Πιπιλῆ: «Εἶμαι χαζούλα, ἀμόρφωτη, ἄσχετη καὶ …»

Εχθές στο twitter ρωτήθηκε η Πιπιλή για το άρθρο μας που αφορά το Failed State κι ήταν πολύ ειρωνική. Ελπίζουμε να αποκτήσει -έστω και την τελευταία στιγμή- συναίσθηση εκείνων που ψηφίζει, αν και δε νομίζουμε πως έχει τέτοια προδιάθεση.

Όμως, η κυρία Πιπιλή δεν θα μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν γνώριζε, ότι δεν ειδοποιήθηκε ή ότι δεν διάβασε… Εκτός και αν απαντά σε ερωτήσεις χωρίς να ξέρει σε τι απαντά… οπότε μάλλον θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση της, γιατί -αν δεν κάνουμε λάθος- είχε κατακρίνει σφόδρα τον κ. Χρυσοχοΐδη, όταν εκείνος δήλωσε το περιβόητο “δεν είχα χρόνο να διαβάσω το μνημόνιο”…

Όσο για τον ισχυρισμό της κυρίας Πιπιπλή, πως δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες, επειδή το κείμενο (που περιέχει επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά) είναι γραμμένο στα Ελληνικά, δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως η κυρία Πιπιλή δεν γνωρίζει Ελληνικά ή ότι θεωρεί τα Ελληνικά ξένη γλώσσα…

H Φωτεινή Πιπιλή απαντά σε άρθρο μας “Είμαι χαζούλα,αμόρφωτη,άσχετη και… “

Σε χθέσινη ανάρτηση στο twitter η βουλευτής κα Φωτεινή Πιπιλή, σε ερώτηση πολίτη για το αν η βουλευτής γνωρίζει τι πρόκειται να ψηφίσει μεθαύριο και τη βαρύτητα αυτής της ψήφου, εντελώς ανεύθυνα κι επιπόλαια απάντησε όπως βλέπετε:Ο σύνδεσμος που αναφέρεται στο ερώτημα αφορά το άρθρο μας για την κατάσταση #failed_state που κινδυνεύει να βρεθεί η πατρίδα μας και αναρτήσαμε στις 7 Σεπτεμβριου 2012 με τίτλο “Μετατρέπουν την Ελλάδα σε failed state και παραδίδουν τα πάντα”

Ειναι τουλάχιστον λυπηρό, σε τέτοιες δύσκολες Ιστορικές στιγμές να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι άνθρωποι, που έχουν μάλιστα την έπαρση και την Αυθάδεια να αγνοούν τους πολίτες που τους ψήφισαν και τους πληρώνουν.

Η κ.βουλευτής κ.Φωτεινή Πιπιλή θα ψηφίσει στην βουλή, το δικό σου οικονομικό θάνατο, το έχουμε δει ξανά αυτό το έργο με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ. Η ίδια θα αισθάνεται όμορφα μέσα στα λαμέ συνολάκια της, αφού θα έχει επιτελέσει το κομματικό της καθήκον. Προφανώς της είναι αδιάφορο το εάν η ψήφος της θα λειτουργήσει αρνητικά για το σύνολο -σχεδόν- των πολιτών της χώρας.

Φυσικά δεν απαντάει σε πολίτες, φυσικά σνομπάρει από τη θέση της βουλευτού και φυσικά ηθελημένα αποφεύγει να δώσει απάντηση σε ένα θέμα το οποίο μιλάει για γκριζοποίηση του Αιγαίου… Προφανώς δεν ενδιαφέρουν την κυρία Πιπιλή τα εθνικά θέματα, ούτε προφανώς την ενδιαφέρει τι πραγματικά συμβαίνει στον Ελληνικό λαό…

Εμείς τους στείλαμε εκεί, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ενώ οι ίδιοι -πλέον- είναι άξιοι για όσα κάνουν εν γνώσει τους εις βάρος αυτής της χώρας.

ΥΓ: Κυρία Πιπιλή, παρεπιμπτόντως, να σας θυμίσουμε πως είστε υπάλληλος -εσείς και οι υπόλοιποι 299 του Κοινοβουλίου- του Ελληνικού λαού. Αν δεν συμφωνείτε με αυτό, λυπόμαστε πολύ, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζουμε (επειδή εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε τον παχυλότατο μισθό σας) εάν είστε ανεξάρτητη επιχειρηματίας που λειτουργεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ή εάν είστε υπάλληλος άλλων μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Πιπιλῆ: «Εἶμαι χαζούλα, ἀμόρφωτη, ἄσχετη καὶ …»

  1. Καλὰ ὅλα αὐτά, οἱ βουλευταὶ ὅμως τοῦ ΛΑΟΣ ποῦ κολλοῦν ἐδῶ; Πρόκειται μᾶλλο περὶ κεκτημένης ταχύτητος βλακώδους προπαγάνδας τοῦ προσφάτου παρελθόντος….. ἀδρανείας γάρ!……

    • Αὐτοὶ κολλοῦν παντοῦ. Εἶτε ὥς μπουμποῦκοι, ποὺ σάλταραν στὴν δίπλα γειτονιά, εἶτε ὤς Μάκηδες, ποὺ ἔχουν πάρει μετάλλια στὰ ἅλματα ἐπὶ …μακρόν, εἶτε ὥς Βελόπουλοι ποὺ περίσσεψαν, δὲν περίσσεψαν, περίσσεψαν, δὲν περίσσεψαν…..

Leave a Reply