Γέροντος Παϊσίου τὸ ἀνάγνωσμα…

Πολύς ο λόγος τελευταία για την υβριστική ομάδα στο facebook,προς  τον Γέροντα Παΐσιο, που τελικώς συνελήφθη ο δημιουργός του για ασέβεια.

  • Η προσωπική μου άποψη είναι πως ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ δημιουργήθηκε αυτό το γκρούπ,αλλά και ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ συνελήφθη ο δημιουργός του για ασέβεια!

Γιατί;

Γιατί δεν ήταν αυτός που δεν σέβεται τον Γέροντα και την πίστη σας, αλλά εσείς οι ίδιοι που φωνάζατε για την ασέβεια προς τον Γέροντα! 

Γιατί πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντιληφθείτε κάποτε, πως η πίστη είναι Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Η υπόθεση του καθ΄ενός κι όχι πραμάτεια να την απλώνετε  δημόσια στους πάγκους της λαϊκής !

Πάρε κόσμε…πάρε στις δύο προφητείες, άλλη μία δώρο!!

Γιατί πρώτοι εσείς καταντήσατε τον Γέροντά σας γραφικό!

Αν ζούσε τώρα κι έβλεπε τα χάλια σας τα αδιόρθωτα, που έχετε καταντήσει την μνήμη του ..«μαγαζάκι γωνία», θα είχε πάρει ξύλο και θα είχε μαυρίσει αρκετούς από εσάς, που τους λόγους του, τους έχετε προς ἐπίδειξιν πίστεως! 

Γιατί ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ, μα όπου κι αν γυρίσω, στα  4 χρόνια  παρουσίας μου πια στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει ημέρα που να μην πέσω πάνω σε μια  δημοσίευση που να αφορά προφητεία του Παϊσίου! Κι όχι μόνο!

Εφημερίδες, περιοδικά για την τηλεόραση κι extra προσφορά οι προφητείες του Παϊσίου!

Παΐσιος part 1 για Τουρκία, Παΐσιος part 2 για Ρωσσία… Part3 για Ελλάδα… part 4 για φόρους και πάει λέγοντας!

Κι ερωτώ…ποιός ο λόγος όλου αυτού;;

Γιατί  πρώτοι ΕΣΕΙΣ δεν σέβεσθε το γεγονός, πως υπάρχουν κι άνθρωποι γύρω σας, που δεν πιστεύουν ρε αδερφέ σε θρησκείες και προφητείες και δεν έχουν καμμία υποχρέωση να «τρώνε» καθημερινώς τα άπαντα των δικών σας πιστεύω;;

 Ποιός σας είπε πως το διαδίκτυο είναι χώρος προσηλυτισμού;; 

Κάθε ημέρα παντού εικόνες… προφητείες… οράματα.. .εκκλησίες…θαύματα…
Τα πιστεύετε;; Μπράβο σας!

Κάντε το σταυρό σας και περιμένετε να εκπληρωθούν!

Πάτε στην εκκλησία ή μπείτε στα γκρούπ ή σε ένα από τα πολλά Blogs της Ορθοδοξίας και του Αγίου Όρους  και πείτε τα μεταξύ σας οι πιστοί! Οι λοιποί σε τι σας φταίμε;;

Θέλετε να το συνεχίσετε παρ΄όλα αυτά;;

Κάντε το, αλλά μετά μην παραπονιέσθε ότι δεν σέβονται τα πιστεύω σας! Αρχίστε πρώτα εσείς να το κάνετε και μετά θα ακολουθήσουν και οι άλλοι!

ΥΓ 1 .Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι,πολύ θα ήθελα να δώ ,αυτά τα κΑλόπαιδα που φτιάχνουν τις υβριστικές ομάδες για Γέροντες κι Αγίους του Χριστιανισμού , να φτιάξυν και καμμιά ομαδούλα για τον Μωάμεθ ας πούμε. Γιατί όσο και να  μας έχουν ζαλίσει οι Χριστιανοί με τον Παΐσιο,δεν μπορεί να φτάσει στο παραμικρό,στο πόσο μας έχουν ζαλίσει οι Ισλαμιστές με τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ τους!
Αντε ρε παλληκάρια της φακής,εκεί τολμάτε να κουνηθείτε;;

ΥΓ 2. Αυτοί που υποκίνησαν το θέμα (ειδικά αυτοί ) και ο χρόνος που επιλέχθηκε για κάτι τέτοιο…πολύ μου βρωμάνε! Μα πολύ όμως….

Σεμέλη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Γέροντος Παϊσίου τὸ ἀνάγνωσμα…

Leave a Reply