Ἀλλοδαποί ἐπετέθησαν σὲ… κοντοκουρεμένους!

Κ.Δένδια με τους αντιρατσιστικούς σας νόμους,αυτά υπέπεσαν στην αντίληψή σας;;

Ολοι εσείς που ακόμα και σήμερα,τώρα αυτήν εδώ την στιγμή,με τα όσα συνέβησαν και τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα που γεννηθήκατε,που κληρονομήσατε από τους προγόνους σας,ακόμα και τώρα,δεν βλέπετε το πρόβλημα όχι μόνο με τους λαθρομετανάστες αλλά κυρίως με αυτούς που κρύβονται πίσω από τους λαθρομετανάστες;;

Αυτούς τους βρωμερούς ανθέλληνες που ποτίζουν αργά και μεθοδικά την κοινωνία με το χειρότερο δηλητήριο,αυτό του αντιρατσισμού,αυτό που θα διαλύσει εκ θεμελίων τον κόσμο που ξέραμε και που έχουμε υποχρέωση να δώσουμε στα παιδιά μας;;


Αυτούς που ζητούν την ψήφο μας;;

Τι άλλο πρέπει να δείτε για να καταλάβετε ότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών και έχει ανοίξει από καιρό την Κερκόπορτα;
Μέχρι και με πόλεμο μας απειλούν μέσα στην πατρίδα μας,αυτοί που πλήρωσαν έναν λαθρέμπορο και μπήκαν παράνομα από τα σύνορά μας και τα ερπετά της άκροαριστεράς χειροκροτούν!

Τι άλλο θέλετε να δείτε για να βγείτε από την Νιρβάνα που σας έχουν ποτίσει οι επαγγελματίες της προπαγάνδας;;;

Σεμέλη Διονύσου.

Ένταση κι ένας τραυματισμός στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο 

Πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα ήταν πιστοί στο ραντεβού στην Ομόνοια.

Πριν καλά -καλά ξεκινήσει η πορεία διαμαρτυρίας επικράτησε μεγάλη ένταση στην Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άντρας φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Μέλη της συγκέντωσης θεώρησαν πως ο άντρας ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής γιατί είχε ξυρισμένο κεφάλι και φορούσε μαύρη μπλούζα.


Ο άντρας με το ξυρισμένο κεφάλι αιμορραγεί

Στο συλλαλητήριο καλούν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι των οργανώσεων.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply