια δημόσια σχόλια άνευ αντικρύσματος, αλλά και σε κάποια πολύ συγκεκριμένα, που  όμως αποδεικνύουν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ποιό  είναι το πρόβλημά σας στην ουσία:  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!Ἀπάντησις στόν «παπποῦ Μανώλη»;;;5

Κι αν οι αλλοδαποί είναι ένα ακόμα  μέσον διαλύσεως της χώρας μας, τότε εσείς είστε αυτομάτως υπέρ αυτού ή οποιουδήποτε άλλου θα έκανε την ίδια δουλειά!!

Μέσα σε αυτόν τον κόσμο  ζω και δεν έχω δει ΈΝΑΝ από εσάς, να προσφέρει κάτι σε κάποιον από αυτούς,εκτός κι αν τα παίρνει χοντρά για να το κάνει, όπως προανέφερα με συγκεκριμένα παραδείγματα!

Μόνο κάτι πανό γραμμένα στα Ελληνικά τους δίνετε και τους κατεβάζετε σε πορείες,να απαιτούν(!!!!!!!) κλείσιμο γραφείων,εκλεγμένων κομμάτων της βουλής και ανύπαρκτα δικαιώματα επί Ελληνικού εδάφους…(τζαμιά,νομιμοποίηση κτλ).

Κι όλα αυτά, γιατί ΕΣΕΙΣ πρώτα τους εκμεταλλεύεστε για τους δικούς σας ανθελληνικούς σκοπούς κι όχι γιατί σας πήρε ο πόνος για την τύχη αυτών!

ΟΤΑΝ λοιπόν θα  αποδείξετε με ατράντακτες αποδείξεις,ότι νοιάζεστε γι’ αυτούς, όταν θα δω να τους έχετε παραχωρήσει μέρος του σπιτιού ΣΑΣ ή της περιουσίας ΣΑΣ για να ζήσουν, τα ρούχα σας για να φορέσουν και το φαγητό σας για να φάνε οι ”κακόμοιροι συνάνθρωποί μας”, τότε θα μπορείτε να μιλάτε για ανθρωπιά και τα συναφή!

Μέχρι τότε,μπορείς να συνεχίσεις και σου δίνω κάθε δικαίωμα, να αποκαλείς εμένα κι όσους ΔΕΝ τους θέλουμε εδώ,φασίστες,ρατσιστές, κτλ.

Εμένα με νοιάζει η Ελλάς και μόνον!!

Ούτε σε κόμματα είμαι φίλα προσκείμενη,δεν πολιτεύομαι…ούτε έχω κάτι με τους πραγματικούς μετανάστες,που η πρόθεσή τους είναι η καλλίτερη ζωή,είναι ήσυχοι και κοιτάζουν την δουλειά τους.

Αυτούς τους συμπονώ πραγματικά και λυπάμαι βαθύτατα για την τύχη τους και την φτώχεια τους,που τους αναγκάζει να μεταναστεύσουν.

Αλλά αυτό που γίνεται στην χώρα μας,είναι άλλο,δεν έχει να κάνει με απλή μετανάστευση,είναι εισβολή και μάλιστα επί σκοπού!

Θέλω την πατρίδα μου πίσω και τις γειτονιές μου όπως τις γνώρισα...ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, κι αν αυτό με κάνει φασίστρια για σας, το δέχομαι πολύ ευχαρίστως!

Για μένα είναι ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ, όταν αποκαλούμαι έτσι από κάτι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ σαν εσένα και τους ομοίους σου!

Κι αν θα πρέπει να  έχω μετανάστες, φιλοξενούμενους στην πατρίδα μου..να έχω!!

Αλλά θέλω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εδώ κι όχι Ισλαμιστές εγκληματίες και τριτοκοσμικούς, γιατί έτσι εξυπηρετούνται καλλίτερα οι σκοποί αυτών που επιδιώκουν τον αφανισμό του έθνους μας!! Για την ταμπακέρα έχεις να πείς κάτι άλλο; Όχι έτσι;;

Μόνο για την Χρυσή Αυγή είχες να πεις πολλά, επειδή προφανώς σε πονάει πολύ που οι «νοσταλγοί του Χίτλερ» είναι στην βουλή!

Αντιθέτως,δεν δείχνει να σε πολυνοιάζει που από χρόνια είναι στην βουλή, οι νοσταλγοί του Στάλιν και του Μάο;;

Έσφαζαν με το βαμβάκι αυτοί…γλυκά πονούσε το μαχαίρι, έσταζε μέλι η μαχαιριά!

Φίλε;; Μετεξεταστέος !! Πήρες κάτω από την βάση…έλα να μας τα ξαναπείς τον Σεπτέμβρη…

Σε φιλώ σταυρωτά, Μαρία..!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply