Ὁ Δήμαρχος Καλαμάτας ζητᾶ ἄμεσον ἀπομάκρυνσιν τῶν ΛΑΘΡΟεποίκων.


Μεταξύ μας… Ἔχει δίκαιον ὁ ἄνθρωπος.

Ἀλλά ἀπό ποῦ τήν ζητᾶ;
Ἀπό τό ἀνύπαρκτον κράτος;
Ἀπό τήν ἀνύπαρκτον ἀστυνομία; 
Ἤ μήπως ἀπό τόν καλά φιμωμένο στρατό;

Απομάκρυνση των ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ από την πόλη ζητά ο δήμαρχος Καλαμάτας – ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ!

Την άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και τα χωριά του δήμου ζητά ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας με έγγραφό του στον εισαγγελέα, τον αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου και τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας.

Ο δήμαρχος στο έγγραφό του επισημαίνει ότι, «στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας είναι κοινή η διαπίστωση του γεγονότος της συνάθροισης και εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε ιδιωτικούς (π.χ. εγκαταλελειμμένα κτίρια), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονα προβλήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης μας».

Σημειώνει πως, «στον περιβάλλοντα χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας, του Μηχανοστασίου Καλαμάτας, αλλά και στον χώρο του Δημοτικού πάρκου Ο.Σ.Ε., έχει διαπιστωθεί η συχνή παρουσία λαθρομεταναστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους υπαίθριους ή στεγασμένους χώρους ως αφοδευτήριο» κι υπογραμμίζει πως επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά στους υπαλλήλους του δήμου που ελέγχουν τους χώρους αυτούς, ενώ θέτει και θέμα κινδύνου προσβολής της δημόσιας υγείας.

Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρει επίσης ότι ανάλογο πρόβλημα με συνάθροιση λαθρομεταναστών, παρατηρείται και στα χωριά Άρη κι Αρφαρά και καταλήγοντας τονίζει ότι, «το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και των προβλημάτων που δημιουργούνται από αυτήν πρέπει να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και προς την κατεύθυνση αυτή παρακαλούμε για τις άμεσες δικές σας ενέργειες». (πηγή)

Ἄσχημη ὥρα διάλεξες Δήμαρχε.
Τώρα βασιλεύουν οἱ δουλέμποροι ποὺ φόρεσαν τὸ προσωπεῖον τοῦ ἀνθρωπιστοῦ!!!
Ἔχεις κάθε δίκαιον μὲ τὸ μέρος σου, ἀλλὰ δὲν σὲ βλέπω νὰ τὸ βρίσκῃς γιὰ τὴν ὥρα. 
Καραμπῖνες μαζέψτε…
Ἀχρείαστες νὰ εἶναι…
Ἀλλὰ πάλι… Ποτὲ δὲν ξέρεις…

Φιλονόη. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply