Αὐτοί πού ἔδωσαν τήν ἄδεια στό βαρυποινίτη δολοφόνο, ἄς μοῦ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ σέ ΔΥΟ ἐρώτησεις!

Η δικαιοσύνη δεν είναι απλά τυφλή μιας και ποτέ δεν αποδίδεται, είναι και ανεύθυνη. Και είναι ανεύθυνη διότι κάποιοι μεγαλόκαρδοι φιλάνθρωποι αποφασίζουν και χορηγούν άδειες σε φυλακισμένους και μάλιστα λαθρέμπορους ναρκωτικών, δολοφόνους κτλ.

Εν προκειμένω ο Μιχάλης Μακρυγιάννης -καμία σχέση με το γνωστό στρατηγό- καταδικασμένος τέσσερις φορές ισόβια για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ένοπλες ληστείες και συμπλοκές, καθώς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων, πήρε την πενθήμερη άδεια και ενώ θα έπρεπε να έχει επιστρέψει εδώ και δυο μέρες στη φυλακή απλά εξαφανίστηκε.

Μάλιστα δεν ήταν πρώτη φορά που του χορηγείτο άδεια για να μη ξαναεπιστρέψει (Το καλοκαίρι του 2006 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και δεν επέστρεψε για να συλληφθεί τελικά τον Οκτώβριο του 2007 στο Χαϊδάρι μετά από επιχείρηση των αστυνομικών αρχών).

Εγώ δύο απορίες έχω:

> αν γίνει κάποια συμπλοκή σε πιθανή ενέδρα ή έρευνα της αστυνομίας και σκοτωθούν πάλι αστυνομικοί αφήνοντας ορφανά και χήρες για να συλλάβουν κάποιον που είχαν ξανασυλλάβει στο παρελθόν, τον οποίο μετά ξανασυνέλαβαν αφού δε γύρισε από άδεια, ποιος θα φταίει;

> τι ακριβώς σημαίνει φυλακή; Δε σημαίνει εγκλεισμό και στέρηση της ελευθερίας ειδικά όταν μιλάμε βιαστές, σεσημασμένους, δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών κτλ; Προς τι οι άδειες; Δηλαδή πρέπει να είσαι πολύ …ανόητος να πιστέψεις ότι θα ξαναγυρίσουν.

Εν προκειμένω, δεν αποκλείεται ο άνθρωπος της υπόθεσής μας να έχει πάει και στου Μακρυγιάννη για κανά ούζο. Άλλωστε τι έχει να φοβηθεί; Μη τον πιάσουν; Χαχαχαχαχα

Πάντως αν είχα τη δύναμη, θα έδινα σε αυτές τις επιτροπές μια ΟΡΙΣΤΙΚΗ άδεια από τη θέση τους και θα ευχόμουν και αυτοί όπως οι ευνοημένοι τους να μην ξαναγυρίσουν.

πηγη: 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply