Γιωργάκης 21 Οκτ.2010 «Αὐτά ἦταν τὰ τελευταῖα μέτρα»!

Γιωργάκης 21 Οκτ.2010 «Αὐτά ἦταν τὰ τελευταῖα μέτρα»!

netakias.wordpress.com

Γ.Α.Παπανδρέου Σωτήριον έτος 2010 μ.Χ., Περιστέρι 

“…[…]… Αλλά σε όσους παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά ενόψει εκλογών (σ.σ.εννοεί τις Δημοτικές), μιλώντας δήθεν για «νέα επώδυνα μέτρα» σε βάρος των αδύναμων συμπολιτών μας μετά τις εκλογές, επαναλαμβάνω: η καλύτερη απάντηση είναι η συνέπειά μας….[…]…

…[…]…Πλέον, όμως, έχουμε ένα πρωτόγνωρο αποτέλεσμα. Οι θυσίες πιάνουν τόπο και ήδη, σε ολόκληρο τον κόσμο, αναγνωρίζεται πια καθημερινά, ότι καταφέραμε αυτό που θεωρούταν από όλους, μέχρι πριν από λίγους μήνες, ακατόρθωτο.

Με αυτό το αποτέλεσμα και με την υποστήριξη του Ελληνικού λαού, μπορούμε και μπορώ να εγγυηθώ: δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών, πέραν των όσων έχουμε δεσμευθεί…[…]…(papandreou.gr)

Α.Σαμαράς Σωτήριον έτος 2012 μ.Χ., Αθήναι

…[…]… Πολλές από τις περικοπές που περιλαμβάνονται στο πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. είναι δύσκολες, επώδυνες, πονάνε, αλλά είναι και αναπόφευκτες γιατί χωρίς αυτές η χώρα θα επέστρεφε στο σημείο μηδέν και θα έβγαινε από το ευρώ, τόνισε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  και υποστήριξε ότι πρόκειται για το «τελευταίο τέτοιο πακέτο περικοπών», καθώς όπως αναγνώρισε, δεν αντέχει άλλο η κοινωνία.…[…]… (naftermporiki.gr)

 

http://netakias.wordpress.com/2012/08/30/gap_2010/

(Visited 10 times, 1 visits today)
One thought on “Γιωργάκης 21 Οκτ.2010 «Αὐτά ἦταν τὰ τελευταῖα μέτρα»!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιωργάκης 21 Οκτ.2010 «Αὐτά ἦταν τὰ τελευταῖα μέτρα»! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply