Ἐξυπνάδες

Δέν εἶναι αὐτή κατάστασις. Τρῶμε τήν μἰα καρπαζιά μετά τήν ἄλλη. Καθημερινῶς. Δέν ξέρεις τί σοῦ ξημερώνει αὔριο, πού ἔλεγε καί ὁ σημερινός πρωθυπουργός τῆς δεκάρας. 

Ἄς ξεχαστοῦμε κι ἄς γελάσουμε λιγάκι:

Μινώταυρος
“Δεν τραβάει ο Βενιζέλος”, λέει ο Σκανδαλίδης…

Η μίζα θα φταίει ή ο πολλαπλασιαστής. Αλλιώς κλείστε του το κλιματιστικό.Σαμαράς: “Τα μέτρα των 11,5 δις είναι τα τελευταία μέτρα που θα πάρουμε”.

Τα επόμενα θα μας τα πάρει ο νεκροθάφτης.

Ευάγγελος Βενιζέλος προς Υπουργό Υγείας κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Υγείας: “Θα ληφθούν πρωτοβουλίες και θα γίνουν κινήσεις που θα δώσουν -ελπίζουμε- λύσεις οριστικές και γρήγορα”.
Έρχεται η ευθανασία για τους άνω των 70ετών. Για τους υπόλοιπους, μελετάται αυτή η “οριστική λύση”:Ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung: “Η Ελλάδα, το λίκνο του πολιτισμού στην Ευρώπη, θα γίνει ο νεκροθάφτης του ευρώ;”

Ο δαίμων του τυπογραφείου. Ο σωστός τίτλος ήταν: “Το ευρώ θα γίνει ο τάφος 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και ολόκληρης της Ελλάδας, του λίκνου του πολιτισμού”.Alpha Bank: “Εάν δεν ληφθούν τα μέτρα των 11,5 δις. ευρώ και η Ελλάδα οδηγηθεί εκτός ευρώ, τότε η Ελλάδα κινδυνεύει με απομόνωση και θα γίνει όπως η Αλβανία επί Ενβέρ Χότζα”.

Και για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε εικόνες από την Αλβανία του Ενβερ Χότζα:

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply