Νὰ σᾶς δῶ στὸν Καιάδα!!!

Γι’αυτό το εξαίρετο δείγμα της αριστερής θολοκουλτούρας,αυτού του ανθελληνικού καρκίνου που κατατρώει τα σπλάχνα της Ελλάδος,είχαμε αναφερθεί προσφάτως.
Κι όχι για να  δώσουμε αξία σε κάτι άτομα σαν του λόγου της,απλά για να υπάρχει αντίλογος στον μονόλογο που προσπαθούν κάποιοι να μας επιβάλλουν!
Κάποια άτομα, είναι τα ζωντανά παραδείγματα της παροιμίας που λέει :« και χρυσό χαλκά σε γουρούνι να βάλεις,πάλι γουρούνι θα παραμείνει» !

εδώ:

Κι ὅμως…κυκλοφοροῦν ἀνάμεσά μας…

Αυτοί όμως ας είναι ότι θέλουν! Ας πιστεύουν όπου θέλουν,αδιάφορο μας είναι!

Με πρόσωπα όμως μυθικά,που δεν μπορούν να φτάσουν στο νυχάκι τους,δεν έχουν κανένα δικαίωμα να καταπιάνονται και να δίνουν δικαιώματα στους Τουρκαλάδες να γελούν με εμάς!

Να μας πιάνουν στο στόμα τους λέγοντας, πως γελοιοποιούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ τους ήρωές τους, την στιγμή που αυτά τα υποκείμενα,διότι υποκείμενα είναι,δεν είναι ‘Ελληνες ΠΟΥΘΕΝΑ!

  • Ούτε στην ψυχή,ούτε στο μυαλό,ούτε στην καρδιά!Κι όχι μόνο αυτό,αλλά να τους πληρώνουμε κι από πάνω!

Επιδοτούνται με χιλιάδες ευρώ από αυτό το ξεφτιλισμένο Ελλαδιστάν ,που κόβει συντάξεις,φάρμακα και αναπηρικά επιδόματα,για να ανεβάζουν στο θέατρο τις διαστροφές τους και να τρέχουν τα παρατρεχάμενα ΜΜΕ,να εκθειάζουν τα ΤΙΠΟΤΑ!!

Τα απόλυτα μηδενικά που αποκτούν υπόσταση,όταν βρίζουν τα ιερά και τα όσια της Ελλάδος!

Αχ.. πόσο θέλω να ζήσω να δώ όλους αυτούς τους « ανάπηρους» στον Καιάδα…!!!
Δεν θέλω τίποτε άλλο στην ζωή μου,τίποτα για μένα,μόνο να δω αυτά τα απόλυτα μηδενικά εκεί που τους πρέπει και την Ελλάδα ελεύθερη από την μπόχα τους !!

Σεμέλη Διονύσου.Γελάνε και οι Τούρκοι με τα χάλια μας. Με τίτλο “σοκ με εθνικό ήρωα”, η Hurriyet αναφέρεται στο θεατρικό έργο της Λένας Κιτσοπούλου, το οποίο αρκετοί υποστηρίζουν, ως έργο τέχνης, θεωρώντας αναφαίρετο το δικαίωμα του καλλιτέχνη να κατακρεουργεί στη σκηνή, έναν ήρωα, ή ένα ιστορικό γεγονός. Είναι βεβαίως οι ίδιοι άνθρωποι, που ζητούν την κεφαλή επί πίνακι όσων κάνουν το ίδιο για ήρωες ή την ιστορία άλλων εθνών (π.χ. Εβραίων). Εκεί σπεύδουν ασθμαίνοντας -και κατατρομοκρατημένοι- να βάλουν όρια στην τέχνη.
Γελάνε λοιπόν οι Τούρκοι εδώ:

Yunanistan’da ‘milli kahraman’ şoku

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Λεφτά υπάρχουνΠεριμένεις από το ΕΣΠΑ να βάλει τα παιδιά σου σε παιδικό σταθμό και δεν έφτασαν τα μόρια;
Είσαι επιχειρηματίας και περιμένεις λεφτά από τα ΠΕΠ, που όλο καθυστερούν;
Δες ποιοί τα καταφέρνουν ήσυχα, ήσυχα, γρήγορα, γρήγορα.:Γιατί, ο πολιτισμός (της εθνικής ξεφτίλας), με πρόσχημα την “καλλιτεχνική πρωτοπορία”, πρέπει να είναι πάντα επιδοτούμενος (και αριστερίστικος). Και χωρίς γραφειοκρατία !

δες και ολόκληρη την απόφαση, αν είσαι δύσπιστος:

taxalia
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Νὰ σᾶς δῶ στὸν Καιάδα!!!

Leave a Reply