Περαστικὰ κι ἄλλο κακὸ νὰ μὴν σᾶς εὕρῃ!!!

Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να ηχογραφήσω τα γέλια μου και να παίζουν ως μουσική υπόκρουση καθώς θα διαβάζετε το παρακάτω άρθρο!!

 Πόσο χαίρομαι όταν οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας  και της ανοιχτής κοινωνίας…πέφτουν οι ίδιοι θύματα των ίδιων τους των ιδεών!
Γιατί δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, όταν μιλάμε για «πολυπολιτισμική κοινωνία» (πέραν της Αμερικανικής κοινωνίας που ούτως ή άλλως δημιουργήθηκε από την ένωση πολλών λαών),όταν μιλάμε επαναλαμβάνω, για πολυπολιτισμική κοινωνία,μιλάμε καθαρά και μόνο για την Ευρώπη!

Οι λαοί της Ευρώπης,καλούνται να γίνουν πολυπολιτισμικοί. Δεν έχω ακούσει για πολυπολιτισμική Αφρική ή Ασία…αλλά αποκλειστικά για Ευρώπη!

Όταν λοιπόν, όλοι εσείς ,που ονειρεύεστε ανοιχτά σύνορα για τους λαούς, όπως τα λουλουδάκια που δεν έχουν σύνορα…..έναν λαό…ένα έθνος…..μια ιστορία κοινή…..ανθρώπους όλων των αποχρώσεων, θρησκειών  και κουλτούρων, να ζουν αρμονικά και μονιασμένα, τρέχοντας καβάλα σε πράσινα άλογα στα  λιβάδια της Γηραιάς
Ηπείρου….ε! κόψτε τους μπάφους, γιατί..

1ον: Δεν είστε ο John Lennon με την Yoko Ono και..


2ον: γιατί τα παιδιά των λουλουδιών μας τέλειωσαν, όταν κυνηγούσε  η «θεία μου η χίπισσα», την κόρη της στα Μάταλα, πριν 40 χρόνια περίπου!!

Ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως τα έχετε ανοικτά κι δώστε βάση σε τέτοιες περιπτώσεις που στο μέλλον και μάλιστα άμεσο, εκτός του ότι  θα πολλαπλασιάζονται επικινδύνως, θα τα δούμε και στην πόρτα μας.
Δείτε πως, αλλιώς αντιλαμβανόμαστε εμείς την έννοια αυτή, αλλιώς οι …«εκπρόσωποί» της, που γέμισαν την Ευρώπη!

Διότι αυτοί, είναι ακόμα στο στάδιο να μάθουν τι εστί πολιτισμός,οπότε έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στο κεφάλαιο «πολυπολιτισμός»!! 

Και το κυριότερο, ποιοί  και για ποιόν λόγο τον προωθούν κι όταν εσύ ανόητε ονειροπόλε δηλώνεις υπέρ μιας ανοιχτής κοινωνίας, ποιών συμφέροντα εξυπηρετείς άθελά σου!!
Γιατί εδώ σε αυτό το παιχνιδάκι πέφτει ΠΟΛΥΥΥ ΧΡΗΜΑ.

Είναι πολλοί εδώ που τα παίρνουν για να στέκονται αλληλέγγυοι στους κακόμοιρους μετανάστες, που ουδόλως έχω κάτι εναντίον τους, τουναντίον έχω με αυτούς που τους χρησιμοποιούν για τους ανίερους σκοπούς τους!

Άνοιξέ τα για να δεις ποιούς εξυπηρετεί ο πολυπολιτισμός και η μετακίνηση πληθυσμών.
Μήπως είναι το κεφάλαιο; Και ποιοί βρίσκονται πίσω από το κεφάλαιο;

Ε, σκέψου λιγάκι και τα ξαναλέμε!

Shalom και εις το επανιδείν!

…………………………………………..
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Φεμινίστρια πήγε να βοηθήσει μουσουλμάνα γυναίκα που κουβαλούσε ψώνια και βρέθηκε κατηγορούμενη για «έγκλημα μίσους»

Ο κόσμος της Αγγλίδας φεμινίστριας δημοσιογράφου, CinnamonHeathcote-Drury, αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και όλη η ‘προοδευτική’ της κουλτούρα της κλονίστηκε σοβαρά.
Αυτό είναι το σκηνικό.Μια Βρετανίδα φεμινίστρια δημοσιογράφος (φωτογράφος για την ακρίβεια) βλέπει μπροστά της, στο ταμείο ενός super market, μια έγκυο γυναίκα με μαντίλα να κουβαλάει ένα μεγάλο αριθμού από ψώνια. Η φεμινιστική της συνείδηση την οδηγεί να επέμβει, καθώς οργισμένη βλέπει τον σύζυγο της μουσουλμάνας να στέκεται άπραγος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να βοηθήσει την καταπονημένη γυναίκα του με τα ψώνια.
Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον άντρα αιφνιδιαστικά και να του πει ότι πρέπει να βοηθήσει και αυτός στο κουβάλημα. Αλλά, χωρίς να χάνει και καιρό, τον προσπερνάει και αρχίζει να βοηθά τη μαντιλοφορούσα γυναίκα, διότι, “αυτό σημαίνει φεμινισμός – γυναίκες να βοηθούν γυναίκες “Όμως η κίνησή της δεν φαίνεται να… συγκίνησε τον άντρα, ούτε και τη γυναίκα του, οι οποίοι δεν είχαν όρεξη για “κοινωνικά μαθήματα”. Και, όπως κάνουν τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι στη Βρετανία, χρησιμοποίησαν τον φιλελευθερισμό των Βρετανών εναντίον τους.Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «ρατσισμός!» και η δημοσιογράφος συνελήφθη για «έγκλημα μίσους».Προηγουμένως ο άντρας την είχε βρίσει και η γυναίκα την είχε χαστουκίσει και την είχε κλωτσήσει…Όπως και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, έτσι και αυτή η γυναίκα σκέφτηκε να ακολουθεί τις προδιαγραφές των φιλελεύθερων αρχών. Ήταν, βλέπετε, η ‘βασίλισσα του φεμινισμού’, που τα ήξερε όλα και φρόντιζε για τη «δεινή κατάσταση των μειονοτήτων», όπως της έμαθαν.
Έλα όμως, που την κατηγορούν τώρα για «ρατσισμό» και για «έγκλημα μίσους», ακόμη! Τι στο καλό, πήγε στραβά;

Δεν ήξερε, ότι η αδιαφορία αυτού του μουσουλμάνου άνδρα μπροστά στην σύζυγό του που σήκωνε όλα τα βάρη είναι χαρακτηριστική σε πολλές μουσουλμανικές κοινωνίες; Ότι τα ψώνια είναι μια «γυναικεία δουλειά»; Ότι οι γυναίκες συχνά είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Και ότι στον ανδροκρατούμενο μουσουλμανικό κόσμο, οι γυναίκες κάνουν όλές τις δουλειές για το σπίτι και τα παιδιά; Νόμιζε η φεμινίστρια δημοσιογράφος ότι με την ιδεολογία της επρόκειτο να φοβερίσει τον μουσουλμάνο. Ωστόσο, ακόμη και αν νόμιζε ότι θα έδινε σε αυτόν τον ‘σοβινιστή’ ένα μικρό μάθημα ‘δυτικού φιλελευθερισμού’, η ιδεολογία της είναι αυτή που επέτρεψε αμέτρητους παράνομους μετανάστες να έρθουν και να εγκατασταθούν στην χώρα της, φέρνοντας μαζί τους, τους σοβινιστικούς τους τρόπους και φέροντας σε αδιέξοδο την νοοτροπία της ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι «ίδιοι» και κάθε κουλτούρα είναι «καλή», είτε η δική μας η δυτική, είτε των «άλλων».Η ‘φιλελεύθερη’ ιδεολογία της είναι υπεύθυνη που δεν έδωσε σε αυτό το ζευγάρι των μουσουλμάνων κανένα λόγο για να υιοθετήσουν τις δικές της πολιτιστικές διαδρομές.
Έτσι, γιατί αυτός ο άνθρωπος δηλαδή, θα πρέπει να βοηθήσει τη μουσουλμάνα σύζυγό του;
Η κουλτούρα του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο, και η κουλτούρα της δημοσιογράφου του λέει ότι η κουλτούρα του είναι “εντάξει”.Το γεγονός ότι το μουσουλμανικό ζευγάρι χρησιμοποίησε στη συνέχεια την αδυναμία της κουλτούρας της δημοσιογράφου για να της επιτεθεί κατηγορώντας την ως υπαίτια «εγκλημάτων μίσους», κάνει το περιστατικό αστείο.Στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες που υποστηρίζουν την «ισότητα» και τον «σεβασμό στην διαφορετικότητα», οι αυτόχθονες ιθαγενείς κάτοικοι θα είναι πιο …ένοχοι από τους υπόλοιπους, ειδικά στο άκουσμα της διάπραξης ενός «εγκλήματος μίσους» που θα καταγγείλει κάποιος τριτοκοσμικός (λαθρο) μετανάστης.
πηγη: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply