Ὁ περίεργος Χάρτης στὸ τουρκικὸ σήριαλ.

Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχει επικρατήσει το ΣοσιαλοΚομμουνιστικό μοντέλο του προλετάριου και του διεθνισμού, δηλαδή αγάπες και αλλυλεγγύες με τους Τούρκους. Για να δούμε όμως ποιες είναι οι θέσεις των Τούρκων επι του θέματος:
Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την Ελλάδα με πράσινο χρώμα όπως την Τουρκία όπως και άλλες μουσουλμανικές χώρες, ο χάρτης αυτός απεικονίζει την Οθωμανική αυτοκρατορία (αποδείξεις ΕΔΩ). Την στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί μια ΣοσιαλοΚομμουνιστική ιδέα της ψευτο-ειρήνης με ψευτο-αγάπες και ψευτο-αλληλεγγύες με τους Τούρκους, οι Τούρκοι με περίσσιο θράσος προβάλουν τον χάρτη αυτόν μέσα στα σπίτια μας!
Αναρωτιέστε που υπάρχει αυτός ο χάρτης; ιδού:
Είναι στο Τούρκικο σήριαλ που παίζεται στην Ελλάδα! μέσα στα μάτια μας δηλαδή!
Αν θέλετε να το τσεκάρετε ιδίοις όμμασι κάντε κλικ ΕΔΩ και μετακινήστε το slider στο 6:45
Ας θυμηθούμε τις θέσεις των κομμουνιστών, δείτε τον Ριζοσπάστη του 1935 κάνοντας κλικ ΕΔΩ, να λέει ότι όχι μόνο δεν στεναχωρήθηκαν (οι κομμουνιστές) γι αυτό που έγινε στην Μικρά Ασία, μα και το ΕΠΙΔΙΩΞΑΝΕ!!!
ας θυμηθούμε επίσης τις θέσεις τους για το μνημόσυνο του Χρυσοστόμου Σμύρνης, που αποκάλεσαν τους παριστάμενους “σκυλολόι” κάνοντας κλικ ΕΔΩ
                 ₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

σ.σ Όχι,αυτοί δεν έχουν κανένα θράσος!
Απεναντίας κάνουν θαυμάσια την προπαγάνδα τους! Αν την αγορἀζουμε όλη εμείς….δικό μας πρόβλημα!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὁ περίεργος Χάρτης στὸ τουρκικὸ σήριαλ.

  1. Νὴ Δία, αὐτός εἶναι ὁ χάρτης τῆς Ἑλλάδος καὶ μάλιστα μισός.
    Ἀπουσιάζει ἡ Μεγάλη Ἑλλάς τῆς νοτίου Ἰταλίας, τὰ σημερινά γαλλικά παράλια (Μασσαλία, Νίκαια κλπ) και οι ἑλληνικές ἀποικίες ‘ς τὰς Ἡρακλείους στήλας.

    Ἰδοὺ ὁ χάρτης, ἐλλιπής καὶ αὐτός ἀλλά… :
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/AntikeGriechen1.jpg

Leave a Reply