Ἐκεῖ ποὺ μᾶς χρωστοῦσε μᾶς ζήτησε καὶ τὰ …ῥέστα!!!

 
To τέρας της Πάρου,δασκαλεμένος καθώς είναι (από ποιούς άραγε;;) τόλμησε να καταγγείλει αστυνομική κακοποίηση, από αυτόν που του έφερε φαγητό στο κρατητήριο και τον αστυνομικό φρουρό!
Φυσικά ο ιατροδικαστής αφού τον έξετασε αποφάνθηκε πως οι μελανιές που είχε είναι παλιότερες (προφανώς από την μικρή Μυρτώ καθώς προσπαθούσε να σωθεί από τα χέρια του ).Ποιοί τον συμβούλεψαν και γιατί να καταγγείλει αστυνομική βία;
Μήπως αυτοί που ούτως ή άλλως είναι αυτόκλητοι υπερασπιστές κάθε αλλοδαπού εγκληματία κατά Ελληνα;;
Μήπως αυτοί που όταν αλλοδαπός σκοτώνεται από Ελληνα,θεωρούν υποχρέωσή τους,όχι μόνο να βγάλουν ανακοινώσεις καταδικαστικές κατά των Ελλήνων ”εγκληματιών” που πάλεψαν για την ζωή τους,αλλά βγάζουν και πορίσματα πρίν αποφανθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεση;;
Και μετά τόλμησαν κάποιοι, να υπερασπιστούν τον Σύριζα,ότι δεν είχε καμμία υποχρέωση να βγάλει ανακοίνωση συμπαράστασης για την Μυρτώ!
Όχι βέβαια..φυσικά και δεν είχε! Μόνο για τον Αλβανό ληστή είχε υποχρέωση να βγάλει και να καταδικάσει και ως δολοφόνο ρατσιστή,τον Ελληνα που υπερασπίστηκε την ζωή και την περιουσία του!!
Αυτοί είναι οι κύριοι του Σύριζα..αυτοί που διοχετεύουν στην κοινωνία το πιο ύπουλο δηλητήριο….αυτό του ”αντιρατσισμού” αργά και μεθοδικά!!
  • Πόσα ακόμα θύματα Ελλήνων πρέπει να θρηνήσει αυτή η χώρα για να ικανοποιηθούν οι επαγγελματίες αριστεροί αντιρατσιστές ;;

“Δολοφόνος” κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!

 ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ
Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι δολοφόνος! Έτσι μιλάει για “δολοφονία αλλοδαπού” για την οποία ευθύνεται η … διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως το έκοψαν το επίδομα του ληστή;) “και ως τέτοιο πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής” καταλήγει η ανακοίνωση.Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουνε να εκδώσουν ανακοίνωση στον ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;defencenet.gr 

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

 

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Σύρου παρέμειναν τη νύχτα ένας ειδικός φρουρός, ο σκοπός των κρατητηρίων κι ένας υπάλληλος ντελίβερι.

Σύμφωνα με πληροφορίες , κατηγορούνται από τον 21χρονο Πακιστανό, πως τον χτύπησαν την ώρα που του πήγαιναν φαγητό στο κελί!

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος Ασφαλείας αμέσως σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία και οδήγησε σε χώρο κράτησης τους καταγγελλόμενους.

Στο νησί μετέβη ιατροδικαστής από την Αθήνα, ο οποίος εξέτασε τον κατηγορούμενο για την φρικιαστική κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς, και αποφάνθηκε ότι δεν φέρει κανένα απολύτως σημάδι κακοποίησης ή αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πακιστανός στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από αστυνομικούς και στο πλοίο κατά τη μεταφορά του από τον Πειραιά στη Σύρο, όπου οδηγήθηκε για να απολογηθεί αύριο στον εισαγγελέα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το φόβο λιντσαρίσματος.

πηγη 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply