Μία κυρία τῶν 1629 ψήφων κυβερνᾶ τήν χώρα;

Προφανώς η κ.Ρεπούση,ως ειδική επί των θεμάτων παιδείας( καθώς φαίνεται πως είναι για κάποιον απροσδιόριστο λόγο),τα βρίσκει όλα τέλεια στην Ελληνική παιδεία!
Τα παιδιά μας,διδάσκονται αξιοπρεπώς,μορφώνονται σε ικανοποιητικότατο βαθμό τόσο,ώστε τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα να είναι κάτι άγνωστο στην Ελληνική κοινωνία,(κατά τα Σκανδιναβικά πρότυπα) κι έτσι το μόνο ενοχλητικό αγκάθι που είδε στην παιδεία  και βάλθηκε να παρέμβει για να το ξεριζώσει,ήταν ο…εκκλησιασμός!
Πάμε στοίχημα πως το επόμενο ”αγκαθάκι” που θα δει η Μαριώ μας,θα είναι οι εθνικές παρελάσεις, που αναπτύσσουν απαραδέκτως στα παιδιά το εθνικό φρόνημα;;
Ε ρε νεοταξικά δουλάκια ,άξιο το ”μεροκάματο”…!!!

ΥΓ.
Ιερώνυμε;; Τώρα ξύπνησες και τα έβαλες με το Μαράκι, που μπήκε η Νέα Τάξη στα ”χωραφάκια” σου και πάει να ξεριζώσει τα  βλαστάρια σου;;Τι νόμιζες; Πως εσάς οι ”άθεοι”, θα σας άφηναν στο απυρόβλητο;;Με το πρόσχημα ότι η εκκλησία δεν ανακατεύεται στην πολιτική,παρακολουθείς τους πουλημένους Σιωνιστικούς λακέδες,να αποδομούν κάθε έννοια κοινωνίας και έθνους 2,5 ολοκληρα χρόνια και εσύ απλά ….σιωπάς!!
Ξέχασες όμως πως ο ρόλος της εκκλησίας,είναι να σιωπά όταν πρέπει!

Δεν είναι να σιωπά,όταν βλέπει να εγκληματούν συστηματικά κατά του λαού ή αν το θες κατά του ποιμνίου της.

Δεν είναι να παρεμβαίνει μετά το έγκλημα,αλλά να στέκεται δίπλα στην κοινωνία ενώ βλέπει να συντελείται το έγκλημα!
Να προσπαθήσει μέσω του θεσμικού της ρόλου αν όχι να το σταματήσει,τουλάχιστον να υψώσει φώνη κι ανάστημα και να δείξει τον δρόμο στον λαό…όπως θα έκανε ο προκάτοχός σου σίγουρα στην προκειμένη!
Γιατί εδώ,δεν είχαμε να κάνουμε απλά με πολιτική,αλλά με εγκληματική πολιτική κατά του Ελληνικού λαού!!


Τώρα είναι αργά για δάκρυα Ιερώνυμε…ο σιωπών δοκεί συναινείν…

Τώρα, δώσε κανένα συσσίτιο σε αυτούς που τους διέλυσε την ζωή ,εκτός των άλλων και η ένοχη σιωπή της εκκλησίας σας.

Μαρία Τριανταφύλλου.

Η Μαρία Ρεπούση συγγράφει το κατάπτυστο βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού και για να αποσυρθεί από τη …δεξιά …πατριωτική κυβέρνηση χρειάστηκαν τα χίλια μύρια όσα.

Η Μαρία Ρεπούση πάρα ταύτα, με τον αριθμό ρεκόρ σε σταυρούς (1629) γίνεται μια από τους τριακόσιους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.


Η Μαρία Ρεπούση τα βάζει με τον εκκλησιασμό.

Η Μαρία Ρεπούση παρά τα όσα ακούει από όλο το διαδίκτυο, ετοιμάζεται να χτυπήσει και την πρωινή προσευχή αλλά με πέπλο το “υποχρεωτικό” του πράγματος.

Αντίδραση; Καμία. Ούτε φυσικά από τη ΔΗΜΑΡ αλλά ούτε κι από κάτι γομάρ που δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Μα όλοι υπόδουλοι της Ρεπούση; Μια κυρία των μερικών εκατοντάδων ψήφων κυβερνά τη χώρα;

Πότε θα καταλάβουμε ότι ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών αλλά ΕΝΤΟΣ;

Που θα πάει όμως Μαρία, ρόδα είναι και γυρίζει. Και όταν οι δοκιμασίες σε φέρουν από κάτω κάποια στιγμή όπως όλους τους ανθρώπους, εκεί να δεις πόσα προσευχές θα κάνεις!

Αλλά όπως είχε γράψει και κάποιος εδώ μέσα προ καιρού Ρε-που-σε βρήκαμε Ρεπούση!

πηγη:

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Μία κυρία τῶν 1629 ψήφων κυβερνᾶ τήν χώρα;

  1. Φτού σου! Μη σε ματιάσω!
    Αφιερωμένο στην κυρία που εκανε μια σφαγή, συνωστισμό!
    την μερα που την επιασε κοψιμο, μη και την μαλωσουν οι χορηγοί της, αν τιμουσε τα σφαγιά τους!

    Επήγες δια χέσιμο κυρά μου;
    σε έπιασεν ολίγον η κοιλιά;
    Ν΄αλλάξεις σερβιέτα, δεν σε κόβω!
    Μου μοιάζεις σιτεμένη και «γριά»!
    «Γριά» όχι στα χρόνια, μη τρομάζεις!
    «Γριά» σε κακορίζικα μυαλά!

    Ρε Πούσθη μου, είσαι για φτύσιμο… 
    Ξανά!

  2. Μα τι είναι το εκλογικό μας σύστημα εάν δεν είναι η επιβράβευσις των κλικών; Όσο μικρή και εάν είναι μια κλίκα και μόνον ότι είναι κλίκα έχει την βαρύτητα της. Συμπαγής μάζα ψήφων.

    Πως ξαναμπήκε η Μπακογιάννη στην πολιτική; Τον Μάιο του 2012 ήταν μια γυναίκα υπό κατάρρευσιν, έτοιμη να τα παρατήσει όλα και να πάει σπίτι της. Σήμερα είναι μέσα στην κυβέρνησι.

    Η Ελλάδα είναι ένα χωριό. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουμε. Όλοι έχουμε χώρο στην πολιτική, όλοι έχουμε πρόσβαση στην εξουσία και στην δόξα. Αν μια Ρεπούση των 1629 ψήφων είναι σήμερα στο κοινοβούλιο, αύριο μπορούμε και εμείς.

    Ο τελευταίος τσοπάνης (αν και κακώς το λέμε αυτό, οι τσοπάνηδες και εργάζονται πολύ αλλά και φέρουν γνώσεις και πολιτισμό χιλιετιών) μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο πολιτικό σύστημα. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα κλίκ για να απαλλαγούμε από τις κλίκες, τα κουμπαριά και τις στοές.

    Ένα χωριό είμαστε και μπορούμε να αλλάξουμε πορεία αρκεί να το αποφασίσουμε πραγματικά. Απλώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όσω είμαστε πρόβατα, τόσο θα δημιουργούνται κοπάδια, έστω και των 1629 ψήφων και αυτό που μετράει στην πολιτική είναι η ποιμαντική. Δεν έχει σημασία το μέγεθος του ποιμνίου, σημασία έχει να υπάρχει κοπάδι, οσοδήποτε μικρό.

    Τα κοπάδια μπορούν να τα χωρίσουν οι λύκοι, η ομίχλη, να τα μοιράσει ο ποιμήν στα παιδιά του και γενικώς να κομματιαστούν με πολλούς τρόπους. Ένα τέτοιο μικρό κοπαδάκι έχει και η Ωρε πούσι το οποίο της χαρίστηκε από τον ποιμένα του ΚΙΣ για να έχει να παίζει.

    Πάντως δεν είναι τίποτα. Αύριο κιόλας εάν αποφασίσει κάποιος μπορεί να ανατρέψει τας καταστάσεις. Δεν είμαστε η χαοτική Κίνα. Μια οικογένεια είμαστε οι Έλληνες, σχεδόν γνωριζόμαστε μεταξύ ημών και μπορούμε να πετάξουμε έξω κάτι τέτοιους ψευδοποιμένες. Λίγη τρέλα και λίγη τόλμη χρειάζεται, να ανέβει κάποιος στο βήμα, όπως το είχε κάνει κάποτε ο Σόλων στην αγορά των Αθηνών και να αλλάξει η κοίτη του ποταμού. Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα. Μπορούμε να ανακαταλάβουμε την Σαλαμίνα από τους Μεγαρείς.

Leave a Reply