Μαθήματα πολιτικῆς…

 

Τελικά είμαι πολύ άτυχη και το κατάλαβα προσφάτως!
Είχα την τύχη και την άφησα να φύγει …

Είχα δίπλα μου άτομα τεραστίου πολιτικού μεγέθους, ικανά κι άξια να μου διδάξουν τι εστί πολιτική, πατριωτισμός κι αγώνες κι εγώ η ανόητη, άφησα την ευκαρία να φύγει μέσα από τα χέρια μου!

Πρέπει να είμαι λογικά, ο θηλυκός Φόρεστ Γκαμπ της Ελλάδος, που έζησε τα πιο σημαντικά γεγονότα του κόσμου, είδε σημαντικές προσωπικότητες, χωρίς να πάρει  χαμπάρι τι γινόταν και τώρα…τρέξε Σεμέλη…τρέξε!!

Ἐτσι που λέτε..
Είχα μια «σημαντική» φίλη,…βαρβάτο μέλος της Νου Δού (αυτή του Αδώνιδος και του Τσεκουράτου), παρατρεχάμενη του Αντωνάκη,.. (μιλάμε φιλάει το χώμα που πατάει) και τόλμησα η αδαής, να βάλλω κατά της και γιατί λέτε;;
Διότι υπερασπιζόταν με πάθος τα ΜΑΤ και το θεάρεστο έργο που επιτέλεσαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Μέρκελ,να προστατέψουν τα συμφέροντα των δυναστών της Ελλάδος!

….«Αντε πήγαινε κοριτσάκι μου κι όταν μάθεις τα βασικά για την πολιτική, τα ξαναλέμε!
Βγάλε και το ” Ελλάς ή Τέφρα” που αναφέρεις ως πολιτική πεποίθηση στο προφίλ σου στο facebook, γιατί αυτό ανήκει σε αγωνιστές της Ελλάδος,όχι σε σένα! Εσύ ασχολήσου με άλλα σπορ κι άσε την πολιτική για αυτούς που ξέρουν» !!

Αυτά κι άλλα πολλά, μου είπε το εν λόγω κομματοκανίς  ..

Αν κατάλαβα καλά λοιπόν, για να μάθω τα βασικά της πολιτικής, πρέπει -πάντα κατά τα πεπραγμένα της εν λόγω κυρίας- να κάνω τα εξής :

Μάθημα Νο 1:
Να βγαίνω στους δρόμους με μια ντουντούκα και να φωνάζω κατά του κακού ΠΑΣΟΚ, που θέλει να κάνει Τζαμί στην Αθήνα!
Να συμπλέκομαι με τα κακά ΜΑΤ του Γιωργάκη και να τα καταγγέλω για προάσπιση των Νεοταξικών συμφερόντων!

Να φροντίζω να βγάλω τις απαραίτητες φωτογραφίες, για να τις ποστάρω στα  social media, ώστε να δούν άπαντες πόσο μεγάλη πατριώτισσα είμαι!

Και….και…ταρατατζούμ…

Όταν το κόμμα που πρεσβεύω, προδώσει αυτούς τους αγώνες, ψηφίζοντας στην βουλή υπέρ της ανεγέρσεως του Τζαμιού, τι κάνω;;

ΓΑΡΓΑΡΑ! Διότι αυτό είναι πολιτική! 

Αντε, το πολύ πολύ να γράψω κλαψουρίζοντας καμμιά σημείωση στο facebook, πως δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε, αλλά τι να κάνω, ο Αντωνάκης είναι μεγάλος και θα το καταπιούμε γιατί έχει σχέδιο για την διάσωση της Ελλάδος!

Μάθημα Νο 2:
Ξαναπαίρνω παραμάσχαλα την ντουντούκα και βγαίνω στους δρόμους να διαδηλώσω κατά του Μνημονίου και του κακού Γιωργάκη που μας πούλησε στους τοκογλύφους και ξανά μανά τα ίδια σκηνικά με τους  κακούς Ματατζήδες και τις φωτογραφίες του αγώνος!
(σ.σ. Μεχρι στιγμής, ο Άδωνις και ο Τσεκουράτος είναι οι κακοί της υπόθεσης γιατί ψήφισαν οι προδότες το Μνημόνιο) 

Και …και…ταρατατζούμ…
Όταν το κόμμα που πρεσβεύω την κάνει γυριστή και με ξανά προδώσει, όχι μόνο ψηφίζοντας υπέρ του Μνημονίου, αλλά και διαγράφοντας όσους δεν το ψηφίσουν,τι κάνω;;

Ξανά ΓΑΡΓΑΡΑ, διότι αδαή πλάσματα, αυτό είναι πολιτική κι ο πολυχρονεμένος  Αντωνάκης, ο μέγας εκφραστής της!
Και πλέον τα ΜΑΤ είναι άξια παλληκάρια, που η μανούλα τους πρέπει να τα χαίρεται καθώς κι όλη η Ελλάδα, γιατί τώρα τα ΜΑΤ, είναι υπηρέτες της κυβερνήσεως του πολυχρονεμένου μας Αντώνη!

Και ο Ἀδωνις με τον Τσεκουράτο, είναι πια καλοί πατριώτες και μεγάλοι Ἐλληνες…τους είχαμε παρεξηγήσει πριν!

Και βγάλτε τον σκασμό, γιατί ΕΓΩ είμαι σούπερ ντούπερ πατριώτισσα, που ξέρω τι μου γίνεται,ενώ εσείς όχι…

ΕΓΩ κάνω αγώνες στους δρόμους…

ΕΓΩ είμαι μέσα στα πράγματα… 

ΕΓΩ αγωνίζομαι για την Ελλάδα χωρίς να κυττάζω την τσέπη μου, (όπως κάνετε εσείς) .. κι άντε να πλέξετε καμμιά κάλτσα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αν δεν έχετε τίποτε άλλο να κάνετε και μην ασχολείστε με πολιτική γιατί δεν ξέρετε ούτε τα βασικά!! 

Ψιτ…πατριώτισσα;

Αν αυτό είναι η πολιτική κατ’εσάς τους μεγάλους Έλληνες  αγωνιστές αυτής της δύσμοιρης χώρας… πάω ευχαρίστως να πλέξω καμμιά κάλτσα!

Σεμέλη

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply