Ἐάν τό Ἰσλάμ κινεῖται ἔτσι στήν Γαλλία τῶν 50.000.000, ΕΔΩ τί θά γίνῃ;

Κάποτε τους πολεμούσαν με λύσσα,σαν να ήθελαν να μην αφήσουν ούτε έναν Ισλαμιστή για δείγμα!
Απομουσουλμανοποιούσαν την Ευρώπη κι όχι μόνον!
Τώρα φαίνεται να «Ισλαμοποιούν» τους πάντες,όπως έχουμε αναδείξει σε πολλά κείμενά μας κατά καιρούς.
Που το πάνε δεν ξέρω! Ξέρω όμως ότι πια τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα!

Μας έχουν ρίξει στην «αγκαλιά» ατόμων με κτηνώδη ψυχισμό,συμπεριφορά και νοοτροπία!
Μας επέβαλαν να συζήσουμε με άτομα,που δεν έχουμε και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε ουδεμία σχέση πουθενά και μας εξανάγκασαν με διαφόρους μεθόδους όχι μόνο να τους ανεχόμαστε,αλλά να τους αποδεχόμαστε και να τους σεβόμαστε,την στιγμή που αυτοί δεν ξέρουν καν τι σημαίνουν οι λέξεις «σεβασμός» και «αποδοχή» στο διαφορετικό!
Που είναι εκπαιδευμένοι από μικρά παιδιά να μισούν οποιον είναι «ἀπιστος» !

Δεν ξέρω ποιός Θεός,αλλά κάποιος πρέπει να βάλει το χέρι του,διότι το μέλλον μας είναι ζοφερό!

Σεμέλη

εδῶ :

Μαθητής ἐγκατέλειψε τήν χορωδία τοῦ σχολείου του, γιατί ἔπρεπε νά τραγουδήσῃ: «Δέν ὑπάρχει ἄλλη ἀλήθεια ἐκτός ἀπό τόν Ἀλλάχ» 

Ἡ Ἰσλαμοποίησις τῆς Εὐρώπης προχωρᾶ ἀκάθεκτη!!

Αν το Ισλάμ κινείται έτσι στη Γαλλία των 50.000.000, ΕΔΩ τι θα γίνει; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Video

Ένα αποκαλυπτικό σύντομο ντοκιμαντέρ διάρκειας λίγων λεπτών που όμως δείχνει ξεκάθαρα προς τα που οδεύει η Ευρώπη. Τα όσα παρακολουθεί κανείς στο video διαδραματίζονται στη Γαλλία των 50.000.000. Επίσης δεν υπάρχει καμία προπαγάνδα καθώς οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι απαντούν ξεκάθαρα -και τους τιμά αυτό- στο τι προτίθενται να κάνουν. Η γαλλική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό και αρκετές χώρες της Ευρώπης ανησυχούν.

Κι αναρωτιέται κανείς. Τι θα συμβεί στην Ελλάδα των 10.000.000 γηράσκοντων Ελλήνων που συνορεύει με αμιγώς ή έντονο μουσουλμανικό στοιχείο κράτη;

Ο κος Κουβέλης της Αριστεράς της Ευθύνης που συνέτρωγε προεκλογικά σε ταβερνάκι των προαστίων των Αθηνών με ομοτράπεζους τους προέδρους των πακιστανών και των γαλλο-αλεγερινών (το γαλλό- είναι για ξεκάρφωμα) και ο κος Τσίπρας του οποίου αρκετά στελέχη επιθυμούν να φέρουν στην Ελλάδα όλη τη μέση Ανατολή και βόρειο Αφρική, έχουν να μας πουν κάτι; Συμφωνούν με την εφαρμογή της ΣΑΡΙΑ;

Το Ισλάμ προ των Πυλών.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

πηγη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply