Τὰ συγχαρίκια στὴν Σουλτάνα….

Μα να μην την ευχαριστήσουν την «Σουλτάνα» τους;;Δικός τους άνθρωπος είναι …

Τόσο ζήλο επιδεικνύει το Μαριώ για τα συμφέροντα των αφεντάδων της,τουλάχιστον ένα «ευχαριστώ» δημόσια ως αναγνώριση αυτών των εργασιών επιβάλλεται! Μην σου πω και ανθοδέσμη!

Σεμέλη

Επειδή βοηθά στον εκτουρκισμό Πομάκων και Ρομά

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία «Τούρκων» Δυτικής Θράκης (ABTTF), έστειλε επιστολή στην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Ρεπούση. Στην επιστολή, με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2011, ο πρόεδρoς της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου ευχαρίστησε την Μαρία Ρεπούση για την επερώτηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας, σχετικά  με την εκπαίδευση της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκη.Η Μ. Ρεπούση ως γνωστόν τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας δίγλωσσων νηπιαγωγείων, όπως ακριβώς ζητά η Άγκυρα εδώ και πολύ καιρό. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τις Συνθήκες, και η Μ. Ρεπούση προφανώς το γνωρίζει. Όπως γνωρίζει, ότι αν γίνουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία -με ελληνικά και τουρκικά- θα υποχρεωθούν οι Πομάκοι και οι Ρομά να εκπαιδεύονται στα τούρκικα.

Στην ουσία δηλαδή, με τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία που ζητά η Μ. Ρεπούση, υποβοηθείται η πολιτικής της Άγκυρας για εκτουρκισμό όλων των μουσουλμάνων. Γι’ αυτό και οι τουρκόψυχοι της Θράκης, την ευχαριστούν.

Αναρτήθηκε από Καρφωτικός
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply