ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!!!

Ναι επτωχεύσαμεν,αλλά πρίν την υλική πτὠχευση,εἰχε προηγηθεί μια πτώχευση αξιών και ηθικής και η οικονομική πτώχευση απλά την έκανε αισθητή.

Γιατί ήμασταν μια κοινωνία που είχε αντικαταστήσει τα ιδανικά με δανεικά και τώρα που τελείωσαν τα φράγκα,δεν ξέρουμε από που να πιαστούμε!

Από την οικογένεια που την διαλύσαμε;Από πατρίδα που δεν αγαπήσαμε; Από ανθρώπινους δεσμούς που δεν καλλιεργήσαμε;; Από που;;

Σεμέλη

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!!!

Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι δύο διαχρονικοί εχθροί της Ελλάδος
και του Ελληνισμού, Γερμανοί και Τούρκοι, επισκέφθηκαν την Ελλάδα
σχεδόν ταυτόχρονα, ο ένας μετά τον άλλον, τι θέλουν; Ήλθαν εδώ αφού εμείς λέμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, έτσι οι επισκέπτες μας επωφελούνται της δικής μας υποτέλειας, για τα δικά τους συμφέροντα……
O Σαμαράς βρίσκεται στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ…..
Ας δούμε όμως γιατί η Μέρκελ έφερε καταιγίδα.
Η κυρία Καγκελάριος, «Ήλθε, είδε, πήρε, έδωσε εντολές, και απήλθε».
Σε αυτό το πεντάπτυχο συνοψίζεται η επίσκεψη Μέρκελ.

Πρίν αναλύσουμε την επίσκεψη Μέρκελ, υπενθυμίζουμε την επίθεση των προγόνων της Ναζί, εναντίον της Ελλάδος, και τις καταστροφές που επέφεραν στη χώρα μας, με τις εκατόμβες των νεκρών Ελλήνων, θυμάτων της Γερμανικής θηριωδίας, χωρίς να πληρώσουν.
Μετά τη λήξη του Β! Π.Π. και την ήττα της Γερμανίας, πολλοί Καγκελάριοι επεσκέφθησαν τη χώρα μας, και έτυχαν λαϊκής υποδοχής και φιλοξενίας από το Λαό μας, αν και ήταν ακόμη νωπές οι πληγές από τις θηριωδίες της κατοχής της χώρας.

Υπενθυμίζω την επίσκεψη Κόνρατ Αντενάουερ, που μετά την Αθήνα, επεσκέφθη τη νήσο Σαντορίνη εποχούμενος επί πόλου όνου, με τον Ελληνικό Λαό να τον χειροκροτεί και επευφημεί.
Φέτος το καλοκαίρι παραθέριζε στη νήσο Κω, ο πρώην Καγκελάριος Γκένσερ, ο οποίος προέβη σε φιλελληνικές δηλώσεις.
Επίσης λαοπρόβλητες και δημοφιλείς ήταν οι επισκέψεις των Καγκελαρίων Μπίλι Βράντ, Σμίτ, Κόλ, και άλλων.

Αντιθέτως για τη κυρία Μέρκελ, χρειάστηκαν 7000 αστυνομικοί εξοπλισμένοι σαν αστακοί με χημικά, με ελικόπτερα, και ελεύθερους σκοπευτές να τη φυλάνε, μαζί με τους Ευζώνους.
Ήλθε εδώ για να επιθεωρήσει την αποικία της, το προτεκτοράτο της,
και την Ελεύθερη Γερμανική Οικονομική Ζώνη (Ε.Ο.Ζ.)- που λέγεται ΕΛΛΑΣ. Πολλοί άρχισαν να προβληματίζονται, γιατί τώρα η επίσκεψη;;; Η επίσκεψη έγινε κατόπιν εντολής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, αφού είναι γνωστόν ότι η πολιτική ηγεσία του Βερολίνου είναι μαριονέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Η επίσκεψη έγινε για τους κάτωθι λόγους.

1.- Λόγω των πολεμικών γεγονότων στη Μέση Ανατολή.
H παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία προσπαθεί να καταλάβει στρατιωτικά τη Συρία, όπως έκανε στη Λιβύη, στο Ιράκ, κ.λ.π.

Η Τουρκία όργανο του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, απειλεί να εισβάλλει στη Συρία, έβγαλε το στόλο της στο Αιγαίο και στην Ανατ. Μεσόγειο.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί της Ελλάδος, θα είναι πολύ προδότες εάν βοηθήσουν τη Τουρκία και το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ σε αυτές τις πολεμικές επιχειρήσεις, δεδομένου ότι η Τουρκία μας απειλεί με πόλεμο για τα 12 ν.μ., την υφαλοκρηπίδα, την ΑΟΖ, το Αιγαίο, τον ορυκτό πλούτο, τα νησιά μας, και τη Κύπρο. Τώρα που η Τουρκία είναι σε δύσκολη θέση λόγω Συρίας, Κούρδων, Αρμενίας, άπειρου και άκαπνου Τουρκικού Στρατού, κ.λ.π. τώρα είναι ευκαιρία να τελειώνουμε με τους Τούρκους μια και καλή. Συνεχώς ο Τουρκικός Στρατός ηττάται στα εσωτερικά μέτωπα από τους Κούρδους επαναστάτες. Μη σας φοβίζει ο Ερντογάν που ουρλιάζει στα κανάλια των T.V. Μην ακούτε το κουτοπόνηρο Νταβούτογλου που απειλεί, άλλη είναι η πραγματικότητα.Ο Τουρκικός Στρατός δεν είναι αξιόμαχος
Μη φοβάσθε τους Τούρκους. Αυτοί φοβούνται περισσότερο.
Αμερικανός αναλυτής Γεωστρατηγικής αποδεικνύει γιατί ο Τούρκικος Στρατός δεν είναι αξιόμαχος. Αφήστε τον Ερντογάν να ουρλιάζει!!!

Ανήκομεν στη Δύση, αλλά το μέλλον μας είναι στην Ανατολή…….
Αυτό φοβάται η φράου Μέρκελ, και τα μεγάλα αφεντικά της.
Δυστυχώς όμως οι πολιτικοί μας είναι ραγιάδες και γιουσουφάκια.

2.- Για τη Γεωγραφική, Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική θέση και αξία της χώρας μας. Η Ρωσία είναι σε ετοιμότητα να επέμβει εάν η Τουρκία εισβάλλει στη Συρία. Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος των Τούρκων, και του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Φοβούνται μήπως η Ελλάδα, κάτω από άξια και πατριωτική ηγεσία, συμμαχήσει με τη Ρωσία, με έξοδο από ΝΑΤΟ.
Η Τρόϊκα ολοκληρώνει το ολέθριο σχέδιο για τον αφελληνισμό του Αιγαίου, με την εγκατάλειψη κατοικημένων νησίδων, και οι δοσίλογοι συνομιλητές της Μέρκελ, «Έλληνες» πολιτικοί δεν αντιδρούν, αλλά σιωπηλοί δέχονται τις εντολές και ενδίδουν. Πρόκειται για ύπουλο σχέδιο για το περιορισμό της Ελληνικής υφαλοκρηπίδος, της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. και τη καθιέρωση γκρίζων ζωνών, για να εξυπηρετηθούν οι Τούρκικες και Νατοϊκές απαιτήσεις εις βάρος της Ελλάδος.

3.-Για να στηρίξει τη τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά.
Η Γερμανία διαπιστώνει ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση
λόγω της οικονομίας, και μια κατάρρευση της Ελλάδος θα δημιουργούσε κινδύνους για ολόκληρη την Ευρωζώνη και τις ΗΠΑ.
Γιαυτό εξέφρασε την ευχή, η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, χωρίς όμως να κάνει κάτι γιαυτό.

4.-Για να προωθήσει τα πάσης φύσεως Γερμανικά συμφέροντα.
ΟΤΕ, ΔΕΗ, αεροδρόμια, ενέργεια, ΟΠΑΠ, αερομεταφορές, κ.λ.π.
Όλα τα θέλει για Γερμανούς επενδυτές.

5.- Για την ενέργεια. Τη Γερμανία ενδιαφέρουν άμεσα τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που ανακαλύφθηκαν μέσα σε όλα τα Ελληνικά πελάγη, μέσα στην Ελληνική Α.Ο.Ζ., ώστε η Γερμανία να απεξαρτηθεί από τη Ρωσία στην ενέργεια. Την ενδιαφέρει επίσης η ηλιακή και αιολική ενέργεια, για παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας, και μεταφορά αυτής με δίκτυα στη Γερμανία. Γιαυτό θέλει να πάρει τα δίκτυα της ΔΕΗ αντί πινακίου φακής. Τώρα είναι ευκαιρία να τους πιάσουμε από το λαιμό, και να εξοφλήσουμε το χρέος, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άξιοι πολιτικοί, δεν υπάρχει πατριωτική κυβέρνηση, αφού την Ελλάδα κυβερνούν οι Φούχτελ, και Ραϊχενμπάχ.
Οι προδότες πολιτικοί έπαιρναν δάνεια, χρέωναν τους Έλληνες, τα έτρωγαν αυτοί, και έκαναν έργα στα Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, και Τουρκία, όπου αγοράζαμε Τούρκικες τράπεζες, και ο λαός πλήρωνε. Γιαυτό καταρρεύσαμε!!! Μόνο για τα έτη 2011 & 2012 πληρώσαμε για τόκους 30 δις. στις τράπεζες του Ρότσιλντ.

6.-Για τη διένεξη του ΔΝΤ (Αμερικανών), με τις άλλες δάνειες δυνάμεις της Τρόϊκα, στο γεγονός ότι το Ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, και πρέπει να γίνει νέο «κούρεμα», τώρα το λένε «αναδιάρθρωση».

Η κ. Μέρκελ συζήτησε και την «επιμήκυνση» που ζητά ο κ. Σαμαράς.
Δηλαδή «Κούρεμα», «Αναδιάρθρωση», «επιμήκυνση», πέσανε όλα στο τραπέζι των συζητήσεων. Μόνο η έξοδος από τα Μνημόνια, και η διαγραφή του χρέους δεν έπεσε στο τραπέζι.
Πως θα μπορούσε άλλωστε!!! Αφού βλέπανε τη Μέρκελ και τρέμανε.
Όλα αυτά τελείωσαν μέσα σε πέντε ώρες. Πέντε ώρες χρειάστηκαν οι δοσίλογοι πολιτικοί να λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στη κυρία Μέρκελ.

7.- Για τη δήλωση της Τρόϊκα ότι τα μέτρα που εισηγήθηκε και εφαρμόστηκαν, απέτυχαν παταγωδώς. Έχουν αποτύχει τα Μνημόνια!!

8.-Το χρέος δεν είναι βιώσιμο έστω και αν πιάσουμε ρυθμούς ανάπτυξης Κίνας. Το ΔΝΤ βάζει τέλος στη θεωρία του υπέρ της λιτότητας.
Βεβαίως δεν γνωρίζουμε τι άλλο ακριβώς συζητήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών» μεταξύ Μέρκελ-Παπούλια, & Μέρκελ-Σαμαρά.

Ελπίζω οι δικοί μας, υποτελείς όντες, να μη παραχώρησαν εθνικά δίκαια και συμφέροντα, στο όνομα της ενότητας της Ευρωζώνης, αφού μέχρι τώρα τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης με το Eurogroup, μας έχουν
ξεσκίσει και ξεζουμίσει για τα δικά τους συμφέροντα, κάτω από τις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των αφεντικών τους

Μετά την αναχώρηση της κ. Μέρκελ, τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα στην Αθήνα, ζήτησαν την εκκένωση των μικρών νησιών του Αιγαίου, ώστε να τα καταλάβουν οι Τούρκοι, και να δημιουργήσουν Τούρκικη ΑΟΖ στο Αιγαίο μας, και στη Ανατ. Μεσόγειο.
Γιαυτό χρεωκοπήσανε τη πιο πλούσια χώρα.

9.-Η φράου Μέρκελ συνεχώς ζητούσε τήρηση των συμφωνηθέντων.

10.-Τα λογιστάκια της Τρόϊκα, ζήτησαν το χρέος των τραπεζών 550 εκ. ευρώ, να τα πληρώσει ο λαός. Όλη η δόση του δανείου που περιμένουμε, θα πάει στις τράπεζες του Ρότσιλντ σαν τοκοχρεωλύσια.

Γιαυτό μας στύβουν και μας ξεζουμίζουν τώρα, για να πάρει ο Ρότσιλντ τους τόκους των δανείων. Οι Ρώσοι πρόσφεραν 25 δις. αλλά οι προδότες πολιτικοί δεν τα πήραν, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης της Σιωνιστικής Ε.Ε.

11.-Τα λογιστάκια της Τρόϊκα, ζητούν νέο πακέτο μέτρων, ώστε τα μέτρα αντί 11,5 δις. ευρώ, να ανέλθουν στα 18 δις. ευρώ, και συνεχώς ζητάνε περισσότερα εκβιάζοντας. Καθυστερούν τη δόση του δανείου εσκεμμένα. Αυτό σημαίνει πλήρη καταστροφή και εξαθλίωση, για την Ελληνική κοινωνία. Αν οι πλούσιοι Έλληνες  φορολογηθούν έστω με 10% δεν θα έχουμε έλλειμμα. Αλλά ποιος τολμά;;;

12.- Η Μέρκελ ήλθε εδώ για Business, με τους εδώ υποτελείς–δοσίλογους  πολιτικούς, και μεγαλοκαρχαρίες του χρήματος.
Αυτό το σκοπό είχε η συνάντηση στο Χίλτον με ομάδα επιχειρηματιών,
υπό την επίβλεψη των Γερμανών τοποτηρητών Ράϊχενμπαχ & Φούχτελ.
Η κ.Μέρκελ ζήτησε από την υποτελή κυβέρνηση Σαμαρά, πλήρη συνεργασία (υποταγή) στις εντολές του Φούχτελ, αποστολή του οποίου είναι η μετατροπή της Ελλάδος σε μια απέραντη Γερμανική Ε.Ο.Ζ.
Στη συνάντηση αυτή τα θέματα ήταν οι υποδομές της χώρας, η ενέργεια, οι επικοινωνίες, και ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος.

Η κ. Μέρκελ ήλθε για να πάρει, και όχι για να δώσει. Ήλθε για να ζητήσει αυστηρή τήρηση της λιτότητας. Ήλθε να ζητήσει αυστηρή τήρηση των Μνημονίων. Με τα μνημόνια που υπέγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, εάν βρούμε χρήματα από άλλες πηγές, πρέπει να τα απορρίψουμε, ώστε πάντα να είμαστε χρεωμένοι στη Σιωνιστική Τρόϊκα, και στις τράπεζες του Ρότσιλντ. Γιαυτό οι δοσίλογοι πολιτικοί απορρίπτουν τα κεφάλαια της ομάδας E.N.D. διότι δεσμεύονται από τα Μνημόνια που υπόγραψαν, ώστε πάντα να είμαστε σκλαβωμένοι στους Σιωνιστές δανειστές.   

Η  κ. Μέρκελ για το κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές αποζημιώσεις,
έκανε τη πάπια. Οι Γερμανοί είναι «Μπαταχτζήδες» όχι ο Ελλ. Λαός.
Από το 1942 έως το 2012 η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 570 δις. ευρώ, από το κατοχικό δάνειο, χώρια οι αποζημιώσεις και επανορθώσεις λόγω καταστροφών στις βασικές υποδομές της χώρας από τους Γερμανούς Ναζί.

Οι νομικοί λέγουν, ότι οι Γερμανικές οφειλές είναι απαράγραπτες νομικά. Στα χέρια της Ελληνικής κυβέρνησης υπάρχουν αδιάσειστα νομικά στοιχεία, και τεκμήρια, αλλά οι δοσίλογοι πολιτικοί της υποτέλειας δεν τολμούν να τα διεκδικήσουν, όπως δεν τολμούν να χαράξουν την Α.Ο.Ζ. και να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό μας πλούτο, για το καλό του Λαού μας. Οι εφιάλτες πολιτικοί, ακολουθούν πολιτική ραγιάδων. Εάν οι Τούρκοι είχαν αυτήν την Α.Ο.Ζ. αμέσως θα την είχαν χαρτογραφήσει, ανακηρύξει, και θα είχαν προβεί σε εξόρυξη διά γεωτρήσεων, και εκμετάλλευση των πετρελαίων και φυσικού αερίου.
Είναι αδιανόητο οι δοσίλογοι πολιτικοί να κρατούν την υπόθεση των χρεών της Γερμανίας στο συρτάρι, ενώ κρατούν το λαό μας χρεωμένο.

Να δείς τότε πως θα σπάσει ο τσαμπουκάς της Μέρκελ & Σόϊμπλε.
Είναι αδιανόητο οι δοσίλογοι πολιτικοί να μη εκμεταλλεύονται τον ορυκτό μας πλούτο, ενώ ο Λαός μας εξαθλιώνεται.

Έτσι έχουμε 600 δις. ευρώ από το κατοχικό δάνειο, και τις αποζημιώσεις, και άλλα τουλάχιστον 600 δις. ευρώ προκαταβολή για την εξόρυξη και εκμετάλλευση πετρελαίων, χρυσού, φυσικού αερίου, κλπ. όχι μόνο ξεχρεώνουμε αλλά έχουμε και πλεονάσματα.
Αλλά δεν τολμούν οι δοσίλογοι πολιτικοί που μας κυβερνούν!!!
Τα ΜΜΕ λέγουν, μετά τις Αμερικανικές εκλογές θα προωθηθεί λύση-πακέτο γιγαντιαίων διαστάσεων για Ελλάδα-Κύπρο-Ισπανία.
Εμείς δεν το βλέπουμε, αφού ο επόμενος πρόεδρος, υπό τις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, θα ασχοληθεί με το πόλεμο στο ΙΡΑΝ, και αυτή η εμπλοκή θα δημιουργήσει παγκόσμιες οικονομικές,
Γεωπολιτικές, και Γεωστρατηγικές αναταράξεις, και όχι μόνο……..

Εμείς βλέπουμε εγκατάλειψη της χρεωμένης Ελλάδος, γιαυτό τώρα καθυστερούν τις συνομιλίες, για να μη δώσουν την επόμενη δόση του δανείου, και φέρνουν ανυπέρβλητα προσκόμματα στα εργασιακά!!
Δεν θέλουν να δώσουν την επόμενη δόση, διότι μετά τις Αμερικανικές εκλογές, βλέπουν πόλεμο με το ΙΡΑΝ, οπότε θα χρειαστούν τα χρήματα
για τα έξοδα του πολέμου. Τώρα είναι ευκαιρία για τους δοσίλογους πολιτικούς να κάνουν μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, και έξοδο από τα Μνημόνια, αλλά ποιος θα το κάνει αυτό;;;;

Οι εφιάλτες πολιτικοί πρέπει να εκμεταλλευτούν τις διεθνείς αναταράξεις του πολέμου, και να διαγράψουν το χρέος και τα μνημόνια.
Παραμονή στο Ευρώ, με εφαρμογή εξοντωτικών πακέτων μέτρων, σημαίνει τραγική κατάσταση για τους Έλληνες. Τι να το κάνω το Ευρώ όταν πεινάω;;; και δεν έχω να πληρώσω τους φόρους, χαράτσια, και διάφορους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ;;;

Ζητούμε από τους εφιάλτες και δοσίλογους πολιτικούς, έξοδο από τα μνημόνια, και μονομερή διαγραφή του χρέους, όπως έπραξαν άλλες χώρες και σώθηκαν από τα δόντια και νύχια των Σιωνιστών δανειστών. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» στην ευρωζώνη, απεδείχθησαν εγκληματίες και άρπαγες για τις μικρές και αδύναμες χώρες, αφού θα μας επιβάλλουν ολοένα νέα χαράτσια, φόρους, και μνημόνια με περικοπές μισθών και συντάξεων, μέχρι να μας εξαθλιώσουν, και να μας φέρουν βιοτικό επίπεδο Βουλγαρίας, όμως στη Βουλγαρία οι τιμές των αγαθών και προϊόντων είναι οι μισές.

Όπως για παράδειγμα η ΔΕΗ σε μια Βουλγαρική οικογένεια έρχεται
50 ευρώ το μήνα, ενώ στην Ελλάδα κοστίζει 300 ευρώ. Η βενζίνη στη Βουλγαρία κοστίζει 1 ευρώ το λίτρο, ενώ στην Ελλάδα 2 ευρώ!!! κ.λ.π.  
Η φράου Μέρκελ, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, επέβαλλε την επίσκεψη στην Ελλάδα, αιφνιδιάζοντας  και την ίδια τη κυβέρνηση Σαμαρά. Ήλθε εδώ για να πάρει όλους τους εθνικούς πόρους. Ήλθε εδώ με μαστίγιο και καρότο. Ήλθε για να επιβάλλει βιοτικό επίπεδο Βαλκανικών χωρών. Ήλθε για να επιβάλλει την ηγεμονία της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, προβάλλει συνεχώς τη διεθνή βελτίωση της χώρας, ενώ έδωσε τα πάντα.
Φήμες κυκλοφορούν ότι η Γερμανία θέλει να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, αλλά φοβάται τις εξαγωγές -πωλήσεις των προϊόντων της.
Έρχεται νέος εργασιακός μεσαίωνας. Χωρίς τέλος οι απαιτήσεις της Τρόϊκας. Χωρίς τέλος τα θέλω της φράου Μέρκελ. Κατεχόμενη ζώνη η χώρα. Βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή για άλλη μια φορά.

Ζητάνε μέτρα Σόκ στα εργασιακά, και η μνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας είναι σε δύσκολη θέση, γιαυτό αντιδρούν οι συνεργάτες της τρικομματικής κυβέρνησης, εάν βέβαια αντιδρούν…….
Φοβούνται το Λαό. Οι Γερμανοί θα τα πάρουν όλα, δεν θα μας αφήσουν ήσυχους. Δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση, είναι όλοι τους υποτακτικοί του Φούχτελ και Ραϊχενμπαχ. Θέλουν όλη την Ελλάδα μια ελεύθερη οικονομική ζώνη. Θέλουν να μας ισοπεδώσουν.

Το σίγουρο είναι ότι θα ματώσουμε με αυτούς τους «Μακάκες» που μας κυβερνούν. Οι δανειστές θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε φθηνά εργατικά χέρια. Οι δοσίλογοι πολιτικοί κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους μιλώντας για σκληρές διαπραγματεύσεις, και για κόκκινες γραμμές. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα, σε «Φάμπρικα» της Ευρώπης. Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, ότι εφάρμοσαν στη Χιλή του Πινοτσέτ, πάνε να κάνουν και εδώ, σύμφωνα με το δόγμα του Σόκ, της σχολής του Σικάγου. Ο Λαός της Αργεντινής ξεσηκώθηκε και σώθηκε, ενώ εμείς είμαστε αραχτοί στο καναπέ.

Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους. Η Ελλάδα έχει καταστεί επίσημα κράτος υποτελές στους τραπεζίτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Μετά από όλα αυτά συμπεραίνουμε, η Γερμανία είναι ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδος. Η κ. Μέρκελ δήλωσε ότι η Ελλάδα φαίνεται να σημειώνει πρόοδο στη πραγματοποίηση των μεταρρυθμίσεων, και ότι θα πρέπει να τηρήσει τις συμφωνίες που έχει συνάψει και υπογράψει.
Μεταρρυθμίσεις αποκαλούν τη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.
Όλα τα περιμένουν από την Ελλάδα, αυτοί δεν κάνουν τίποτε!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί που μας κυβερνούν, ετοιμάζουν στάση εσωτερικών πληρωμών, δηλαδή παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων, αντί να κάνουν στάση εξωτερικών πληρωμών, έξοδο από τα Μνημόνια, και μονομερή διαγραφή του χρέους. Δεν το κάνουν αυτό, διότι δεν συμφέρει στις τράπεζες του Παντοκράτορα Ρότσιλντ.
Αποδεικνύονται έτσι πλήρως υποταγμένοι στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, χωρίς ίχνος πατριωτισμού.

Θέλουν να βλέπουν τους Έλληνες να υποφέρουν εξαθλιωμένους, παρά να χάσει μια τρίχα ο παγκόσμιος Δικτάτορας. Το χρέος μας είναι μια τρίχα για το Ρότσιλντ.
Η χώρα μας βρίσκεται σε πορεία αποσταθεροποίησης, και ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, από τους επικυρίαρχους της Γης. Έρχεται το τελειωτικό χτύπημα στους εργαζόμενους από τη κυβέρνηση και Τρόϊκα. Η κυβέρνηση συνεργάζεται με τη Τρόϊκα κατά του Ελληνικού Λαού, γιαυτό τους αποκαλούμε δοσίλογους.

Τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, έχουν πολύ μεγαλύτερο χρέος από αυτό της Ελλάδος, και όμως μόνο για την Ελλάδα έγινε όλος αυτός ο διεθνής διασυρμός. Αυτό λέει πολλά……
Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, σημαίνει ξεπούλημα προς όφελος των Σιωνιστών μεγαλοεπενδυτών του Ρότσιλντ.
Λαμβάνονται μέτρα φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού, της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, και της συνεχούς μείωσης των κοινωνικών παροχών. Γιαυτό λέμε η φράου Μέρκελ έφερε καταιγίδα.

Ο  Στρός Κάν δήλωσε, «Γιατί η μικρή Ελλάδα είναι το μεγάλο πρόβλημα του Ευρώ;;; Οι Ευρωπαίοι πρέπει να αναλάβουν τις απώλειες
και να αποφύγουν πάση θυσία, την έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύει παρά το 2% του ΑΕΠ της ευρωζώνης, αλλά όσο πιο μικρή χώρα είναι, τόσο πιο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Ο κόσμος όλος βλέπει ότι η Ε.Ε. δεν είναι σε θέση να επιλύσει ένα πρόβλημα που αποτελεί το 2% του ΑΕΠ.»

Ο Σόρος είπε, « Η Γερμανία ή θα ηγηθεί σαν Ηγεμών στην Ε.Ε. ή θα
αποχωρήσει.» εννοώντας πολλά…

Αυτά για τη φράου Μέρκελ, και τους Γερμανούς της, και τη Τρόϊκα, είναι ψηλά γράμματα, και άπιαστα. Στην Ε.Ε. φέρονται και άγονται από τα συμφέροντα της Σιωνιστικής παγκόσμιας Δικτατορίας. Από τότε που ξέσπασε η Ελληνική κρίση, η ηγεσία της Ε.Ε. δεν κάνουν τίποτε άλλο, από το να καθυστερούν τις αποφάσεις, και να εκμεταλλεύονται την Ελλάδα, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της χώρας μας.

Η ευρωζώνη αντιμετωπίζει πραγματικό κίνδυνο κατάρρευσης, και ρεζιλεύεται διεθνώς για την αναβλητικότητα, και αναποφασιστικότητα που επιδεικνύει. Μέχρι οι Τούρκοι γελούν εις βάρος της Ε.Ε. και λέγουν, ευτυχώς που δεν μπήκαμε σε αυτή την καταστροφική ένωση. Δεν κάνουν τίποτε για να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγεί από αυτή τη κρίση, εάν δεν διαταχθούν από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, αφού η ηγεσία της Ε.Ε., της ευρωζώνης, του Eurogroup, και των άλλων οργάνων της Ε.Ε. είναι πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Oι προδότες πολιτικοί στίβουν το λαό, ενώ έξω τρέμουν μια πτώχευση
και χρεωκοπία της Ελλάδας. Διεθνείς οικονομολόγοι μιλάνε για οικονομικό Αρμαγεδδώνα, 8 τρις. Ευρώ στο πλανήτη, αν χαθεί η Ελλάδα. Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα προκαλούσε αλυσιδωτή αντίδραση στις παγκόσμιες αγορές, και μια νέα οικονομική κρίση που αυτή του 1929 στις ΗΠΑ, θα έμοιαζε με πρόχειρο διαγώνισμα σε οικονομικό πανεπιστήμιο.  Αυτό το δεδομένο δεν το χρησιμοποιούν οι εφιάλτες «Έλληνες» πολιτικοί! Εν όψει αυτής της καταστάσεως, δεν υπάρχει Έλληνας ηγέτης να τους πεί, «Να πάτε να πνιγείτε, δεν πληρώνω τίποτα», να τους κάνει να τρέχουνε να μας σώσουν. Τότε να δείτε για πότε θα λυθεί το Ελληνικό πρόβλημα!!!
Τελικά η Μέρκελ κάνει στροφή 180 μοιρών στο Ελληνικό ζήτημα λόγω υδρογονανθράκων, αλλά και γιατί μια έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα κόστιζε πολλά τρις ευρώ στη παγκόσμια οικονομία, με κίνδυνο κατάρρευσης.
Όλοι γελάνε με τα χάλια μας, γελάει η Μέρκελ, γελάει και η Λαγκάρντ.
Μας έχουν πάρει για κάτι το φαιδρό και αστείο.
Μπροστά σε όλη αυτή τη διεθνή Ελληνική ιλαροτραγωδία, αναφωνούμε.
«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν».
Πάλι καλά που δεν πήρε η Ε.Ε. το Νόμπελ οικονομίας, θα γέλαγε όλος
ο κόσμος. Περαίνοντας υπενθυμίζω το λαϊκό άσμα,
«Φοβάμαι για όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα.»

   ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                       Διεθνολόγος
                                       E-mail: [email protected]

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_126.html#ixzz29uxgb1Fb

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply