Πέθανε δεμένος χειροπόδαρα, λόγω ἐλλείψεως φαγητοῦ καί νεροῦ!!!

Καθημερινῶς ἀκοῦμε γιά τήν ἀγριότητα, τήν ἔλλειψι πολιτισμοῦ καί τήν….μέ βίαιο καί ἀποκρουστικό τρόπο, ἀπόδοσι δικαιοσύνης τῶν ἰσλαμιστῶν. 

Ἀκοῦμε καί ὀργιζόμαστε, διότι, σέ λίγο καιρό, θά εἶναι καθημερινό φαινόμενο ὅλα αὐτά.

Εἴμαστε καί ὑπερήφανοι πού ἀποτελοῦμε μέρος τῆς Εὐρώπης καί τῶν πολιτισμένων χωρῶν. 

Αὐτό πού θά δεῖτε παρακάτω, δέν συνέβη στήν Ἀσία, οὔτε τήν Ἀφρική. Δέν συνέβη σέ κάποιο γκέτο τῆς Ἀθήνας καί τῶν μεγαλοπόλεων πού ἔχουν γεμίσει λαθρομετανάστες. 

Συνέβη στήν γειτονική μας χώρα τήν Ἰταλία πρίν ἀπό τρία χρόνια!

Καί πόσα ἄλλα δέν μαθαίνουμε…………..

Ποιός θά μᾶς προστατεύσῃ ἀπό τόν δυτικό πολιτισμό; 

Μινώταυρος

Άνθρωπος πέθανε δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι ψυχιατρικής κλινικής επειδή τον άφησαν για 82 ώρες χωρίς νερό και φαγητό!

Μια συγκλονιστική ιστορία συνέβη τον Ιούλιο του 2009 στην Ιταλία, την οποία δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους!

Στις 31 του μήνα η αστυνομία συνέλαβε τον Francesco Mastrogiovanni, στα νερά της ακτής του Cilento. Τότε πάρθηκε δικαστική απόφαση για υποχρεωτική νοσηλεία του 58χρονου στη ψυχιατρική κλινική San Luca του Vallo della Lucania. 82 ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου το πρωί, ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα (!) στο κρεβάτι της κλινικής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Francesco Mastrogiovanni νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρικό ίδρυμα, στις 3 Αυγούστου. Λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του, όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, ήταν η μοναδική φορά που οι νοσοκόμοι του πρόσφεραν φαγητό. Ωστόσο αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν το γεγονός, πως λίγη ώρα αργότερα οι νοσοκόμοι επέστρεψαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα στο κρεβάτι. Χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος και από την στιγμή μάλιστα που η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το «γιατί». Έκτοτε η μοναδική φορά που επέστρεψαν για να δουν τον 58χρονο, ήταν για να του κάνουν μια ένεση.

Εν τω μεταξύ ο άτυχος άντρας, όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόταν δεμένος στο κρεβάτι, χαροπάλευε και προσπαθούσε να λυθεί, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει… Ώσπου φτάσαμε στο μοιραίο πρωινό της 4ης Αυγούστου του 2009, όταν δηλαδή άφησε άδικα την τελευταία του πνοή…

Όσον αφορά τώρα το νοσοκομειακό προσωπικό, ο εισαγγελέας Renato Martuscelli έχει απαγγείλει κατηγορίες προς 6 γιατρούς και 12 νοσοκόμους. Αυτοί θα δικαστούν στις 2 Οκτωβρίου, με τις κατηγορίες της απαγωγής, της παραποίησης δημοσίων εγγράφων και το θάνατο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις σκληρές εικόνες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο… (

πηγή

Εἶχε καί κάμερες ἡ κλινική. Φαντασθεῖτε νά μήν εἶχε!

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply