ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ !

Ακόμα και για την διερεύνηση της δυνατότητας για είσπραξη των μισθωμάτων από ιδιώτες , εργολαβία αποφάσισε να δώσει η ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως βλέπετε και δίπλα (από την Διαύγεια) θα πληρωθούν 4 χιλιάρικα για να διερευνηθεί αν μπορεί ιδιωτική εταιρεία να εισπράτει τα μισθώματα της ακίνητης περιουσίας που διαχειρίζεται η ΓΑΙΑ ΟΣΕ.
Φυσικά αποκορύφωμα αποτελούν η οικονομική ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου  <<η Ποριώτισα >> με 2700 Ε εδώ η απόφαση , αλλά κ η οικονομική ενίσχυση της Repower Greece  εδώ η απόφαση με
  7 χιλιάρικα για την διεθνή εκστρατεία που πραγματοποιεί για την ….αποκατάσταση της εικόνας της χώρας.(ελπίζουμε η κ.Μέρκελ να έχει παρακολουθήσει την καμπάνια ).
Παράλληλα 26 χιλιάρικα θα πληρωθούν σε άλλη εργολαβία για την διαχείριση  για 12 μήνες των λογιστικών βιβλίων …
Την ίδια ώρα λοιπόν που  εργολαβίες μοιράζονται όπως μπορεί κάποιος να δει στην Διαύγεια απο όλες τις ΔΕΚΟ , η εγχώρια και εξωτερική Τρόικα πιέζουν για απολύσεις υπεράριθμου προσωπικού στο Δημόσιο….
Αλήθεια διαβάζει κανείς από τους μεγαλοσυνδικαλιστές του χώρου μας την Διαύγεια ;
Το επόμενο διάστημα θα βγάλουμε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το υπεράριθμο προσωπικό αλλά η ανικανότητα ενός πολιτικού συστήματος να πράξει τα αυτονόητα.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply