Μήπως παρατράβηξε τό παραμύθι μέ τούς «ῥατσισμούς»;

Κι ἐδῶ ὁ «καϋμένος οἰκονομικὸς μετανάστης ἐξ Ἀλβανίας»…
Πολὺ καϋμένος βρὲ παιδιά… Πάρα πολύ… Ἐγὼ πάντως οὔτε τὰ μισὰ ἀπὸ τὰ μέσα ποὺ χρησιμοποιεῖ δὲν θὰ μποροῦσα νὰ ἔχω….

Ἀπὸ τὴν μία κάτι κατακάθια πυροβολοῦν τὴν Ἑλληνικὴ Σημαία, ἀπειλῶντας μας πὼς θὰ μᾶς σφάξουν, μέσα στὴν χώρα μας, κι ἀπὸ τὴν ἄλλην τὰ ὑστερικὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξημερώσεως μᾶς ἔχουν «γανώσει τὰ αὐτιά» μὲ τὶς τάχα μου ἐπιθέσεις τῶν «ῥατσιστῶν» Ἑλλήνων κατὰ τῶν λατρεμένων τους. 
Τό ἀστεῖο ξέρετε ποῦ εἶναι;
Οὐδέποτε ὑπῆρξαν τέτοια ἔκτροπα!
Ἀλλὰ τὸ πρόβλημα  παραμένει!
Ἡ ἐνημέρωσίς μας ἐξαρτᾶται ἀπολύτως ἀπὸ τοὺς ὑπαλλήλους τοῦ Μπόμπολα καὶ τοῦ Ἀλαφούζου, ποὺ ὑπακούουν στὶς  γραμμὲς τῶν ἀφεντικῶν τους, τὴν ἴδιαν ὥρα ποὺ στὴν χώρα μας ἁλωνίζουν πάσῃς φύσεως ἐχθρικὰ στοιχεῖα.
Ὅπλα, πολεμικὰ ὅπλα, παντὸς εἴδους, κυκλοφοροῦν ἐλεύθερα.
Ἀκόμη καὶ περίπτερα ληστεύονται μὲ ΚΑΛΑΣΝΙΩΦ!!!
Ἀλλὰ μὴν καὶ γράψουμε κάτι κατὰ τῶν ΛΑΘΡΟεποίκων… Θὰ πέσουν νὰ μᾶς φᾶνε οἱ «ἀνθρωπιστές» τοῦ κ@λου!!!!
Μά πόσα τέλος πάντων ἔχουν ἁρπάξει καί ἔχουν τόσον πόνο καί τόσον καϋμό;

Στὸ μεταξὺ κι ἄλλα εὐτράπελα…
Ἀνυπόστατες καταγγελίες, ποὺ τελικῶς γελοιοποιοῦν αὐτοὺς ποὺ τὶς κάνουν.
Ἐπιθέσεις ἀνύπαρκτες ἀπὸ ἐδῶ, δολοφονίες εὐφάνταστες ἀπὸ ἐκεῖ, περιγραφὲς ἀνυπόστατες παρακάτω…
Τοῦ Κουτρούλη ὁ γάμος…
Ἀλλὰ ὁ Κουτρούλης ἀπουσιάζει…
Ἔχουν παραμείνει κάτι γελοῖοι προσκεκλημένοι καὶ τραβοῦν νὰ φᾶνε καὶ τὰ κόκκαλα!

Φιλονόη.  

Υ.Γ. 1. Ἀλήθεια, ἐάν δέν γινόταν τέτοιος σάλος μέ τόν Ἀλβανό, ποιός θά σκοτιζόταν γιά τό ἐάν μᾶς ἀπειλῇ ἤ ὄχι;  

Υ.Γ.2. Τελικῶς οἱ μόνοι ῥατιστὲς ἐν Ἑλλάδι σήμερα εἶναι οἱ τάχα μου ἀντιρρατσιστές… Δὲν ἐξηγεῖται διαφορετικῶς! Παντοῦ βλέπουν τὰ μοῦτρα τους! Τὸ καθρέπτισμά τους!

Φανταστικές ιστορίες ρατσιστικής βίας

(Θὰ τολμοῦσα νὰ …ἀλλάξω τὸν τίτλον τοῦ ἄρθρου σὲ:«φανταστικὲς ἱστορίες ῥατσιστικῆς ἀνισορροπίας»! Ἀλλὰ δὲν τὸ κάνω.. Διασκεδάζω μὲ τὶς βλακεῖες τους…)

Διαψεύδεται για μία ακόμη φορά πληροφορία-καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε αλλοδαπό στην Εγνατία στην περιοχή της Ξάνθης. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Γ.Α.Δ. Περιφέρειας ΑΜΘ Αναστάσιου Τσιπλάκη, (Υπαστυνόμος Α’), ουδέποτε υπήρξε επίθεση σε αλλοδαπό, καθώς εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο η νοσοκομειακή μονάδα που θα φιλοξενούσε τον αλλοδαπό και θα κούραρε τον λαθρομετανάστη όφειλε να ενημερώσει την αστυνομία, κάτι που ουδέποτε συνέβη. 

Επιπλέον ουδέποτε υπήρξε εσφαλμένη προσαγωγή αλλοδαπού από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας. Τέλος όσον αφορά τον θάνατο του Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η ιστορία περί ρατσιστικής βίας αποτελεί ένα ακόμη μύθο αφού σύμφωνα με την Αστυνομία τα δεδομένα και οι καταθέσεις των αλλοδαπών αυτόπτων μαρτύρων δείχνουν ότι το θύμα είχε προσπαθήσει να κλέψει μία τσάντα από ένα ζευγάρι ναρκομανών με τον άνδρα να αντιδρά στην πράξη του Ιρακινού και να τον τραυματίζει θανάσιμα.

Δυστυχώς όπως φαίνεται στην Ελλάδα έχει στηθεί μία πολύ καλά οργανωμένη βιομηχανία ψευδών 
ειδήσεων στις οποίες οι Έλληνες παρουσιάζονται ως ρατσιστικά τέρατα τα οποία χτυπούν και σκοτώνουν αδιακρίτως αλλοδαπούς. Προφανώς οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από κύκλους οι οποίοι αξιοποιούν οικονομικά προς δικό τους όφελος την παρουσία των παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα τάζοντας τους ότι κάποτε θα αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο.

Η καλά οργανωμένη αυτή εργολαβία απαιτεί την δαιμονοποίηση των Ελλήνων ως ρατσιστές ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για την επίτευξη του στόχου που είναι η νομιμοποίηση των παράνομων αλλοδαπών και τελικά η ελληνοποίηση τους.

Δυστυχώς για όλους αυτούς τους πρόθυμους ανθρωπιστές τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για την εγκληματικότητα είναι αμείλικτα αφού από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012 οι αλλοδαποί ευθύνονται για το 52,46% των δολοφονιών με κίνητρο τη ληστεία την στιγμή που το ποσοστό για τους Έλληνες είναι μόλις 11,48% (!), ενώ οι δράστες των οποίων δεν διευκρινίστηκε υπηκοότητα ανέρχονται σε 36,07%. (πηγή)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply