Ὅταν τὰ παιδιὰ γίνονται ψυχροὶ δολοφόνοι….

Τότε ὅλα ἔχουν τελειώσει!
Δὲν εἶναι  φαινόμενον βέβαια τῆς ἐποχῆς μας μόνον…
Συμβαίνει παντοῦ, ἐδῶ καὶ πάρα πάρα πολλὰ χρόνια…
Στὴν ἀρχὴ ξεκίνησε διὰ τῆς βίας, σὲ ἐποχὲς ὅπως αὐτή:

Κι αὐτή:

Ἀλλὰ τώρα κάποια παιδιὰ γεννιοῦνται μὲ  τὴν βία, μεγαλώνουν μὲ τὴν βία καὶ σκορπίζουν παντοῦ τὴν βία!!!!

13χρονος σκότωσε τον ένα αδερφό του και βίασε τον άλλο!Ο δεκατριάχρονος Cristian Fernandez από τη Φλόριδα των ΗΠΑ είχε δύσκολη ζωή από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του. 

Σε ηλικία μόλις δύο χρόνων, βρέθηκε να κυκλοφορεί ολόγυμνος στον δρόμο, καθώς η ναρκομανής γιαγιά του τον είχε παρατήσει και η τύχη της 14χρονης μητέρας του αγνοούνταν.

Ενώ ακόμα ήταν παιδί, τον βίασε ο πατέρας του, με τον εφιάλτη να συνεχίζεται καθώς επάνω του ασέλγησε και ένας ξάδελφός του. Αργότερα, τον ξυλοκόπησε ο πατριός του, ο οποίος και αυτοκτόνησε λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του θύματος η αστυνομία που είχε κληθεί να ερευνήσει το περιστατικό. 

Σήμερα, στην τρυφερή για άλλα παιδιά ηλικία των 13 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του 2χρονου αδελφού του, τον οποίο λέγεται ότι χτυπούσε μέχρι να ξεψυχήσει και το βιασμό του 5χρονου ετεροθαλούς αδελφού του.

Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί σαν να επρόκειτο για ενήλικο και ο ίδιος ο Fernandez είναι ο νεότερος προφυλακισμένος που αναμένει να δικαστεί στην κομητεία του Duval, αναφέρει το πρακτορείο Associated Press.

Εάν δικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε ισόβια, κάτι το οποίο έχει διχάσει την κοινή γνώμη και τους ειδικούς ανεξαρτήτως αν ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που είναι υπέρ αυτής της τιμωρίας –ακόμα και στην περίπτωση ανηλίκων- ή όχι.

Η υπόθεση αποτελεί μία από τις δυσκολότερες που θα διεξαχθούν στα δικαστήρια της Πολιτείας και ίσως αποτελέσει κομβικό σημείο για την αντιμετώπιση παρόμοιων υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται ανήλικοι. 

πρῶτο θέμα

Τελείωσε φίλοι μου!
Κι ἄς μὴ θέλουμε νὰ τὸ συνειδητοποιήσουμε!
Τελείωσε!

Εὐτυχῶς!

Φιλονόη. 

φωτογραφία καὶ φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply