Καμμία Ἑλληνική κυβέρνηση δὲν ἔχει κάνει κάτι γιὰ τὴν «μακεδονικὴ μειονότητα» στὴν Ἑλλάδα…!!


Καμμία Ἑλληνική κυβέρνηση δὲν ἔχει κάνει κάτι γιὰ τὴν «μακεδονικὴ μειονότητα» στὴν Ἑλλάδα...!!1

Ο υπαλληλάκος του $ORO$ ἀλλη μια φορά αποδεικνύει στο αφεντικό του,ότι τζάμπα μεροκάματο δεν παίρνει!
Την δουλειά του έμισθου Εφιάλτου την ξέρει καλά ..!Είναι καλά εκπαιδευμένος να πουλάει επαγγελματικό ανθρωπισμό και αντιρατσισμό και να ξεπουλάει τα ιερά και όσια της πατρίδος, που είχε την ατυχία να τον έχει στους κόλπους της!

Ο λόγος για το γνωστό γενιτσαριό Δημητρά…

Tι να πει κανείς άλλο για κάτι φυσιογνωμίες αυτού του βελινεκούς;; Aλλη μία φορά  τραγικά εμετικός ο πρακτορίσκος του …να δεις πως τον λένε εκεί στον ΑΝΤ1 τον Σόρος;; Α,ναι…”μεγαλοεπενδυτής”…

Επενδύει σε ανθρώπινες ζωές και ψυχές ,στην αποδόμησή τους…στην ιστορία των λαών και στο μέλλον τους ,για να βγάλει money and power !!

Ξαναχτύπησε ο Δημητράς: Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι για τη ”μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα…!! – Κάποιος να τον μαζέψει!!!

Ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά, ούτε οποιαδήποτε άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτε για τα δικαιώματα της ‘μακεδονικής μειονότητας’ στην Ελλάδα, προειδοποιεί ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και προσθέτει ότι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί εμμένουν στη φαντασίωση ότι η χώρα δεν έχει ‘μακεδονική μειονότητα’.
Ο Δημητράς τονίζει ότι ορισμένοι αγνοούν τα έγγραφα με τις συστάσεις και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και είναι της άποψης ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά τους μύθους, όπως ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για αυτά. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το ΝΑΤΟ. 

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ‘Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού’ (στη Φλώρινα) το οποίο προσπάθησε να λάβει άδεια το 1980 αλλά του αρνήθηκαν την εγγραφή. Έχουμε μια θετική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αλλά και πάλι αρνήθηκε η εγγραφή. Σε λίγους μήνες περιμένουμε τη νέα αίτηση που υποβάλαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να σταλεί στην Ελλάδα, μια χώρα που για άλλη μια φορά έχει καταδικαστεί όπως στην περίπτωση των τουρκικών ενώσεων. Ωστόσο υπάρχουν και πάλι τρόποι για τη μη εφαρμογή των αποφάσεων συμμόρφωσης. Η Ελλάδα λέει όχι στην εφαρμογή των αποφάσεων σχετικά με τις τουρκικές (σ.σ. μουσουλμανικές) ή τις ‘μακεδονικές’ (σ.σ.σλαβικές) ενώσεις». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι δήλωσε ότι οι Έλληνες πιστεύουν ότι υπάρχει απειλή για την ταυτότητά τους και τον εθνικό τους μύθο με την αναγνώριση των ατόμων σλαβικής καταγωγής ως ‘Μακεδόνες’.

© Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Το συγκεκριμένο σκουλήκι, που είχε το θράσος να μηνύσει και να σέρνει στα δικαστήρια τους ΟΥΚάδες μας παρέα με άλλους προοδευτικούς σαν τον Τάρτη, εξακολουθεί να υποστηρίζει ανθελληνικές ιδέες και να προωθεί την αρρωστημένη προπαγάνδα περι υποτιθέμενων μακεδονικών μειονοτήτων… Όντως πρέπει να κάνει κάτι η Ελληνική κυβέρνηση: να μαζέψει μισέλληνες σαν του λόγου του…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply