Ἔτσι μοιράστηκαν τά 12.000.000 € στό ἀδερφάκι τοῦ πρωθυπουργοῦ

Αδίστακτα επιρρεπής στο καθεστώς νεποτισμού και αθεράπευτα συνεπής στην καταραμένη οικογενειοκρατία που σάπισε την Ελλάδα, εμφανίζεται στα έγγραφα επιχορήγησης 12.000.000 ευρώ σε ίδρυμα που επί χρόνια ποδηγετείται από τον μπίζνεσμαν αδερφό του, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Δεν μας ενδιαφέρει εαν κρατήθηκαν οι νόμοι ή οι τύποι. Καρφί δεν μας καίγεται. Μας νοιάζει ότι με αυτά τα λεφτά που πάνε για την προαγωγή των ντουβαριών ενός ελιτίστικου σχολαρχείου επιστημών και αμερικανοτραφών επιστημόνων και golden boys θα μπορούσαν να ζήσουν αξιοπρεπώς και να ενισχυθούν πάμφτωχες και χειμάζουσες οικογένειες τις οποίες θα απομυζήσει με παρέα τους τροικανούς του και τους εκβιασμούς που θα ζήσουμε όλο το καλοκαίρι, ο κ.Σαμαράς.

Συνεταιράκι στα φτιασίδια του ιδρύματος, ο παμμέγιστος Γιάννης Σγουρός και τα επιδοτούμενα προγράμματα της Περιφέρειας. Αυτής  που δεν ψέκασε και πεθαίνει ο κόσμος. Αυτής που αψηφά το δημόσιο συμφέρον και φροντίζει για να καλοπερνούν τα κυκλώματα του πρωθυπουργού και του αδερφού του.

Μια ματιά στους αμερικανοτραφείς ελιτίστες, θα σας πείσει ποιοι διοικούν το ίδρυμα που ενδιαφέρεται για την προαγωγή της πρωτογενούς γεωργικής παραγωγής. Αυτής που μελετούσε συνέχεια στις προεκλογικές του εξαγγελίες ο Σαμαράς. Πράσινη ανάπτυξη ο Τζέφρι για να κονομήσουν τα αδερφια του, πρωτογενή ανάπτυξη ο Σαμαράς για τα δικά του “παιδιά’. Και λέγαμε γιατί το μελετά συνέχεια ο Αντωνάκης. Πρωτογενής γεωργική παραγωγή. Για την μεγάλη μοιρασιά των κοινοτικών επιχορηγήσεων. Για την μεγάλη μάσα.

Διοικητική Επιτροπή

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς Πρόεδρος(το αδέρφι από το Αμέρικα)

Αλέξανδρος Ι. Ρωμάνος Μέλος, Ταμίας του Ινστιτούτου

Γεώργιος Λ. Μελάς Μέλος

Χρυσούλα Παπαδημητρίου

Μέλος, Αντιπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Κυριακούλα Μαχαίρα

Διευθύντρια

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ευτυχία Α. Παγίδα-Σαμαρά(και αυτή συγγενής;)

Γιάννης Α. Ρωμάνος

Παύλος Μ. Γερουλάνος(ο εξάδερφος)

(http://www.bpi.gr/section.aspx?id=1&subid=21&subsubid=25)

Στην υγειά των κορόιδων…και του μακάκα του Έλληνα πολίτη.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἔτσι μοιράστηκαν τά 12.000.000 € στό ἀδερφάκι τοῦ πρωθυπουργοῦ

Leave a Reply