Οὔτε Θεοί, οὔτε δαίμονες σᾶς θέλουν!!

Λογικά ο Απόλλωνας,πρέπει να είναι …πυρ και μανία που η ιερή φλόγα του, δόθηκε στους Αγγλους  για τους αγώνες των χορηγών και της ντόπας!
Δεν εξηγείται αλλιώς, ότι είναι η τρίτη φορά μέχρι στιγμής, που η φλόγα έσβησε στα χέρια τους!!Επισύρατε την μήνιν  του Θεού Απόλλωνος Αγγλάκια…ουαί κι αλίμονό σας…

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Συγχαρητήρια στους διοργανωτές – Έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα!

Πανικός στους Βρετανούς διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων αφού μετά τα καθημερινά και συνεχιζόμενα ευτράπελα στους αγώνες… πέτυχαν το ακατόρθωτο!!!

Η Ολυμπιακή φλόγα έσβησε εχτές το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο στις 22.14!

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων να σβήνει στις 22.14 εχθές το βράδυ. Η άμεση απάντηση των διοργανωτών ήταν πως ναι μεν η φλόγα έσβησε αλλά αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος αλλά στην… «αναγκαία μετακίνησή της από τους εργάτες σε διαφορετικό σημείο!«.

Όπως ήταν φυσικό «άναψαν» οι συζητήσεις και οι πολεμικές για το γεγονός αφού όπως είναι γνωστό «Η Ολυμπιακή Φλόγα πρέπει να παραμένει αναμμένη καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων και να είναι ορατή ακόμα και στους θεατές εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου»

Κωστής Αποστολόπουλος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.