Σενάριο ἀνωμαλίας ἐφαρμόζεται στήν Ἑλλάδα

Όλοι γνωρίζουμε πως η πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει κατακλυστεί από πράκτορες ξένων υπηρεσιών, που ενεργούν –φυσικά- υπέρ των συμφερόντων των χωρών τους. Ενίοτε δε, συνεργάζονται προκειμένου να δημιουργήσουν τις επιθυμητές «καταστάσεις» στο εσωτερικό της Ελλάδας. Στις συνεργασίες τους αυτές χρησιμοποιούν κάθε μέσο, αφού τα επιδιωκόμενα οφέλη των χωρών τους είναι πολλαπλάσια των ήδη υφισταμένων. Φυσικά, αυτά συμβαίνουν σε χώρες που υπολειτουργούν, που βρίσκονται σε καθεστώς κατοχής και οι κυβερνήσεις των οποίων δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν έκρυθμες καταστάσεις, αφού ως μοναδικό σκοπό έχουν την… επιβίωσή τους.

Το πρόβλημα από τους λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την χώρα είναι ιδιαίτερα έντονο στην Αθήνα, η οποία έχει μετατραπεί σε χώρο παιγνίων διεθνών συμφερόντων και –φυσικά- μυστικών υπηρεσιών. Η Αθήνα, μάλιστα, έχει επιλεγεί ως «κοιτίδα ανωμαλίας», αφού προσφέρει την τέλεια κάλυψη στους προβοκάτορες πράκτορες. Και στην Αθήνα ήδη άρχισαν να εφαρμόζονται τακτικές και πρακτικές που πριν μερικές δεκαετίες τα βλέπαμε να συμβαίνουν σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ σήμερα –με μεγαλύτερη βία- συμβαίνουν σε κράτη της Αφρικής και της Ινδονησίας.Η δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και η ανάγκη προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από «ακραίες ομάδες» (πολιτικές ή πολιτών) οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ανάγκη έκκλησης βοήθειας από την Ελληνική κυβέρνηση σε διεθνείς οργανισμούς (π.χ. Eurogendfor ή ΟΗΕ – κυανόκρανοι), οι οποίοι θα «βοηθήσουν» στην υπεράσπιση της (στημένης και δοτής) δημοκρατίας και την συνέχιση του έργου της κυβέρνησης…

Ήδη, τα περιστατικά βίας κατά των λαθρομεταναστών, τα οποία προβάλλονται υπέρ του δέοντος και μονομερώς (ποτέ δεν δημοσιεύονται οι συλλήψεις λαθρομεταναστών που δολοφόνησαν ομοεθνείς τους), σηματοδοτούν τις καλοσχεδιασμένες «εξελίξεις» προς την κατεύθυνση έλευσης κυανόκρανων του ΟΗΕ ή της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας Eurogenfor. Την ίδια στιγμή, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ (των οποίων τα δημοσιογραφικά επιτελεία συμμετείχαν σε ειδικά σεμινάρια «διαμόρφωσης της κοινής γνώμης» από την τρόικα) διατηρούν άκρα σιωπή για τα περιστατικά βίας κατά Ελλήνων πολιτών από λαθρομετανάστες. Μάλιστα, αν και η ασκούμενη βία σε ένα ποσοστό 90%+ αφορά δολοφονίες, οι ινστρούχτορες της Ελληνικής δημοσιογραφίας δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μαθαίνουν τίποτε σχετικό, επιβάλλοντας έτσι μία δημοσιογραφική «ομερτά», η οποία ενέχει στοιχεία συνενοχής στα καταγεγραμμένα εγκλήματα που έχουν θύματα γηγενείς πολίτες της χώρας. Μάλιστα, όταν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία θα αρχίσουν να ασχολούνται με τα «τραγικά γεγονότα» που συμβαίνουν στην Ελλάδα, τότε ελάχιστος θα είναι ο υπολειπόμενος χρόνος για οποιαδήποτε αντίδραση και αντιστροφή της κατάλυσης της δημοκρατίας, με την σύμφωνη γνώμη των κυβερνώντων, προκειμένου να σωθεί η… χώρα.

Σκοπός των πρακτόρων που έχουν μετατρέψει (υποβοηθούμενοι από την ανύπαρκτη κυβέρνηση, από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από τα εκδοτικά συμφέροντα) την χώρα σε ένα σφαγείο, είναι η δημιουργία μίας εικόνας για την Ελλάδα, η οποία μετατρέπεται σε ανθρώπινη κόλαση εξαιτίας της εγκληματικότητας η οποία ενέχει χαρακτηριστικά πογκρόμ.
Και η διαστρέβλωση της αλήθειας, αλλά και της πραγματικής εικόνας –μίας Ελλάδας που καταστρέφεται από τους διασώστες κυβερνήτες της και τους «εταίρους» και «συμμάχους» της- υλοποιείται καθημερινά, ολοκληρώνοντας ένα αποτρόπαιο παζλ που θα εμφανίσει τους Έλληνες ως ανθρώπινα κτήνη που δολοφονούν αδιακρίτως οποιονδήποτε θεωρούν εισβολέα ή εχθρό της πατρίδας και της ζωής τους…

Όλοι μας, έχουμε υποχρέωση να απαιτήσουμε την παύση αυτής της κυβέρνησης που ξεπουλά όσο – όσο και θέλει «με κάθε θυσία» να κρατήσει την χώρα στην Ευρώπη. Προφανώς, η θυσία αφορά τους Έλληνες πολίτες, ενώ η διάσωση της χώρας αφορά την διάσωση της ληστρικής διεθνούς συμμορίας η οποία αποφάσισε να κατακτήσει μία χώρα και κάνει έναν πόλεμο χωρίς όπλα, αλλά με ανθρώπινα θύματα, τα οποία αντιμετωπίζονται ήδη ως στατιστικό στοιχείο. Κι ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά και οι εντολείς της δολοφονούν την χώρα, εμείς ως πολίτες πρέπει να αναρωτηθούμε: θα κάνουμε κάτι ή θα περιμένουμε την σειρά μας; (πηγή)

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply