Αὐτὰ τὰ παιδιά….

Κοιτάω αυτό το μωρό και φαντάζομαι πόσα ακόμα όμοια του θα πεινάσουν αυτόν τον χειμώνα. Αν στο θέαμα αυτού του παιδιού με αυτά τα ματάκια δεν συγκινείται κανείς, τότε είμαι βέβαιος πως είναι άψυχος! Ντροπή μας ως ανθρωπότητα που υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε στον 21ο αιώνα της τεχνολογίας και της επιστημονικής ανάπτυξης. Τι να το κάνουμε που πήγαμε στο Φεγγάρι; Που ανακαλύψαμε το μποζόνιο, που εφήυραμε το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο, τους υπολογιστές τα κινητά και όλα αυτά τα άχρηστα πράγματα, τι να τα κάνουμε όλα αυτά; Μας κάνουν καλλίτερους ανθρώπους; Αντιθέτως, μας αποκτήνωσαν τελείως, μας πήραν την ψυχή με αντάλλαγμα αυτά τα πλαστικά, τις λαμαρίνες και τα κενά θεάματα που μας προσφέρουν μέσω τον ανακαλύψεων τους. Είμαστε αποτυχημένοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε ως ανθρωπότητα και ιδιαιτέρως ως Έλληνες, για όσο καιρό θα βλέπουμε τέτοια παιδάκια να πεινάνε στον κόσμο και στη χώρα μας. Δεν έφταιξαν πουθενά, αλλά πληρώνουν εξ’ ίσου, δείγμα αφ’ ενός της ανύπαρκτης ανθρωπιάς και απύθμενης αναισθησίας και ανευθυνότητος μας και αφ’ ετέρου του ανύπαρκτου πάνσοφου, πανδίκαιου και πανάγαθου Θεού. Η εκκλησία έχει σημαντικότερα θέματα να ασχοληθείι.

Εγώ ντρέπομαι και θλίβομαι πολύ, δεν ξέρω για εσάς. Μάλλον είστε βαθύτατα προβληματισμένοι για το ποια μεταγραφή θα κάνει ο Ολυμπιακός φέτος, με ποιον θα τα φτιάξει η Φατμέ από το υπέροχο τούρκικο σήριαλ που βλέπετε και που θα βρείτε τα λεφτά για τον νέο αποκωδικοποιητή για να έχετε νέο ψηφιακό σήμα στην τηλεόραση.

Γεώργιος

Ἔπρεπε ἡ πείνα νὰ φθάσῃ στὴν πόρτα μας γιὰ νὰ τρομάξουμε…
Γιὰ νὰ προβληματισθοῦμε…
Γιὰ νὰ σκεφθοῦμε…
Ἔπρεπε νὰ δοῦμε παιδιὰ νὰ λιποθυμοῦν ἀπὸ ἀσιτία…
Νὰ δοῦμε τοὺς γονεῖς μας καὶ τοὺς παπποῦδες μας νὰ ψάχνουν γιὰ τροφὴ στὰ σκουπίδια….
Νὰ χάσουμε τὸν λογαριασμὸ τῶν ἀστέγων…..

Ἀλλά τί λέω;
Ἔχουμε καὶ κάτι Ὀλυμπιακοὺς ἀγῶνες νὰ δοῦμε…
Ἔχουμε καὶ τὶς μεταγραφὲς τῆς ὁμάδος μας…
Ἔχουμε καὶ τὸ γκομενάκι ποὺ γνωρίσαμε ἐχθές καὶ περιμένει… Ἔχει βγεῖ στὴν ἀγορὰ τὸ νέο κινητὸ τάδε…
Ἔχει καὶ μίαν ὠραία μοναχικὴ παραλία στὴν Μύκονο…

Ἔχει καὶ κάτι ἐξαιρετικὰ σφηνάκια στὴν πλατεία…. 

Καλὰ πᾶμε… Πολὺ καλά…
Ἴσα γιὰ τὴν πραγματικὴ Κόλασι!!!!!!!!

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply