Οἱ ἀμερικανιὲς ὁδηγοῦν ἐνίοτε καὶ σὲ λυντσαρίσματα!

 



Συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενα του Στρατή,που θα διαβάσετε αμέσως μετά.
Νομίζαν πως με όσα κάνουν,οι ίδιοι θα μείνουν στο απυρόβλητο,γιατί θα θεωρηθούν ως …«σωτήρες» ας πούμε,που τους έσωσαν από τους κακούς δικτάτορες;;
Ότι οι μουσουλμάνοι είναι όπως οι Χριστιανοί,που βρίζοντάς τους στην ουσία την θρησκεία, βαφτίζοντάς το «τέχνη», δεν τρέχει τίποτα….άντε καμμιά διαμαρτυρία που κι αυτή θα πνιγεί κάτω από την λογική της ελεύθερης -και καλά- έκφρασης και τα ιδεώδη της «δημοκρατίας»;;  

Το φίδι που θρεύσατε.πρώτους εσάς θα δαγκώσει κι έχει ήδη αρχίσει. Καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας..

Σεμέλη.

Οι αμερικανιές οδηγούν ενίοτε και σε λυντσαρίσματα! Εμ κε Πρέσβη μου, τους κακομάθατε!

Σίγουρα είναι τραγικό να είσαι εγκλωβισμένος μέσα σε ένα μικρό σε σχέση με το όχλο κτίριο, να διαφεύγουν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα και για κάποιο λόγο δύο άτομα να ξεμένουν πίσω με το ένα να είσαι εσύ. Αδιαμφισβήτητα είναι τραγικός ο θάνατος του αμερικανού πρέσβη που λιντσαρίστηκε μέσα στην πρεσβεία από τις ορδές των φανατισμένων μουσουλμάνων. Από την άλλη πάλι ήταν και τυχερός διότι δεν υπέστη όσα τράβηξε ο …κακός Καντάφι.

του Στρατή Μαζίδη

Όμως υπάρχει και μια πικρή πραγματικότητα. Κε πρέσβη τους κακομάθατε και όχι φυσικά με τα σοκολατάκια.

Ήταν η δική σας χώρα που για πολλοστή φορά ανακάλυψε εχθρό του έθνους (αλήθεια από πότε οι ΗΠΑ αποτελούν έθνος; ) μερικές χιλιάδες μίλια μακριά, όπως στο Βιετνάμ, τη Βοσνία, τη Σερβία, το Ιράκ.

Ήσασταν εσείς που οδηγήσατε στην ανατροπή του πρότερου status quo. Αν δεν είχατε επέμβει, όλοι αυτοί οι αλλαλάζοντες θα είχαν τσακιστεί από το καθεστώς που είχε αρχίσει να επικρατεί κατά κράτος μέχρι τη στιγμή που αρχίσατε να βομβαρδίζετε και τη Λιβύη.

Ξέρω, ξέρω… Η περιοχή έχει πετρέλαια και ο λαός δεν περνούσε άσχημα. Εσείς πάλι έπρεπε να βάλετε χέρι στο φυσικό της πλούτο λες και δεν της ανήκει.

Να όμως που καμιά φορά γίνονται περίεργα πράγματα. Γυρίζεται μια αστεία ταινία (όπως φαίνεται και από τα trailers), φανατίζονται οι ορδές και έρχονται σε σας καθώς το Λος Αντζελες είναι απλησίαστο για αυτές. Για κάποιο λόγο παραμείνατε μέσα, σας βρήκαν και απλώς σας μουντάρησαν. Σίγουρα δε φανταζόσασταν αυτό τον επίλογο της διπλωματικής σας καριέρας.

Μπορώ να πω ότι είναι σκληρό, βάναυσο, ωμό, αποτρόπαιο και ότι άλλο θέλετε. Μόνο ένα δεν μπορώ να πω. Ότι είναι άδικο.
 πηγη:

φωτογραφία 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply