Κι Ὅμως… Ὑπάρχει Ἐλπίδα !!!

Ηταν η εικόνα που ήθελα να δώ,τα λόγια που ήθελα να ακούσω,για να πάρω θάρρος και να ζωντανεψει η ελπίδα μέσα μου,ότι δεν χάθηκε τίποτα,πως η Ελλάδα έχει ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ και μου τα έδωσαν όσοι βρίσκονται μέσα σε ένα μικρό βίντεο! Τους ευχαριστώ από καρδιάς!

Σεμέλη Διονύσου

ΚΑΙ ΟΜΩΣ … Υπάρχει Ελπίδα !!!

  • Αξίζει τον χρόνο σας … δείτε το.Ούτε ομοιόμορφα μπλουζάκια που παραπέμπουν σε “στολές”…
  • Ούτε κομματικά σύμβολα …και κυρίως … μεστός λόγος, χωρίς φανατισμένες εκφράσεις που παραπέμπουν σε όχλο.
  • Μυρτώ Τσακίρη … συνελήφθη γιατί θέλησε να μπει στην αγκαλιά της Ιδέας που της ζεσταίνει το Αύριο … στην Ιδέα που συμβολίζει ένα “κομμάτι πανί” που λέγεται Ελληνική Σημαία.
  • Το ίδιο αυτό “κομμάτι πανί” που οι ήρωες Καραθανάσης, Γιαλοψός και Βλαχάκος έδωσαν τη ζωή τους για να κυματίζει ΕΛΕΥΘΕΡΗ στο Αιγαίο.
  • Το ίδιο αυτό “κομμάτι πανί” για το οποίο θυσιάζονται δεκάδες πιλότων, ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας που δεν έχουν διαφθαρεί από το σάπιο Σύστημα, ανθρώπων ανώνυμων που στις τάξεις μιας σύγχρονης “Κρυπτείας” δίνουν τον αγώνα τους για ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
  • Το ίδιο αυτό κομμάτι πανί που ο Μεγάλος Ήρωας Κωνσταντίνος Κουκίδης τύλιξε στο σώμα του στις 27 Απριλίου 1941 και έπεσε από την Ακρόπολη, αναγκάζοντας με την Πράξη Ανδρείας του τον Γερμανό Διοικητή της Wehrmacht Στρατηγό Georg von Stumme να βγάλει διαταγή, σύμφωνα με την οποία μαζί με τη Γερμανική σημαία στην Ακρόπολη, θα κυμάτιζε έκτοτε και η Ελληνική.

 

  • Αυτό το κομμάτι πανί … που η ιαχή του καθώς ανεμίζει δίνει Ελπίδα στον Αγώνα…

… Η Ελληνική Σημαία …
Να είστε σίγουροι … πως θα κυματίζει και επάνω στην Ακρόπολη…
… μα κυρίως στην των Ελλήνων Ψυχή …

(Κείμενο του Νίκου Παναγοδημητρόπουλου)

 

ΥΓ .Σε κάποιο σημείο του βίντεο ,εμφανίζεται μια κυρία,η οποία υπεραμύνεται του να μην υπάρχουν σημαίες και δη Ελληνικές σε αρχαιολογικούς χώρους …Ελληνικούς και μάλιστα επικαλείται και νόμο της δεκαετίας του ’80 !

Τις προάλλες συνέλαβαν την Ελληνίδα που είχε ανέβει με την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη!
Αλήθεια, μπορούν μήπως να μας εξηγήσουν οι υπεύθυνοι που βρήκαν να είναι νομότυποι μόνο σε όσα αφορούν την σημαίας μας, όταν το ΚΚΕ ανέβαζε κομματικά πανό στον ιερό βράχο,εκεί γιατί δεν συνελήφθη κάποιος;; Ο νόμος περιλαμβάνει μόνον εθνικά σύμβολα κι όχι κομματικά;;
Μην νομίζετε πως όλα αυτά θα μείνουν έτσι…ατιμώρητα!
Θα έρθει η ώρα εθνοπροδότες …

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Κι Ὅμως… Ὑπάρχει Ἐλπίδα !!!

  1. Νὰ ἐξηγούμεθα Σεμέλη. Ἡ Ἐθνική μας σημαία ΔΕΝ εἶναι ἁπλῶς σύμβολον. Καὶ κατὰ δεύτερον λόγον, ὁταν κάποιος ἀναρτήσῃ καθ’ οἰονδήποτε τρόπον, καὶ ὁπουδήποτε, σημαίαν ΟΥΔΕΙΣ κερατᾶς ἐπιτρέπεται νὰ τὴν ὑποστείλῃ, πρὶ τοὐλάχιστον τὴν δύσιν τοῦ Ἡλίου. . ΟΥΔΕΙΣ! Καὶ ἀπορῶ (τρόπος τοῦ λέγειν δῆλα δή) πῶς δὲν ἔχει ἐπέμβει κάποιος είσαγγελεύς νὰ καθήσῃ εἰς τὸ σκαμνὶ τοὺς ἐλεεινοὺς καὶ ἀρνησιπάτριδες αὐτοὺς “φύλακας” τῆς Ἀκροπόλεως.

Leave a Reply