«Dealer» τῆς φαρμακοβιομηχανίας Ratiopharm στὴν Ἑλλάδα ἡ Μέρκελ.

Η Αγγελικούλα ζήτησε…ο Αντωνάκης θα δώσει;; 
Γιατί φοβάμαι να  σκεφθώ καν την απάντηση;;Η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» ξεσκεπάζει την Γερμανίδα καγκελάριο, η οποία ήρθε στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό να θυσιάσει την Υγεία μας, ώστε να θησαυρίσουν οι βιομηχανίες της.

Στον πραγματικό λόγο της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην χώρα μας την περασμένη εβδομάδα αναφέρεται σήμερα η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ».

Όπως αποκάλυψε  το newsbomb.grη Μέρκελ απαίτησε κατά την επίσκεψή της από τον Έλληνα πρωθυπουργό να υιοθετήσει την καταστροφική για την Υγεία μας συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς αναγραφή επωνυμίας φαρμάκου.

Να μας ταΐζει δηλαδή ανώνυμα, πάμφθηνα και επικίνδυνα φάρμακα!

Η εφημερίδα με ένα πλούσιο ρεπορτάζ αναδεικνύει αφενός τι κρύβεται πίσω από αυτή την σκοτεινή απαίτηση της Μέρκελ και αφετέρου τους κινδύνους που κρύβει μια τέτοια ολέθρια προοπτική, αν γίνει δεκτή από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Η Μέρκελ απαίτησε από τον Σαμαρά να περικόψει τις ζωές των Ελλήνων για να βγάλουν εκατομμύρια η Ratiopharm, η TEVA και οι άλλες πολυεθνικές των πάμφθηνων, ανώνυμων γενοσήμων», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι στην γερμανική φαρμακοβιοχημανία Ratiopharm είχε αναφερθεί πριν λίγα 24ωρα και ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος σε μια ερώτηση – καταπέλτη για τα φάρμακα – δολοφόνους που κατέθεσε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής αναρωτιόταν τι ρόλο μπορεί να παίζει, στην πρωτοφανή επιμονή της Μέρκελ να περάσει τη ρύθμιση για τα φάρμακα-δολοφόνους, το γεγονός ότι η μεγαλύτερη γερμανική φαρμακοβιομηχανία γενοσήμων Ratiopharm εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον ισραηλινό κολοσσό ανώνυμων γενοσήμων Teva.

«Το ΧΩΝΙ» αποκαλύπτει…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τον Ιούνιο του 2009, ο 74χρονος μεγιστάνας, Αδόλφος Μέρκλε αυτοκτονεί πέφτοντας στις ράγες τρένου.

Ο Μέρκλε αφήνει ορφανή μεταξύ άλλων και την Ratiopharm, την μεγαλύτερη εταιρεία γενοσήμων φαρμάκων της Γερμανίας.

Τότε εμφανίζεται η ισραηλινή εταιρεία γενοσήμων – μαμούθ TEVA και εκμεταλλευόμενη τον θάνατο του Μέρκλε, εξαγοράζει την γερμανική Ratiopharm.

Ποια είναι η TEVA;

Πρόκειται για μια εταιρεία που παράγει ανώνυμα γενόσημα μακριά από τους ελέγχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Είναι η πρωταγωνίστρια εταιρεία του σκανδάλου μεγατόνων που αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ με τις σοβαρότατες παρενέργειες ανώνυμου γενόσημου φαρμάκου της, το οποίο αποσύρθηκε άρον-άρον από τις αρχές.

Πρόκειται για ένα γενόσημο αντικαταθλιπτικό που συνιστά «κακέκτυπο» του πρωτότυπου σκευάσματος και προκαλεί, από άγχος, αυπνίες και πονοκεφάλους, μέχρι και διαρκείς τάσεις αυτοκτονίας!

Η επίσκεψη της Μέρκελ και η Ratiopharm

Ο πραγματικός λόγος που η Μέρκελ πάτησε σε ελληνικά χώματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» ήταν για να εξυπηρετήσει τα μεγάλα γερμανικά – οικονομικά συμφέροντα.

Με τίμημα την Υγεία απαίτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό να περικόψει τις ζωές των Ελλήνων για να βγάλουν εκατομμύρια ευρώ η Ratiopharm, η TEVA και οι άλλες πολυεθνικές των ανώνυμων γενοσήμων φαρμάκων.

Οι συνέπειες

Αν αυτό συμβεί τότε η Υγεία μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο γιατρός δεν θα συνταγογραφεί συγκεκριμένο φάρμακο, για συγκεκριμένο ασθενή και συγκεκριμένη πάθηση, αλλά με τη γενική κατηγορία της δραστικής ουσίας.

Ο φαρμακοποιός δηλαδή θα υποχρεούται να δίνει στον ασθενή το φθηνότερο γενόσημο.

Ένα φάρμακο ανώνυμο, που παράγεται στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες.

Φάρμακο που είτε δεν θα μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια (επειδή δεν περιέχει επαρκή δόση δραστικής ουσίας), είτε θα προκαλεί σοβαρότατες παρενέργειες (επειδή θα περιέχει υπερβολική δόση δραστικής ουσίας).

Το σχόλιο του οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη για τα φάρμακα – δολοφόνους της Μέρκελ περικλείει όλη την αλήθεια γύρω από το θέμα:

«Η τρόικα θεωρεί τους Έλληνες ανθρώπους β’ κατηγορίας. Δεν διστάζουν να αυξήσουν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα προκειμένου να κάνουν οι ξένες πολυεθνικές τα πειράματά τους και, βέβαια, για να εξυπηρετηθεί η υπερκερδοφορία ειδικών επιχειρηματικών συμφερόντων εις βάρος ενός ολόκληρου λαού».

πηγη 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “«Dealer» τῆς φαρμακοβιομηχανίας Ratiopharm στὴν Ἑλλάδα ἡ Μέρκελ.

  1. Καλῶς πράττει ἡ κυρία αὐτή Σεμέλη κὶ δὲν βλέπω κάτι τὸ ἐπιλήψιμον, τὸ ὁποῖον ἄν ὑπάρχει (καὶ ὑπάρχει) ἀναζήτησέ το ἀλλοῦ. Ἀλλὰ ὄχι εἰς τὴν Μέρκελ.

  2. Mε είδες να αποδίδω ευθύνες στην Μέρκελ Νικόλαε;;
    Αν ναι,θα ήθελα να μου πεις,σε ποιό σημείο ακριβώς ,αναφέρω κάτι τέτοιο..

Leave a Reply