Ὑπάνθρωπος ἀλλοδαπός μαχαίρωσε 12χρονο

Αὐτοί μόνο μία γλῶσσα καταλαβαίνουν. Τήν γλῶσσα τῆς βίας. Αὐτήν ἔμαθαν καί αὐτοί χρησιμοποιοῦν σέ ὅλες τίς ἐκφάνσεις τῆς ζωῆς τους καί μέ αὐτόν τόν τρόπο πρέπει νά τούς «μιλᾶμε» γιά νά συνεννοούμεθα. Ἄλλος τρόπος δέν ὑπάρχει. Ἄς τό καταλάβει αὐτό, ἐπιτέλους ἡ πολιτεία καί ἄς μή κρύβετε πίσω ἀπό τό δάχτυλό της. Ἀλλοιῶς, ἄς τούς μαζέψει καί νά τούς στείλει ἀπό κεῖ πού ἦρθαν. Μέ πόσο αἷμα θά πληρώσῃ, ἀκόμα, ὁ Ἑλληνικός λαός τήν ὀλιγωρία τῶν ἀχρήστων πού «κυβερνοῦν» αὐτή τή χώρα;

Μινώταυρος

ΣΟΚ. 12χρονος μαχαιρώθηκε σήμερα στήν Ἡλιούπολι

Η σημερινή είδηση ΣΟΚ έρχεται από την περιοχή της Ηλιούπολης..πίσω από την Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών…Η ενημέρωση είναι από συνεργάτη του eglimatikotita ο οποίος ήταν παρών στη σύλληψη του δράστη, μαζί με άλλους κατοίκους και συμμαθητές του ανήλικου που μαχαίρωσε…αλλοδαπός που όπως λένε οι πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα και ζει μέσα σε πάρκα και πλατείες.

Ο δράστης είναι μάλλον αραβικής καταγωγής και είναι γνωστός στην περιοχή αφού έχει επιχειρήσει κι άλλες φορές να επιτεθεί σε μικρά παιδιά στην περιοχή.

Τον δράστη έσωσε από τα χειρότερα περιπολικό της Αστυνομίας που περνούσε τυχαία από το σημείο και μετέφερε υπηρεσιακά σημειώματα..Οι 2 αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα) έμειναν στο σημείο μέχρι να έρθουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να συλλάβουν τον δράστη..

Όπως μας είπε ο συνεργάτης μας,ο δράστης μετά την επίθεση (κάρφωσε στο πόδι τον 12χρόνο) πέταξε το μαχαίρι και πήγε και κάθισε σε ένα καφενείο της περιοχής μόνος του και έδειχνε να τα έχει χαμένα.

Επίσης πρεπει να αναφέρουμε ότι αν δεν υπήρχαν οι 2 αστυνομικοί που σταμάτησαν τυχαία στο γεγονός επειδή αντελήφθησαν ότι κάτι συμβαίνει από τις φωνές και την κινητοποίηση των κατοίκων,σίγουρα θα μιλάγαμε τώρα και για λιντσάρισμα.Ήταν τέτοιο το μένος και οργή κάποιων εκ των κατοίκων που δεν υπήρχε πιθανότητα οι 2-3 που μπήκαν μπροστά να τους σταματούσαν. (πηγή)

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply