Ἰδοῦ τὶ πλήρωσε ἡ Βούλα!!

Τα κουνούπια του Δ.Νείλου και οι Αφρικανοί της χώρας μας,στοίχισαν ως γνωστόν την συμμετοχή της Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου,γιατί τα ”ανθρωπιστικά” αντανακλαστικά στους πολιτικούς φορείς κι όχι μόνο στην χώρα μας,βρίσκονται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας,όπως όλοι θα διαπιστώσαμε!
Μη θιχτεί Αφρικανός μετανάστης και τον Αρμαγεδδών τον έχουν στο τσεπάκι,μιάς και ο… αντιρατσισμός είναι στάση ζωής γι’αυτούς! 
Ή μήπως όχι;

Γιατί σήμερα,είχαμε κάποια ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΆ σχόλια,εναντίον των Ελλήνων αθλητών και όχι μόνο, από Αγγλίδα αθλήτρια και την Γερμανίδα σημαιοφόρο,αλλά δεν είδα να …σκούζει κανένας ανθρωπιστής της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ,ούτε από την Ολυμπιακή επιτροπή να το κάνουν θέμα.
Αλλά το ωραίο με τους αντιρατσιστές γενικότερα,ξέρετε ποιό είναι;Το έχω ζήσει στην μέχρι τώρα πορεία μου στο διαδίκτυο,όταν αναρτώνται άρθρα εδώ στην Φιλονόη και αναδημοσιεύονται σε άλλα blogs. Αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά,γιατί δεν τους αρέσουν αυτά που γράφω,για να υπερασπιστούν τους λαθρομετανάστες ας πούμε,εκδηλώνουν τον αντιρατσισμό τους κάπως έτσι :
”Μαρία;; Δεν πας να πλύνεις κανά πιάτο;; Να μαντάρεις καμιά κάλτσα; Αντε σπιτάκι σου κοπέλα μου κι άσε τους μετανάστες ήσυχους” !! χα χα…δεν είναι απίθανοι;;;
Για να δούμε όμως τι είπαν οι εν λόγω αθλήτριες και θα τα ξαναπούμε ..

Γερμανίδα σημαιοφόρος:Γέμισε το Ολυμπιακό χωριό με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές

Μπορεί το περίφημο tweet της Βούλας Παπαχρήστου για τους Αφρικανούς να της στοίχισε τον αποκλεισμό της ωστόσο διαβάστε τι έγραψε επίσης στο twitter η Γερμανίδα σημαιοφόρος, Νατάσα Κέλερ για τους Έλληνες αθλητές.

Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά.

τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:

Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό.

Πηγή: eglimatikotita.gr

___________________________________________


Ας πάρουμε το ενδεχόμενο,να είναι αληθινές αυτές οι δηλώσεις,μιας κι αποδίδονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.Λοιπόν Νεοταξικοί λακέδες,τι έχετε να πείτε τώρα;
Αυτές οι αθλήτριες πως θα σταθούν στο γήπεδο κ.Κούβελο και Κράπαλε;;
Αυτές δεν θα γιουχαϊστούν από τον κόσμο στις κερκίδες; Δεν θα έχουν πρόβλημα όταν θα σταθούν δίπλα στους Ελληνες συναθλητές τους στο γήπεδο;;


Εδώ,δεν θα σηκώσετε και τις 5 Ηπείρους στο πόδι, για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων ,όπως κάνατε με τον ”βάναυσο ρατσισμό” της Βούλας ή ο καημός σας αρχίζει και τελειώνει μόνο σε όσα έχουν να κάνουν με τους λαθρό;;
Και για να τελειώνουμε επιτέλους...ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την αλήθεια ρε Σιωνιστικοί σφουγγοκωλάριοι,για ποιόν λόγο αποκλείστηκε η Παπαχρήστου!
Δεν αποκλείστηκε γι’αυτό;;

Πείτε την αλήθεια ότι της την είχατε στημένη και περιμένατε ΜΙΑ  ευκαιρία, να την αρπάξετε από τα μαλλιά και να κάνετε την τρίχα,όχι τριχιά….ΚΑΒΟ για τα πλοία!!
Κι αυτή η ευκαιρία σας δόθηκε  με το περίφημο αστείο της!
Την φιλία της με τον Κασιδιάρη πλήρωσε το Βουλάκι και τα (πιθανών) φιλοπατριωτικά της πιστεύω, που στον Νέο Κόσμο που ονειρεύονται τα αφεντικά σας,ο πατριωτισμός και ο Εθνικισμός,δεν έχουν θέση!
Αυτά για να μην μας περνάτε για….αυνάνες κι εμάς!!

Μαρία Τριανταφύλλου.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.