Φοροφυγάς ὁ ΓΑΠ;

Ἔτσι ἔπιασαν καί τόν Ἀλ Καπόνε. Ὁ μεγαλύτερος ἐγκληματίας πῆγε στήν φυλακή γιά φοροδιαφυγή. Λέτε νά δοῦμε καί τόν ΓΑΠ πίσω ἀπό τά κάγκελα, γιά τόν ἴδιο λόγο; Τό ὄνειρο τοῦ κάθε σύγχρονου Ἕλληνα νά γίνῃ πραγματικότης;

Αὐτός δέν πιάνεται μέ τίποτα. Οὔτε γιά λίγες μέρες σάν τό φιλαράκι του τόν Στρός Κάν. 

Μινώταυρος

Στα δίχτυα της…αράχνης του Αχαιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος, έπεσε αυτή τη φορά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί την επανεκλογή του στο τιμόνι της Διεθούς Σοσιαλιστικής αλλά και τις προτάσεις για ομιλίες του σε φόρουμ με το αζημίωτο και ήρθαν οι πρώτες καταγγελίες.
«Οι πολίτες δεν ανέχονται την πρόκληση και ζητούν απαντήσεις έστω και στα στοιχειώδη. Απαιτούν να μάθουν πόσο νοικιάζεται ο ΓΑΠ (τον αποκαλεί με τα αρχικά ο ανεξάρτητος βουλευτής) και αν δηλώνει στην εφορία ότι εισπράττει από τη νέα του δραστηριότητα» επισημαίνει ο Νίκος Νικολόπουλος.
Ντυμένος με κοστούμι στα χρώματα του ουρανού και γραβάτα κόκκινη ο ανεξάρτητος βουλευτής έφτασε στη Βουλή κρατώντας σφιχτά το φάκελο στα χέρια του με την ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό.
Μια ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών στην οποία σέρνει τα εξ αμάξης στον Γιώργο Παπανδρέου.
Ένας Νικολόπουλος ασυγκράτητος, ασταμάτητος, απρόβλεπτος.
Η συνέχεια επί της ερωτήσεώς του…

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Φοροφυγάς ὁ ΓΑΠ;

Leave a Reply