Ἔξαλλοι οἱ Σκοπιανοὶ γιὰ τὸ FYROM στὴν τελετὴ ἐνάρξεως!!!

Υπάρχει επιδημία μαζικής …..”εγκεφαλικής αυνανίασης”;;
Γιατί αν υπάρχει,ένα υποκρατίδιο γειτονικό,φαίνεται πως πάσχει από αυτήν!
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό…!!Πιο αυνάνας …..πεθαίνεις!!
Βάλτε κανένα αντιλιακό βρε μην σας κάψει ο ήλιος της Βεργίνας!!ΥΓ. Οχι ότι εμείς είμαστε καλλίτεροι! Η δική μας η ανικανότητα και εθνική ανυπαρξία ,φταίει που ο δύστυχος αυτός λαός,ζει μέσα σε μια απίστευτη πλάνη και βλέπουν τους ανεμόμυλους για ιππότες…

Οργή και θλίψη φανέρωναν τα μηνύματα των Σκοπιανών στο twitter και σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης.

Ειδικά όταν εμφανίστηκε στους δέκτες της τηλεόρασης η αποστολή των μόλις 4 αθλητών από τα Σκόπια, αρκετοί Σκοπιανοί χρήστες το… φύσαγαν και δεν κρύωνε.

Δεν ήταν μόνο ότι παρέλασαν ως FYROM, αλλά θεώρησαν ιδιαίτερα εξευτελιστικό το γεγονός πως οι διοργανωτές τους είχαν τοποθετήσει στο… γράμμα F (Former).

Εμφανίστηκαν αμέσως τα γνωστά μηνύματα “Dont you FYROM Me”, όπως και αρκετά πικρόχολα σχόλια για την Ελλάδα.

Βρέθηκαν και ξένοι που ρωτούσαν στο twitter ποιά χώρα είναι η FYROM. Οι Σκοπιανοί έτρεχαν και δεν έφταναν για να τους ενημερώσουν ό,τι δεν είναι αυτό το “κανονικό τους όνομα”.

Χαρακτηριστικό του σοκ που υπέστησαν οι Σκοπιανοί ήταν τα συνεχόμενα tweets “Dont you FYROM Me” του λογαριασμού της Ενωμένης Σκοπιανής Διασποράς, το οποίο καλούσε αγωνιωδώς και τους υπόλοιπους Σκοπιανούς να αναπαράγουν το ίδιο μήνυμα.Συγκλονιστικές φωτογραφίες απο τους… “απόγονους των αρχαίων Μακεδόνων” στα Σκόπια

ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΣΙΡΚΟ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!ΣΙΓΑ…ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ!!!

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ!!!ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓ. ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ!!Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗ “ΦΑΛΑΓΓΑ”ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΦΙΡΜΕΣ (ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΤΟΛΟΜΑΓΙΟΒΑ, ΦΙΛΙΠ ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ…ΜΟΡΦΕΣ!!)ΑΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ!!!!

Τμήμα Ειδήσεων – Ηistory-Of-Macedonia.com

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.