Ποίος φοβᾶται τήν Χρυσήν Αὐγήν;

2009 +4 πόσο κάνει; Μήπως 2013;

Αυτό είναι το έτος κλειδί. Το έτος των Ευρωεκλογών.
Το έτος που θα μπει ένα κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Θα την αφήσουν ή θα τη βγάλουν εκτός νόμου;

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την μασονοκρατούμενη Ε.Ε. Αν βγάλουν εκτός νόμου την Χ.Α. θα θεριέψει, θα δημιουργηθεί άλλο κόμμα που θα σαρώσει στις εκλογές.  Αν δεν την βγάλουν εκτός νόμου τότε θα την λουστούν μέσα στις Βρυξέλλες όπως είναι, ατόφια με τα σύμβολα της και με τα χρώματά της.  Αν πάμε σε πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, οι βουλευτές της Χ.Α. στο ελληνικό κοινοβούλιο θα διπλασιαστούν.

Αυτό είναι το πρόβλημα του συστήματος. Όχι το τι θα γίνει στην Ελλάδα αλλά εάν θα μπει ένα κόμμα που χαιρετάει με τον αρχαιοελληνικό τρόπο, ο οποίος σήμερα ονομάζεται φασιστικός, μέσα την ευρωβουλή. Αν μπει ένα, μελλοντικά θα μπούνε και άλλα, από Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και στο τέλος και από την ίδια την Γερμανία. Το κάστρο των Βρυξελλών τρίζει και η Ελλάδα για ακόμη μια φορά θα αποδειχθεί ο ομφαλός της γης, ο τόπος δηλαδή που πάντα όριζε τις εξελίξεις, τις θρησκείες, τις ιδεολογίες. Ακόμη και το ΔΝΤ μέσω της Ελλάδος μπήκε στην Ευρώπη. Η μοναδική στιγμή που απουσίαζε η Ελλάδα από τις εξελίξεις ήταν όταν ανακαλύφθηκε ο νέος κόσμος, γιαυτό και από τότε όλα πάνε στραβά, γιατί χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει ισορροπία στην οικουμένη.

Στο θέμα μας τώρα. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πρόβλημα για την Ελλάδα και την ελληνική δημοκρατία. Λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό. Η Ευρωπαϊκή Ένωσις είναι αυτή που φοβάται το κόμμα του Μιχαλολιάκου και τους έχω ικανούς ακόμη και να δώσουν δικαίωμα ψήφου σε λαθρομετανάστες στις ευρωεκλογές  προκειμένου να μην ζήσουν αυτήν την στιγμή.

Αν είχα λεφτά να στοιχηματίσω θα στοιχημάτιζα ότι η παρέα των Βρυξελλών θα το ζήσει τελικά το θρίλερ γιατί πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι ώστε να σταματήσει το ποτάμι. Ζούμε ιστορικάς στιγμάς και θα ζήσουμε ακόμη ιστορικοτέρας, καλάς ή κακάς θα δείξῃ, σε καμίαν περίπτωσιν όμως ανιαράς.

Στράβων Ἀμασεύς

πηγή

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ποίος φοβᾶται τήν Χρυσήν Αὐγήν;

  1. Ποιὸς νὰ φοβηθῆ αὐτὸ τὸ κατασκεύασμα Μινώταυρε; Ἀξίαν δίδομε εἰς τὸ ΤΙΠΟΤΑ. Ἤ μὰλλον τίποτα διότι τὸ ὄνομα καὶ μόνον θὰ ἔπρεπε νὰ προβληματίζῃ πολλοὺς. Τὶ ἐστὶ λοιπὸν Χρυσῆ Αὐγή; Πρὀκειται περὶ ἑνὸς Ροδοσταυρικοῦ τάγματος ἐπιδιδομένου σὺν τοῖς ἄλλοις καὶ εἰς τὴν μαγείαν, ἱδρυθὲν περὶ τὰ μέσα τοῦ 18ου αἰῶνος εἰς τὸ Λονδῖνον ἀπὸ τοὺς ἐλευθεροτέκτονας Γουΐλιαμ Γουὴν Γουέστκοτ, Γουΐλιαμ Ρόμπερτ Γούντμαν καὶ Σάμουελ Λίντελλ Μάκ Γκρέκορ. Ἄς μὴ ἐπεκταθοῦμε εἰς τὸν βίον καὶ πολιτείαν τοῦ εὐαγοῦς αὐτοῦ ἱδρύματος ἀλλὰ ἄς τονίσωμεν τὸ γεγονὸς ὅτι ὁ Ροδαοσταυρισμὸς εἶναι μασονικὸν τάγμα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ προελεύσεως, ὅπως καὶ οἱ Ροδάσπιδες, ἤγουν Ρόθσιλντ. Καὶ μία σύμπτωσις (;): Ποῖος γνωρίζει τὸ ὄνομα τοῦ χωριοῦ εἰς τὴν περιοχὴν τοῦ Λαγκαδᾶ ὅπου ἐγεννήθη ὁ μργαλύτερος ἀρχιναζὶ, – ἔναντι τοῦ ὁποίου ὠχριᾶ καὶ αὐτὸς ὁ Χίτλερ – ὁ Μουσταφᾶ Κεμὰλ, ὁ ἐπωνομασθεὶς Ἀτατούρκ; Χρυσαυγή!!!
    Περίεργα πράγματα!…..
    Ὑπάρχουν καὶ ἄλλα, ἀλλὰ σταματῶ. Ἀρκετὰ ἠσχολήθην μὲ τὸ ἀληταριὸ τοῦτο

Leave a Reply