Καταδικάστηκε ὁ ἀναρχοφασίστας πού ἔγδυσε τό παιδάκι

Τά μικρά παιδάκια βρίσκουν καί βγάζουν τά ἀπωθημένα τους οἱ ἀντρακλαράδες τοῦ ἀναρχοφασισμοῦ. Τό παρακάτω γεγονός πῆρε διαστάσεις καί ἔγινε γνωστό, ἔγινε μήνυσις ἀπό τήν πλευρά τῶν θυμάτων καί ἔτσι κατέληξε στήν καταδίκη τοῦ δειλοῦ τραμπούκου. Πόσα ἄλλα γίνονται καί δέν τά μαθαίνουμε, διότι ὁ κόσμος φοβᾶται μή τοῦ κολλήσουν τήν ἐτικέτα τοῦ «ῥατσιστῆ»;

ΜινώταυροςΣε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο αντιεξουσιαστής που έγδυσε τον 11χρονο στη Λάρισα

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο γνωστός στην Λάρισα αντιεξουσιαστής με το ψευδώνυμο «Ρέγγας», ο οποίος χτες προέβη στην γενναία πράξη να ξεγυμνώσει ένα 11χρονο παιδάκι επειδή φορούσε μία μπλούζα με την ελληνική σημαία.   

Το περιστατικό έγινε μπροστά από την Ιατρική σχολή της Λάρισας όπου ο γνωστός αναρχικός 35 χρονών, υποχρέωσε το παιδάκι ενός Λαρισαίου που πέρναγε από μπροστά του να βγάλει την μπλούζα επειδή είχε πάνω την Ελληνική Σημαία και τον ήλιο της Βεργίνας …

Κλαίγοντας και γυμνός 11χρονος έτρεξε στο σπίτι του και ειδοποίησε τους γονείς του ! Με την σειρά του ο πατέρας του μικρού ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε στην πλατεία ταχυδρομείου όπου συχνάζει ο αντιεξουσιαστής.

Κατά την σύλληψη του 35χρονου «κοινωνικού αγωνιστή» που δεν «φοβήθηκε» να τα βάλει με τον 11χρονο η Αστυνομία βρήκε στον σάκο του την μπλούζα του μικρού που την είχε κρατήσει ως λάφυρο!

Σήμερα στο δικαστήριο ο 35χρονος «κοινωνικός αγωνιστής» αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη απέναντι στο 11χρονο «θηρίο», ενώ σε ερώτηση του Εισαγγελέα γιατί ξεγύμνωσε το παιδί εκείνος απάντησε πως απλώς δεν ήθελα να φοράει την μπλούζα με την Ελληνική Σημαία!

Αυτό δυστυχώς είναι το λεγόμενο «άνθος» της κοινωνίας μας όπως ισχυρίζονται οι «κοινωνικοί αγωνιστές-επαναστάτες»  ! (πηγή)

 

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply